Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 3 ziyaretçi)

asi38,Kedersiz+,sevdamcee+,nevbahar76+,nuray0606+,1982kamer+,

bu kadar adam var ama kimse konuşmuyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar ben hepinizinde yüzlerini çok merak ediyorum yaaaaaaaa nasıl yüzleriniz var acaba kalbiniz çok güzel yüzünüzde kalbinize çektiyse hepinizde çok güzelsiniz demektirrrr

canım saol o senin güzelliğin:78: resim eklemeyi bilmiyorum ki ???

Son düzenleme:
neyse kızlar ben gidip bi aç karnımı doyurayımsonra görüşürüz:79:

tugbıkımmm cnmmm bi kaç kısssss msn deyızz msn yee gelseeneee canımm orası daha kolayyyyyy

tuğbişim kız beni de gör ruyanda yaaa bu arada nassın bacım ne zaman kontrol olcan
,
şükür iyi sayılırım canımm cuma günü kontrol var heyecanlı ve yine endişeli bekleyişteyim...
gel hayatım rüyalarımın kadını ol gecelerimi süsle

canım gerçekten çok çok çok sağol kavunlu sakızla geçirdiktik işte hem sadece kokusu burnuımdatütüp gitti şımarıklık olur canım çekti desem hem ben hala o moda giremedim inan hala çocuk konusu aklımda bir ay önce nasıl gözleirm doluyosa hala öleyim nednese bi türlü inanmak gelmiyo içimdn

inanki çağrıfilan görmedim bazen ben uyurken eşim mesaj veya tel gelse hemen ya sessize alır yada teli kapatır banada sonradan sölemez şu kişi aradı diye cumada evdeydi kesin ona denk gelmiştir çağrın...
rüyamı sölemem ısrar etme güzel ve her zaman görülecek bi rüya değildi karıştırma sus dahaaa

bende seni tanıdığım için çokçok mutluyum dostluğun bilgilerin tecrübelerin başkadır bendeki yerin nurcanımmm..sakın birdaha cahilim bilmemneyim deme benimde canımı sıkma lütfen envay muhabbetini bende ilkkez duydum cahilmiyim tabiki hayır bu ilgi alanıyla alakalı bence benim dikkatimi bu tür şeyler çekmediği için bilmiyorum belkide hem kültürüme hem bilgime herşeyime güveniyorum ama bunu bilmemekte cehalet anlamına gelmiyo demi...
hayırlı olsun dükkan bol kazançlar inşallah bu dükkan sizi kısa zamanda hayallerimnize kavuşturur canım

çünkü onun artık bizimle işi bittide ondan ..hamile bir bayanın hamile kalamayanlarla ne işi var dimi
deme öle hayatım ipemde hamile bak birgün bizden kopmadı nevoda bebelerini kucağına aldığı halde mümkün oldukça koşup geliyo onun vefasızlığı hayırsızlığını dert etme lütfen demiştim ya kimse vazgeçilmez değildir bu topic öle yada böle ilerliyo
aaaaa hamilemiymiş hıh gadamızı alsın emiiii
hamile kalamıyoz belkim ama dostlarımızı da sırtından vurmuyossss
boşver canımmm canları sağolsunda bebeğiyle ne gadamızı alsın nede selamımızı boşver
tuğbayı çok merak ettim
şükürler olsun ki hamileymiş
tosti de...
canımmmmm hoşgeldinn çok özlüyoruz seniii evet çok şükür torağım oldu gibi inşallah allah tüm bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah sen nasılsın ek gıdaya başlanmış dahamı çok yoruluyosun kıyamam yaaa az daha büyüsünler rahata ericeninşallah hemşommm
aah canım ahhabenim eşimde bana sölemişti istersen ayrılalım benim yüzümden anne olmaıyosun filan diye bir an kendimi onsuz düşünmüştüm veee hiç birşey o ve ben den yani bizden önemli değil demiştim bunu inssan düşünmeden anlamıyor inşallah olucak merak etme üzülme hem bir yıla bile kalmaz kimbilir

kızlar ben hepinizinde yüzlerini çok merak ediyorum yaaaaaaaa nasıl yüzleriniz var acaba kalbiniz çok güzel yüzünüzde kalbinize çektiyse hepinizde çok güzelsiniz demektirrrr
facen yokmu annemmm ekle bi resimde bakalım beni gördün zaten bilirsin çirkin ördek tubi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…