benim kadar cahil değilsindir yaparsın :97:
ben göstertmen resim neyimm
konuşamıyoz heralde asicik çalışıyoz ancak bu kader
kızlar ben hepinizinde yüzlerini çok merak ediyorum yaaaaaaaa nasıl yüzleriniz var acaba kalbiniz çok güzel yüzünüzde kalbinize çektiyse hepinizde çok güzelsiniz demektirrrr
dedikodusuda rahat oliyi dimitugbıkımmm cnmmm bi kaç kısssss msn deyızz msn yee gelseeneee canımm orası daha kolayyyyyy
dedikodusuda rahat oliyi dimi
ver veriştirrrr
dedikodusuda rahat oliyi dimi
ver veriştirrrr
evettt evettt sabahtan berıı iyi dedıkodu yaptık deme nurcanımmm
siz yapıyorsunuz ben dinliyorumm sadeceaynen öleeeeeeee
siz yapıyorsunuz ben dinliyorumm sadece
siz yapıyorsunuz ben dinliyorumm sadece
yalançıyaa bak heleeeeee sen yapıyon biz dinliyozzzzz yoo aradaa bızdee yapıyozzzzz
yapmayın kızlarr şaka yaptımm ..bilmeyende gerçekten dedikodu yaptığımız sanacakk heeesattın bizi şincikkkk
yapmayın kızlarr şaka yaptımm ..bilmeyende gerçekten dedikodu yaptığımız sanacakk heee
yapmayın kızlarr şaka yaptımm ..bilmeyende gerçekten dedikodu yaptığımız sanacakk heee
şükür iyi sayılırım canımm cuma günü kontrol var heyecanlı ve yine endişeli bekleyişteyim...tuğbişim kız beni de gör ruyanda yaaa bu arada nassın bacım ne zaman kontrol olcan
,
adresini ver yolluyayım sana canım benim burdaki büyük kipa marketinde vardır ..sakın banada yok canım çekmedi ,istemem, çöp kokmuştur deme ..özlime adresini yaz
cuma günü sana çağrı bırakıktan sonra beni arasaydın emin ol şuada seni çağrı manyağı yapmıştım nasıl gördün rüyayı diyecuma günü çağrımı görmedinmi
yirim sizi yaa yirimm yirimm hırrrrrrrrryok ben tubiş gibi becermiyorum bu hırrı
canlarım benimm yaaa sizi çok seviyorumm iyiki tanımışım sizi sevom bu sanabuda tubişe
[
hayırlı olsun dükkan bol kazançlar inşallah bu dükkan sizi kısa zamanda hayallerimnize kavuşturur canımkuzularım canlarım ballarım çiçeklerim kelebeklerim nurckiim durum asim zeynom başka varmı gelen görmedim kızlar yeni gelenler nasılsınız ben çok eyiyim sizi öperim muck muckevet bugün dükkan açıldı sanırım ufaktan işlemeye başlıyor bugün ama daha eksikleri var anca yavaş yavaş sistem oturacak inşallah işte böyle sizlerde iysiniz inşallahhhhhh
deme öle hayatım ipemde hamile bak birgün bizden kopmadı nevoda bebelerini kucağına aldığı halde mümkün oldukça koşup geliyo onun vefasızlığı hayırsızlığını dert etme lütfen demiştim ya kimse vazgeçilmez değildir bu topic öle yada böle ilerliyoçünkü onun artık bizimle işi bittide ondan ..hamile bir bayanın hamile kalamayanlarla ne işi var dimi
aaaaa hamilemiymiş hıh gadamızı alsın emiiii
hamile kalamıyoz belkim ama dostlarımızı da sırtından vurmuyossss
canımmmmm hoşgeldinn çok özlüyoruz seniii evet çok şükür torağım oldu gibi inşallah allah tüm bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah sen nasılsın ek gıdaya başlanmış dahamı çok yoruluyosun kıyamam yaaa az daha büyüsünler rahata ericeninşallah hemşommmtuğbayı çok merak ettim
şükürler olsun ki hamileymiş
tosti de...
aah canım ahhabenim eşimde bana sölemişti istersen ayrılalım benim yüzümden anne olmaıyosun filan diye bir an kendimi onsuz düşünmüştüm veee hiç birşey o ve ben den yani bizden önemli değil demiştim bunu inssan düşünmeden anlamıyor inşallah olucak merak etme üzülme hem bir yıla bile kalmaz kimbilircnmmm dün akşammmmm eşimlee birazz tartıştıkk ve eşimin bu kadar bebek meselesiiniii taktıgınııı bılmezdimmve bana en sonundaa dedıkıı eger bebegımız 1 sene daha olmazsaa benden ayrıl o zmnn agazımıı açmammm sonradaa benım cenazeme gelırsın dedııı bu adam bu kadarr takıyomuyduuu benn gormedımm yoksaa ben mıı gormekk ıstemedımm çok düşüncedeyimmmm
facen yokmu annemmm ekle bi resimde bakalım beni gördün zaten bilirsin çirkin ördek tubikızlar ben hepinizinde yüzlerini çok merak ediyorum yaaaaaaaa nasıl yüzleriniz var acaba kalbiniz çok güzel yüzünüzde kalbinize çektiyse hepinizde çok güzelsiniz demektirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?