Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canımsınn yaaa hislerime ttercüman olmuş bu mesajınn kocaman öptüms enii

heeyyyy cicoşlaarrrr ne bu sabahtan beri cahillik lafı almış başını gidyooo ablanız olaraktan kızıyom ama haaaaa duymıyim bir daha

güle güle doyur karnını afiyet şeker olsun yarasınnnnnnnn

cahil değilim ama bugün cahil olarak topiğe ilan edilmek zoruma gitti

ayyyyyyy nurcikim aşkolsun espiri yaptım ben şimdi çok üzülürüm öyle dersen hep şakalar espiriler yapmıyozmu birbirimize sende bilmek zorundamısın canım hemen kendini yrgılıyosun çevrende satan yoksa nerden bilecen her yerde bilinen bişey deilki zatenn üzülürüm gerçekten suçlarsan beni espiri yaptım sadeceçıkarım gelmem bidaha

dilimin ucu kabarmışşşş acıyoooo

bu arada ipeğin bugün şeker yüklemesimi vardı acepp
sıcak bişeyler içip dilinimi yaktınn durumm geçmişş olsunn

evet bugün şeker yüklemesi yapılacaktı inşallah normal çıkmıştırr...müsait değildir yada evde yoktur annesine gitmiştir o yüzden gelemedi bugün

bu kırmızıya işretlediğim kısmı sana yazılmış gibi oku istersen belki ozaman neden alındığıumı anlıyacaksınn

ya bilmiyorumda bu tür şakaları sevmiyorum benn

cahil değilim ama bugün cahil olarak topiğe ilan edilmek zoruma gitti

iki alıntıya birde cevap veriyim
bir kere kimse cahil değildir herkes herşeyi bilcek diyede birşey yoktur
bazen yazarken konuşurken ağzımızdan istemeden birşeyler çıkıverir
daha dikkatli olmakta fayda vardır

hani bazen insanın dilinin ucunda sivilce gibi bişi çıkar çok acır ondan işte acıyo
inşallah iyi çıkmıştır

bence benimm biraz çıkmam iyi olacakkk

bu kırmızıya işretlediğim kısmı sana yazılmış gibi oku istersen belki ozaman neden alındığıumı anlıyacaksınn

ya bilmiyorumda bu tür şakaları sevmiyorum benn

tamam nurcan çok özür dilerim çok büyük bir hata yapmışım sadece espiri yapmakla herkes herşeyi bilmek zorunda deil bende bilmiyodum 1 yıl önceye kadar halbuki 50. yılını kutlyan bir firmaymış aaaaaaaaa çok cahilmişim bende türkiyenin en cahili çok üzüldüm gerçekten böyle yanlış anlaşılır olmaktan ben ne diyeceğimi bilmiyorum başka

herkesten çok özür dilerim böyle bir konuya sebebiyet vermek istemezdim herkesin tadını kaçırdım sanırım hoşçakalın

selam arkadaşlarrr ben geldim özledim sizleriiii

1 haftadır hastaneyle uğraşıyorum hala hiç bişeyi halledemedimmmm malesef bu günde gittim tast sonuçları çıkmamış hala boş yere gidip geldim aptal gibiyım bu hastane işleri yüzünden haftasonuda kayınvalidemlerle görümcemler vardı dün gittiler
sizler nasılsınız bakalım yeni haberler var mıııı

selam canım hoşgeldin hastane işleri uzun sürüyo kayınvaliden uzakmı oturuyo

selam kızlar ben geldim hastanedeydim yarım saat oldu geleli bugün uğramayı düşünmüyodum
kanki aradı dayanamadım geldim bizim sonuçlarımız iyi çıktı eskisi gibi diyetle devam ediyoruz
ilaç kullanmaya gerek yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…