nasıl da nladın nurcanım aıkınca yıkıyo ortalığı sesi kısılana kadar bağırıyo
nevom birde seni görseydik hiç fena olmazdı hani.:93::93::93:kızlar mümkünse alıntı yapmayalım kaldıracaklar resimleri
rabbim sizlere kat kat güzellerini versin hep böyle dua ediyorum kalpten
nevom birde seni görseydik hiç fena olmazdı hani.:93::93::93:
kızlar hep öyle cadı oluyo :86:nasıl da nladın nurcanım aıkınca yıkıyo ortalığı sesi kısılana kadar bağırıyo
iyi hade sana kolay gelsinn gardaş ..öp kokla yerimizede cadıyı :97:elif kardeş rabbim yardımcın olsun esmaül hüsnayla bol bol dua et
ayetel kürsiyi oku inşallah rabbim yüzünmü güldürecek
alıntı resmi silersen sevinirim
kızlar cadı uyandı bağırıyo ben çıktım uyurlarsa gelirim yine Allaha emanet olıun
evet anlıyordur artık başınada gelmiş ya artık aklı başında olsun hepşimdi kendisininde var kaynanası görümcesi biraz kafası çalışıyosa anlıyodur yaptığı hataları
memnun oldum açıkçası hiç bi şey olmamış gibi davrandım telefonda üzücek rencide edecek en ufak imada bulunmadım
evet anlıyordur artık başınada gelmiş ya artık aklı başında olsun hepbüyüklük erdemlik yapmışsın oo anlar zaten geçmişe döndükçe yaptığı hataları inşallah hep ii devam eder
ben o kısmı düşünerek alıntılamamıştım canım aminn aminn o güzel kalbine sağlık inşallah Rabbim kabul buyursun dualarımızıkızlar mümkünse alıntı yapmayalım kaldıracaklar resimleri
rabbim sizlere kat kat güzellerini versin hep böyle dua ediyorum kalpten
canım benim geçmiş olsun gözün aydın inşşşşşşşş yakındır hamiş tebriği ileteceğiz sanasaol bitanem hoşbuldum
iyi gido işllh tedavim dün altılar yumoşlarımı iş transfere kaldı hayırlarla
görümcen gittimi canım.yanlızmı bakıyorsun kuzucuklaraemziği verdim susutu bi 10 dakka daha burdayım
nevom birde seni görseydik hiç fena olmazdı hani.:93::93::93:
görümcen gittimi canım.yanlızmı bakıyorsun kuzucuklara
iyi olur senin için .ikiz bakımı zordur canım ..ek gıdalarada geçmişsin yetişmek zor olacakk1 aydır yalnızım haftaya gelecek inşallah
canım ya seni de görseydik hakkaten1 aydır yalnızım haftaya gelecek inşallah
ben göyle gizemli kalacayım bana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?