Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nevom maşallah kuzucuklarına Allah nazaralardan saklasın çok tatlılarr ...uyyy ısısrasımm geldiii

hadi yaaaaaa resimlerin boyutlarımı büyük acaba imagechakte küçültüp yüklesen bende çok anlıyomuş gibim akıl veriyom
imagec siteside kabul emtedi resimleri..bir yolu var elbette ama ben beceremedim yaaa. fatoşa çağrı attım o buı işlerden daha iyi anlar

durum 6,5 aylıklar
ege ne kadarlık oldu paşa yürüyodur şimdi

maşallahhh kuzularıma
ege 14 ayında yürümek ne kelime at koşturuyo evde sonra küüüttt yerdeee

sağol canım be bu kadar kısa düşünmemiştim kuaförün gazabına uğradım ama bende sonradan beğendim pek kimse beğenmesede herkes uzun daha çok yakışıyo diyooo

walla ben çok yakıştırdım makyajla harika olmuş birde backhım kesimi var (doğrumu yazım bilmem) oda güzel olur sana ben çok kestirdim şimdi uzatıyorum

kızlar burda lapa lapa kar yağıyoo
ben bu gün sabah hastaneye giderken bi kaydım düştüm pantolon falan yırtıldı allahtan yeni çıkmıştım evden tekrar geldim eve değiştirdim 2 otobüs değiştirip geldim evev dondum otobüs beklerkennn resmen buz kestim geleeli 2 saat olacak ama hala ısınamadım allahım dışarda olanlara yakacak odunu kömürü olmayanlara yardım etsin rabbim

cicoşlarım yemek vakti geldi şimdi kızlar yanıma gelir çat diye oturur bilgiasyaara bakarlar şimdilik çıkıyorum yemekten sonra göürşürüz

damlacık sana cevap yazmıştım ama arada kaynadı iyiler çok şükür
görmedim saçlarını ama eminim yakışmıştır
şu nurcan bi de hava atıp durur millete akıl verir hehehe kendi de yapamadı nolcek

canım öyleydi zaten benim saçlarda backhım kesimi önler uzundu fönlü güzel duruyodu yıkanınca beğenmedim sürekli nerde fön çektiricem kendimde pek uğraşamam sonra gittim önlerini de kestirdim

ayyy canım bemim çok sevindim iyi olmana maşşallah büyütmüşsün allahım uzun ömür sağlık versin saçlarda baya kısa oldu canım eh işte fena değil evet yaaa nurcikkk ekle şu resimleri niye hata veriyo yaaaa

selam kzlar günümüz kutlu mutlu ve bebişli sağlıklı hoş olsun inşallah Nevbaharı gördüm canım hoş geldin duru cuğum kolaylıklar çalışanlarımızdan sadece seni gördüm Nurcan ve ipeğim nasılsınız hepiniz abiciğimle kahvaltı yaptık bugün geç kaldım şimdi tekrar çay içeceğiz çay kaynayana kadr bizim kızlara bakıyım dedim :87:

hoşgeldin canım hepimiz iyiyiz seninde iyi olmana sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…