esdagfirullah canım zekiyimdir ama enn lerden olamadım dahadedimya bu ilgi alanıyla alakalı bence ne o kozmetikmi neymiş demi
benim kullandığım bi marka var yıllardırda değişmem sabittir yani e onu kullanıyoken başka bi ürününiye araştırayım hem birdeşu var biz evde vakit geçiren hatunlarız kapımızı çalıpta seni şuna üye yapalım diyen biride yok nasıl bilebilirizki oturduğumuz yerden sakın öle düşünme sen kendini nasıl görürsen karşındakinede onu yansıtırsın..herşey okumak değil ilk okul mezunu olman cahlil olduğunu göstermez bende zorunlu eğitimin dışında (lisedahil) iki, yıl el sanatları eğitimi aldım çok yer gezdim çok kişi tanıdım hepsinden bişeyler aldımkendimce geliştim evlenmedne önce sosyal aktiviteleirmde oldukça fazlaydı pasif değildim yani eee şimdi o envaymıdır nedir onu bilmiyorum diye cahilmi oldum neyse kapatalımnurcik konuyu bu arada sen hep bu cahillik konusunu yineliyosun bugünde envay muhabbeti oldu diye sıkça onu örnek veriiyorum
canımın cancaazı zaten sorun orda yıkanamıyorumkiiiii kollarımda ve kalçamda bant var su geçirirse tüm özelliği gider onun için mecburen yarını beklicem
yav açlıktan gebermeme an kaldı haydii evd eyemekte yok zaten çıkayımda bişiler yiyem görüşürüzzzzz
heeyyyy cicoşlaarrrr ne bu sabahtan beri cahillik lafı almış başını gidyooo ablanız olaraktan kızıyom ama haaaaa duymıyim bir daha
cahil değilim ama bugün cahil olarak topiğe ilan edilmek zoruma gittiheeyyyy cicoşlaarrrr ne bu sabahtan beri cahillik lafı almış başını gidyooo ablanız olaraktan kızıyom ama haaaaa duymıyim bir daha
cahil değilim ama bugün cahil olarak topiğe ilan edilmek zoruma gitti
sıcak bişeyler içip dilinimi yaktınn durumm geçmişş olsunndilimin ucu kabarmışşşş acıyoooo
bu arada ipeğin bugün şeker yüklemesimi vardı acepp
nurcikim kurban olam türkiyernin cahili senmin bacım dünya biliyi sen kalmışın arada abuuuuuu ..canım satış yapıyosun katalogtan ama bu marka bitkisel içerikli tamamen en kalitelisi yani makyaj malzemeleri, kramler, parfımler, şampuanlar , tabak tencere, vitaminler, herşey var bacımmmmmmmmmm çok kaliteli ve bitkisel hepside, tencereler hariç öyle işte satış yapık para kazanıyon tam senlik iş aslında
cahil değilim ama bugün cahil olarak topiğe ilan edilmek zoruma gitti
ayyyyyyy nurcikim aşkolsun espiri yaptım ben şimdi çok üzülürüm öyle dersen hep şakalar espiriler yapmıyozmu birbirimize sende bilmek zorundamısın canım hemen kendini yrgılıyosun çevrende satan yoksa nerden bilecen her yerde bilinen bişey deilki zatenn üzülürüm gerçekten suçlarsan beni espiri yaptım sadeceçıkarım gelmem bidaha
sıcak bişeyler içip dilinimi yaktınn durumm geçmişş olsunn
evet bugün şeker yüklemesi yapılacaktı inşallah normal çıkmıştırr...müsait değildir yada evde yoktur annesine gitmiştir o yüzden gelemedi bugün
ayyyyyyy nurcikim aşkolsun espiri yaptım ben şimdi çok üzülürüm öyle dersen hep şakalar espiriler yapmıyozmu birbirimize sende bilmek zorundamısın canım hemen kendini yrgılıyosun çevrende satan yoksa nerden bilecen her yerde bilinen bişey deilki zatenn üzülürüm gerçekten suçlarsan beni espiri yaptım sadeceçıkarım gelmem bidaha
iki alıntıya birde cevap veriyim
bir kere kimse cahil değildir herkes herşeyi bilcek diyede birşey yoktur
bazen yazarken konuşurken ağzımızdan istemeden birşeyler çıkıverir
daha dikkatli olmakta fayda vardır
hani bazen insanın dilinin ucunda sivilce gibi bişi çıkar çok acır ondan işte acıyo
inşallah iyi çıkmıştır
bu kırmızıya işretlediğim kısmı sana yazılmış gibi oku istersen belki ozaman neden alındığıumı anlıyacaksınn
ya bilmiyorumda bu tür şakaları sevmiyorum benn
selam arkadaşlarrr ben geldim özledim sizleriiii
1 haftadır hastaneyle uğraşıyorum hala hiç bişeyi halledemedimmmm malesef bu günde gittim tast sonuçları çıkmamış hala boş yere gidip geldim aptal gibiyım bu hastane işleri yüzündenhaftasonuda kayınvalidemlerle görümcemler vardı dün gittiler
sizler nasılsınız bakalım yeni haberler var mıııı
selam canım hoşgeldin hastane işleri uzun sürüyo kayınvaliden uzakmı oturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?