Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tubişim hoşgeldin yok benim facem yaaaa eşim izin vermiyoooo

tugbıkımmm cnmmm bi kaç kısssss msn deyızz msn yee gelseeneee canımm orası daha kolayyyyyy
yaaaa msn e giremiyoruuum şifremi kabul etmiyo eşim programatmam lazım dedi akşam halleder artık oooffffff merak ediyorum neler kaynatıyonuzdur kimbilir kıskandım hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaaaa msn e giremiyoruuum şifremi kabul etmiyo eşim programatmam lazım dedi akşam halleder artık oooffffff merak ediyorum neler kaynatıyonuzdur kimbilir kıskandım hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyyy cnmm benım yaaaa çok şeylerr kaçırıyosun yılbaşındakı kırmızıı donlarr fılen gerisini sen anlaaaaaa

burasıçok sessiz bende çok açımmm evde yemekte yok atıştırıcak bişeyle bulup mideye indirsem sonrada yemek yapsam fena olmaz dimi şekerlerimm işimibitirip gelicem öpüyorum hepinizi byee

ayyyy cnmm benım yaaaa çok şeylerr kaçırıyosun yılbaşındakı kırmızıı donlarr fılen gerisini sen anlaaaaaa
heee iyiki kaçırıyım o zaman konuştukça ben kudururm malum bişide olmiyi
ya bu arada ben bu gece nasıl seks dolu bi rüya gördüm eşimle fik fik yapıyoduk ama nasıl anlatamam görmeniz lazım cünup oldum demi kolumdada bant var banyo yapamıyorum yarını beklicem mecbur akşamda duam vardıya devirdik kamyonu dur yerden

ayyyy tugbaaa sen çokk yaşaa emiiiiiiiiiiiiii delii kıssss evett canım o dedıgındensın banyoo lazımmmmm

demek sendee bilmiyorsun amwayı hee allahın cahili senii

canımm benimm yaa teşekkür ederimm bu mesajınla motive ettin beni .bir an gerçekten düşündüm çokmu cahil bilgisiz bir kadınım dedim sabah ..ama bakıyorumda topiğin en zeki hatunu bile bir habermiş bu durunmdan .

ayyyy tugbaaa sen çokk yaşaa emiiiiiiiiiiiiii delii kıssss evett canım o dedıgındensın banyoo lazımmmmm
tövbe tövbe yoldan çıktım iyice neyse yaa allah affetsin ama bugün yıkanamamki bantlarımı yarın değişcem tüh beee kız gelme sakın üstüme gülüp durma bak heeeeeeee

cünüp cünüp gezecen artık yarına kadar

benim duam tuttumu ne hatırlarsan geçenlerde sana rüyalanda rahatla gibisinden bişey demiştimm hatırladınmı rüyalanmışsınn anacımmm gazann mübarek olsunn

esdagfirullah canım zekiyimdir ama enn lerden olamadım daha dedimya bu ilgi alanıyla alakalı bence ne o kozmetikmi neymiş demi
benim kullandığım bi marka var yıllardırda değişmem sabittir yani e onu kullanıyoken başka bi ürününiye araştırayım hem birdeşu var biz evde vakit geçiren hatunlarız kapımızı çalıpta seni şuna üye yapalım diyen biride yok nasıl bilebilirizki oturduğumuz yerden sakın öle düşünme sen kendini nasıl görürsen karşındakinede onu yansıtırsın..herşey okumak değil ilk okul mezunu olman cahlil olduğunu göstermez bende zorunlu eğitimin dışında (lisedahil) iki, yıl el sanatları eğitimi aldım çok yer gezdim çok kişi tanıdım hepsinden bişeyler aldımkendimce geliştim evlenmedne önce sosyal aktiviteleirmde oldukça fazlaydı pasif değildim yani eee şimdi o envaymıdır nedir onu bilmiyorum diye cahilmi oldum neyse kapatalımnurcik konuyu bu arada sen hep bu cahillik konusunu yineliyosun bugünde envay muhabbeti oldu diye sıkça onu örnek veriiyorum

amamnın kızlar sa....p..laşmışınız gene şunu tamamen yazamıyom sanki beni bekliyolar bişi yazıyım hemen uyarı mesaji geliyirtubişim canım nasılsın kuzu nasıl alışmış gibisin biraz daha
amanda cahiller sizi ne diyim size yoksa çevrenizde yapan biri tabi bilmezsiniz nerden bileceniz maşalah benim sülalenin 4/1 i yapiyide ondan biliyim bende oldum şimcik etti 4/2
niyse boşverin şimdik tubiş eeeeee nasıl gidiyor annlat biraz bulantılar neyim başlamadımı

aynen valla dedğin oldu
gazam mübarekoldumu bilinmez ama uzun bir aradan sonra milli oldum

neyse açlıktan ölecem nerdeyseeeeee haydi bye

alllahtan yoktun tubişim walla bilgisayar ney dinlemez bize uçardın heralllll
cnm acık daha sabret fik fike az kaldı annemmmm dayan kuzum dayan

şaka bi yana annem rüyanda görmüşün yaaa hemen yıkan imi bebeeemmm

tövbe tövbe yoldan çıktım iyice neyse yaa allah affetsin ama bugün yıkanamamki bantlarımı yarın değişcem tüh beee kız gelme sakın üstüme gülüp durma bak heeeeeeee

ahhh cnmm benımm senın kocaa bebelerrr doguncaa bunun hıncını alacak senden merak etmeeee

şükür iyiyim kamer yok canım ne bulantı nebişey zaten hiç bi belirti olmadığı için o moda giremiyorum ya neyyyse

şşşştttt baaa bak ben yemem o cahil mahil laflarını bende aynı şeyi yazdım zaten bir önceki mesajımda ilgi alanımızda değil,evde oturan hatunlarız gelip birisi gelip seni şuna üye yapayım yada bak bu ürün şudur budur demeyince bunu bilmememiz gayet tabii şekercim...sana iyi satışlar envayında ismide bi garip anacım nerden bilelim nedir necidir yauuuu
neyse sen napğan işe gömülmüşsün yine iş yeride açılmış hayırlı olsun dmeiştim belki okumamışsındır uğur şans bereket getirsin

haydi tubi kaçanzeeeeeee

heeeee ya bende espirik yaptım bakkk kendimi suçlu hissettirmeyin baaaaaaaa nice ünüversiteliler var hiç bir mohtan annamaz afedersiniz nurcikim valla benden daha çok çok güzel bilgisayar biliyosun ben 2 yıl önce kursuna gittim bide:78::78::78::78:
benim kocam evde kendikendine öğrendi format atıyor ben heç annamıyommm nne alakası var yani insan kendini her şekilde geliştirebiliyor yani

alllahtan yoktun tubişim walla bilgisayar ney dinlemez bize uçardın heralllll
cnm acık daha sabret fik fike az kaldı annemmmm dayan kuzum dayan

şaka bi yana annem rüyanda görmüşün yaaa hemen yıkan imi bebeeemmm
canımın cancaazı zaten sorun orda yıkanamıyorumkiiiii kollarımda ve kalçamda bant var su geçirirse tüm özelliği gider onun için mecburen yarını beklicem
yav açlıktan gebermeme an kaldı haydii evd eyemekte yok zaten çıkayımda bişiler yiyem görüşürüzzzzz

okuduydum da kuzum direk daldım konuya saol allah razı olsun tubişimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…