Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

valla üst katta patron herkeş gidip geliyo doğalgaz yok ufoyla idare ediyos düşünün halimiii
bende özledim nurcik akşama gelirim inşallah msn ye dün girdimde sen yoktun
haydii öptümm sizlerii gelmeye çalışcam yinee

akşamları girmiyorum artık örgü yapıyom gece yarısına kadar

akşam girmeden önce çaldır müsait olursam gelirimi canım

günaydın herkeslere.... nasılsınız canlar??? hava nasıl soğuk bugün dimi ya.. acayip da kar var buz olmuş yerler...

karbonatın içine çisini yapıyorsun kabarırsa hamilesin google yaz bi bak istersen...

arkadaslar karbonatla gebelik testi yapiliyomus gecenlerde arkadasim bahsetmisti ama tam anlamadim sizler biliyomusunuz

okiş nurcik bende gözlerim berba bu aralar gözlük alamam lazım o yüzden akşamları ışık yanınca bende çok duramıyorum

herkese kolay geleeeee der ben kaçarrrr

kız ebemin göğüsleri pörşümüştürrr napammm ben onuuu ben tazee istereeemmmmm yereee değill göğeee bakacakk der bülent ersoyy
bulduda göğe bakanını arıyo . nerden bulalım silikonlusunuu
günaydın herkeslere.... nasılsınız canlar??? hava nasıl soğuk bugün dimi ya.. acayip da kar var buz olmuş yerler...

karbonatın içine çisini yapıyorsun kabarırsa hamilesin google yaz bi bak istersen...

günaydın hoşgeldin....karbonatlı testlere kanaat getirmeyin lütfen yanıltıyoo ...bir topikte okudum bir kadın hem kendi hem eşi hemde çesme suyuyla karbonatlı test yapmış ..sonuç 3de hamile

günaydın kar yağmıyor ki ama yarın sabah buz olurmu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…