ipeğim biraz dan yemeğe incem yemekten sonra burdaysan görüşürüz canım
12 olur dimi..doktor 14 topladık 12 si alıncak dedi..tmm kuzu
tabiki çöp olur şekercim vitrine biblo olarak koy demezler ama kaliteli olursafazladan kesinlikle dondurmandan yanayım bi,liyosun bende şuan donduruşmuşlarla bugünü gördüm.daha rahat ve daha kolay geçiyo süreç ipne yok ilaç yok toplama çıkarma yok sadece yerleştirme vardemet valla çok cahilim bu tedavi sürecinde..
peki o 1-2 embiryoyu koyacaklar ya diğerlerini napcaklar
dondurmak istioruz tabide dondurmak istemessek ne olur ki onlar..
geçmiş olsun canımmbende bugün erken uyandım son zamanlarda saat 11 lere kadar uyuyordum ..sabah annem aradı teyzemi acile götürmüşler haberin varmı dedi yok dedim annem memlkette duyuyor ben burda olmama rağmen haberim yok teyzemden:) neyseki önemli bişeyi yokmuş annem telaşlanmış annem biraz panik ataktır hemen kafasında kötü seneryolar kurar ameliyat falanmı olduda bana söylemiyo dedi gülermisin ağlarmısın ..birazdan geçmiş olsuna gidecem az daha takılayım size
canımm güzel yüreklimm sağol..ne bileyim mahcup oldum selamsız çıkmış gibi hissettim bir anGünaydııınn akidelerim şekerlerim kar tanelerim yağmur damlalarımben işe geç geldim dışarda acaip bir soğuk var totom dondu bindim çiftkatlıya indim leventte bindim ordan minübüse hoooooopp işyeri
tubişim sen iyi olda bebiş iyi olsunda sorun değil ne özür diliyon kuzum komşundan allah razı olsun yapmış yemeklerini ellerine sağlık
sen böle üstüme geldikçe ice gizleyesim geliyo kendimi
dicektim ki çok yakın bi zamanda görünecem
nerde bu milleet nerde bu güzellerrr kisme yohmiiiii
nasılsınız arkadaşlar ben fenayım heyecanlıyım endişeliyimm korkuyorum ya kalp atışını duyamazsam ya kese gelişmemişse ya kötü bişey varsa bende bi belirti yopk hala korkuyorummm acaba cuma gitsem bieyler çıkarmı yani kalp sesi filan şimdi ben kaç haftalık olduğunu hala bilmiyorum kimisi 6 diyo kimisi 5 kimisi 7 yev girdin diyo karıştı yine kafam ayy bu cumada gelemedi b.i türlü:26:
ee o zaman her şey yolundacanım ben seni yeni farkettim daha önce hiç hatırlayamadım ki :26: zaten epeydir sık giremiyorum ben başıma okul ders bela ettim :18: açıköğretim 1. sınıftayım devamlı takılırdım içim gidiyor ama derslere ağırlık vermem lazım işte neyse tekrardan memnun oldum tanıştığıma canım sen kaç yıllık evlisin sorun ne tedavi görüyorsan eğer ne aşamadasın inşallah tez zamanda müjdeni alırız
olurmu hiç öyle şey canımm .ayrım gayrım yok bizde .gücenme bize kız, hem dün ben sana cevap yazmıştım karbonat testi ile igili :)))
Günaydııınn akidelerim şekerlerim kar tanelerim yağmur damlalarımben işe geç geldim dışarda acaip bir soğuk var totom dondu bindim çiftkatlıya indim leventte bindim ordan minübüse hoooooopp işyeri
geçmişe baktım bugğü benim doğum günüm olmasada ne yalan sölimmm çokda hoşuma gittiiiteşekkür ederim
leydim doğum günün kutlu olsun annem nice mutlu yıllara
tubişim sen iyi olda bebiş iyi olsunda sorun değil ne özür diliyon kuzum komşundan allah razı olsun yapmış yemeklerini ellerine sağlık
lagrima niye alındınki sen bak sana cevap yazıyoruz senin geldiğinde kimse olmayabilir burda herkes sıcaktır mutlaka yazılarına cevap verirler
elifcim yumurtalar toplandı ne zaman transfer olcan
asicim kolay gelsin mercmek köftemi unutma(takıldım ben artık söyler dururum)
ipek nasılsın paşa tekmik atıyomu
nurcikkk napyon aşkım
diğer arkidişleerrrrr GÜNAYDIIIIIIIIINNNNNNNNNN
ben bi çay alıp geldim
tarfilimmmm canım naber yoktun sanki bi kaç gündürr
fatoşumm çirkinimmm sen nasılsın daha iyimisin dünden beri
lagRİMA HOŞGELDİN
NURAY SENDE HOŞGELDİN NABERSİNİZ KIZLAR
sağolcanımm inşallahhh...allhsenide o tel hayaline kavuştursun inşallahhhslm canım korkma ve olumsuz düşünceleri kafanda çıkar herşey normaldir hayırlısıyla dr ne zaman gel dediyse o zaman git ihmal etme allahın izniyle hiç birşey yoktur herşey yolundadır inşallah
tşk.ler iyiyim .çok şükür...hoşbulduk canım iyyim saol sen nasılsın
bu gece rüyamda bak kabağı ve oldukça uzuuun boyda kavun gördüm almak istiyorum elimde bozuk paralar var60 tl dedi adam alamadım fakirliğin gözü çıksınbirde kına görüyorum içimden diyorumki bebeğin kalp atışını duyarsam elime yakarım alayım bari diyorum sizce üzerim açıkta kalmış olablirmi bi tabire bakam ben az işlerim var yavaştan halledip geleyim şuan herkes sessiz zaten kalmamında pek bi anlamı yok yani
sağolcanımm inşallahhh...allhsenide o tel hayaline kavuştursun inşallahhh
tşk.ler iyiyim .çok şükür...
hayırlar olsun inşallah...
bende rüyamda popomda kurşun var kan görmedim ama silahı gördüm ateş etti yanımdaki kişi kim onuda bilmiyorum ama arkamı döndüm kursun orda öylece duruyor ama acı yok kan yok böle delik deşik olmuş kursundan cıkartamadımda orda öylece duruyordu kardeşim geldi ona gösterdim böyle çocuk bi kötü oldu o anda uyandım(((((
hanımlar ben çıkıyorum bugün gelmem bir daha komşular bebek görmeye gidiyomuş benide çağırdılar
onlarla gideyim sonra tek başıma gitmeye utanırım
anneanne oldum :)))) içim bir tuhaf :)) gülsemmi ağlasammı bilemedim
nasıl yani?? canım anlayamadım gerçektenmi bu arada senin çocuğun varmıydı yaş kaç
yok ya bende bebek yok... hamsterlerim vardı doğurmuş... içim bi tuhaf oldu..kurban olduğum Rabbim farederim bile doğurdu bende tık yok... bir fare kadar olamadım yafff5 6 tane torunum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?