hoşbulduk ipeğim valla özledim hepinizi
nasıl gidiyo hamilelik
maalesef kızlar göremiyeceksinizz beceremedim bende ..hata veriyo resimler
durum 6,5 aylıklar
ege ne kadarlık oldu paşa yürüyodur şimdi
imagec siteside kabul emtedi resimleri..bir yolu var elbette ama ben beceremedim yaaa. fatoşa çağrı attım o buı işlerden daha iyi anlarhadi yaaaaaa resimlerin boyutlarımı büyük acaba imagechakte küçültüp yüklesen bende çok anlıyomuş gibim akıl veriyom
durum 6,5 aylıklar
ege ne kadarlık oldu paşa yürüyodur şimdi
sağol canım be bu kadar kısa düşünmemiştim kuaförün gazabına uğradım ama bende sonradan beğendim pek kimse beğenmesede herkes uzun daha çok yakışıyo diyooo
İstanbul canım
allah korusun dikkat et buz çok fena çook
maşallahhh kuzularıma
ege 14 ayında yürümek ne kelime at koşturuyo evdesonra küüüttt yerdeee
walla ben çok yakıştırdım makyajla harika olmuş birde backhım kesimi var (doğrumu yazım bilmem) oda güzel olur sana ben çok kestirdim şimdi uzatıyorum
ewet geçenlerde bi buz oldu annemdüştü kolunun tendomları koptu alcılı oturuyor öle bende evde oturmaya karar verdim. :))
damlacık sana cevap yazmıştım ama arada kaynadı iyiler çok şükür
görmedim saçlarını ama eminim yakışmıştır
şu nurcan bi de hava atıp durur millete akıl verir hehehe kendi de yapamadı nolcek
ewet geçenlerde bi buz oldu annemdüştü kolunun tendomları koptu alcılı oturuyor öle bende evde oturmaya karar verdim. :))
cicoşlarım yemek vakti geldi şimdi kızlar yanıma gelir çat diye oturur bilgiasyaara bakarlar şimdilik çıkıyorum yemekten sonra göürşürüz
selam kzlar günümüz kutlu mutlu ve bebişli sağlıklı hoş olsun inşallah Nevbaharı gördümcanım hoş geldin duru cuğum kolaylıklar çalışanlarımızdan sadece seni gördüm Nurcan ve ipeğim nasılsınız hepiniz abiciğimle kahvaltı yaptık bugün geç kaldım şimdi tekrar çay içeceğiz çay kaynayana kadr bizim kızlara bakıyım dedim :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?