Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

12 olur dimi..doktor 14 topladık 12 si alıncak dedi..tmm kuzu
aaay alemsin valla elif 12sinimi istiyon kızx hepsi tutarsa ne takımı kurucan bi de bakayım canımm inşallah en kaliteli olanlarından iki tane transfer ederlerde hayırlısağlıklı bebelere sahipolursun inşallahhhh
demet valla çok cahilim bu tedavi sürecinde..
peki o 1-2 embiryoyu koyacaklar ya diğerlerini napcaklar
dondurmak istioruz tabide dondurmak istemessek ne olur ki onlar..
tabiki çöp olur şekercim vitrine biblo olarak koy demezler ama kaliteli olursafazladan kesinlikle dondurmandan yanayım bi,liyosun bende şuan donduruşmuşlarla bugünü gördüm.daha rahat ve daha kolay geçiyo süreç ipne yok ilaç yok toplama çıkarma yok sadece yerleştirme var
geçmiş olsun canımm

canımm güzel yüreklimm sağol..ne bileyim mahcup oldum selamsız çıkmış gibi hissettim bir an
sen böle üstüme geldikçe ice gizleyesim geliyo kendimi
dicektim ki çok yakın bi zamanda görünecem

nerde bu milleet nerde bu güzellerrr kisme yohmiiiii

nasılsınız arkadaşlar ben fenayım heyecanlıyım endişeliyimm korkuyorum ya kalp atışını duyamazsam ya kese gelişmemişse ya kötü bişey varsa bende bi belirti yopk hala korkuyorummm acaba cuma gitsem bieyler çıkarmı yani kalp sesi filan şimdi ben kaç haftalık olduğunu hala bilmiyorum kimisi 6 diyo kimisi 5 kimisi 7 yev girdin diyo karıştı yine kafam ayy bu cumada gelemedi b.i türlü:26:

tarfilimmmm canım naber yoktun sanki bi kaç gündürr

fatoşumm çirkinimmm sen nasılsın daha iyimisin dünden beri

lagRİMA HOŞGELDİN
NURAY SENDE HOŞGELDİN NABERSİNİZ KIZLAR

Son düzenleme:

slm canım korkma ve olumsuz düşünceleri kafanda çıkar herşey normaldir hayırlısıyla dr ne zaman gel dediyse o zaman git ihmal etme allahın izniyle hiç birşey yoktur herşey yolundadır inşallah

ben 2 senelik evliyim.. evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık ama bebek olmadı .. olsun diye özende göstermedik gerçi ama birinde olmasa birinde de tutmayınca olmuyor sanırım dedim bebek. bir gecen ay öğrendim biz yumurtluyormusuz yumurtlaa günümü öğrendim o zaman yaptık ama gene tutmadı ptesi hastalandım salı hast randevu aldım bugün akşam gidicem problem nedir ne deiğildir öğrenecegiz bakalım...

ben alınganım ondan sanırım..hergün girdiğimde konusamıyoruzda ondan böyle alınganlık yaptım ne bileyim öyle işte :)
olurmu hiç öyle şey canımm .ayrım gayrım yok bizde .gücenme bize kız, hem dün ben sana cevap yazmıştım karbonat testi ile igili :)))

tamam anladım herkes cevap yazar bana :) teşekkürler..

tarfilimmmm canım naber yoktun sanki bi kaç gündürr

fatoşumm çirkinimmm sen nasılsın daha iyimisin dünden beri

lagRİMA HOŞGELDİN
NURAY SENDE HOŞGELDİN NABERSİNİZ KIZLAR

hoşbulduk canım iyyim saol sen nasılsın

bu gece rüyamda bak kabağı ve oldukça uzuuun boyda kavun gördüm almak istiyorum elimde bozuk paralar var60 tl dedi adam alamadım fakirliğin gözü çıksınbirde kına görüyorum içimden diyorumki bebeğin kalp atışını duyarsam elime yakarım alayım bari diyorum sizce üzerim açıkta kalmış olablirmi bi tabire bakam ben az işlerim var yavaştan halledip geleyim şuan herkes sessiz zaten kalmamında pek bi anlamı yok yani

slm canım korkma ve olumsuz düşünceleri kafanda çıkar herşey normaldir hayırlısıyla dr ne zaman gel dediyse o zaman git ihmal etme allahın izniyle hiç birşey yoktur herşey yolundadır inşallah
sağolcanımm inşallahhh...allhsenide o tel hayaline kavuştursun inşallahhh

hoşbulduk canım iyyim saol sen nasılsın
tşk.ler iyiyim .çok şükür...

hayırlar olsun inşallah...
bende rüyamda popomda kurşun var kan görmedim ama silahı gördüm ateş etti yanımdaki kişi kim onuda bilmiyorum ama arkamı döndüm kursun orda öylece duruyor ama acı yok kan yok böle delik deşik olmuş kursundan cıkartamadımda orda öylece duruyordu kardeşim geldi ona gösterdim böyle çocuk bi kötü oldu o anda uyandım (((((

kızlar ikinizinde rüyası hayır olsun inşallah

hanımlar ben çıkıyorum bugün gelmem bir daha komşular bebek görmeye gidiyomuş benide çağırdılar
onlarla gideyim sonra tek başıma gitmeye utanırım

yok ya bende bebek yok... hamsterlerim vardı doğurmuş... içim bi tuhaf oldu..kurban olduğum Rabbim farederim bile doğurdu bende tık yok... bir fare kadar olamadım yafff 5 6 tane torunum oldu
nasıl yani?? canım anlayamadım gerçektenmi bu arada senin çocuğun varmıydı yaş kaç

yok ya bende bebek yok... hamsterlerim vardı doğurmuş... içim bi tuhaf oldu..kurban olduğum Rabbim farederim bile doğurdu bende tık yok... bir fare kadar olamadım yafff 5 6 tane torunum oldu

anladım ama canım üzülme kurban olduğum rabbim bi gün bizede bebişler nasip edecek sadece zamanı var ve o zaman inşallah en kısa zamanda gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…