selam kzlar günümüz kutlu mutlu ve bebişli sağlıklı hoş olsun inşallah Nevbaharı gördümcanım hoş geldin duru cuğum kolaylıklar çalışanlarımızdan sadece seni gördüm Nurcan ve ipeğim nasılsınız hepiniz abiciğimle kahvaltı yaptık bugün geç kaldım şimdi tekrar çay içeceğiz çay kaynayana kadr bizim kızlara bakıyım dedim :87:
Rabbim daim etsin canım cümlemizinkini inşş hoş buldum sağol evet yaa aile gibisi varmıhoşgeldin canım hepimiz iyiyiz seninde iyi olmana sevindim
Allah şifa versin annecine ben de buzdan çok korkarım hiç dışarı çıkamam
geçmiş olsun annene
hoşbulduk canım benim nurcik bizim ufaklıkların resmini yüklemeye çalışıyo akşama kadar yükler inşallah
sen nasılsın ooooh benim yerime de kahvaltı yap...
hoşbulduk canım benim nurcik bizim ufaklıkların resmini yüklemeye çalışıyo akşama kadar yükler inşallah
sen nasılsın ooooh benim yerime de kahvaltı yap...
selam kzlar günümüz kutlu mutlu ve bebişli sağlıklı hoş olsun inşallah Nevbaharı gördümcanım hoş geldin duru cuğum kolaylıklar çalışanlarımızdan sadece seni gördüm Nurcan ve ipeğim nasılsınız hepiniz abiciğimle kahvaltı yaptık bugün geç kaldım şimdi tekrar çay içeceğiz çay kaynayana kadr bizim kızlara bakıyım dedim :87:
hoş bulduk canım sağol nasılsın dr işlerin ne durumdaselam canım hoşgeldinnseninde kadınlar günün kutlu olsun
hehehehhe beceremedin sendeee
kıslarr nevonunn ikizleriiiiiiii RABBİM nazardan saklasınnnn
hoş bulduk canım sağol nasılsın dr işlerin ne durumdainşallah çok gecikmeden gelir bebişin
allahımm sen bunların aynısından banada verr
[/url][/IMG]
bir mubiset bin nasihattan daha hayırlı misali insan bazen geç akıllanıoo sevindim canım ilgi alaka görmüşsün geçte olsaaaa kızlar size biraz dedikodu yapayım benim görümcek evlenince insanlıktan nasibini almaya başladı
kocası çok iyi bi çocuk sanırım o etkiliyo bizimkini ...biraz önce beni aradı nasılsın demek için
dün ben şeker yüklemesinde biraz kötü oldum kaynım geldi yanıma beni eve getirdi onu öğrenmiş
onun için aramış çok şaşırdım
hehehehhe beceremedin sendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?