Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbulduk canım benim nurcik bizim ufaklıkların resmini yüklemeye çalışıyo akşama kadar yükler inşallah
sen nasılsın ooooh benim yerime de kahvaltı yap...

aaa kızlar size biraz dedikodu yapayım benim görümcek evlenince insanlıktan nasibini almaya başladı
kocası çok iyi bi çocuk sanırım o etkiliyo bizimkini ...biraz önce beni aradı nasılsın demek için
dün ben şeker yüklemesinde biraz kötü oldum kaynım geldi yanıma beni eve getirdi onu öğrenmiş
onun için aramış çok şaşırdım

hoşbulduk canım benim nurcik bizim ufaklıkların resmini yüklemeye çalışıyo akşama kadar yükler inşallah
sen nasılsın ooooh benim yerime de kahvaltı yap...

canım benim ayyy çok heyecanlandım yaaa hani bende kaçırmayım şu resimleri yaparım canım ama keşke hep birlikte yapsak kahvaltı cicişler nasıl kocaman öp tatlım yerime

selam canım hoşgeldinnseninde kadınlar günün kutlu olsun

.........................................................................

Son düzenleme:
aman allahım bunlar nası bişey böyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok tatlılar maşalalahh çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk
yerim ama ben onlarıııııııı

Son düzenleme:
oy maşallah allah nazardan saklasın çok tatlılar nevom allah bahtlarınıda güzel yazsın inşallah ...hiç erken doğmuş gibi değiller maşallah yumuk yumuk ikiside ikisnede ayetel kürsi okuyorum nazarım değmesin

nevocuğum çok çok çoookk şekerler bu cicişler maşallah Rabbim nazarlardan korusun alıntı yapmadan yazayım dedim Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin analı banbalı inş

bir mubiset bin nasihattan daha hayırlı misali insan bazen geç akıllanıoo sevindim canım ilgi alaka görmüşsün geçte olsa halbuki 3 günlük dünya hepimiz misafiriz şurda kalp kırmak burnu havada gezmek niye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…