Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldişn kankim erkencisin bugün benim gibi :87::87::87::87::87::87:
dahada erken gelirdim erken kalkıyorum ama hemen pc açmıyorum evi toplayıp kahvaltı yapıyorum
sizin gelişinize yakın geliyorum bugün fenayım zati gece her zamankinden daha uykusuz geçti sabahta
8 de kalktım kafam sersem gibi ...sen nasılsın canım sen neden erkencisin

bende bugün erken uyandım son zamanlarda saat 11 lere kadar uyuyordum ..sabah annem aradı teyzemi acile götürmüşler haberin varmı dedi yok dedim annem memlkette duyuyor ben burda olmama rağmen haberim yok teyzemden:) neyseki önemli bişeyi yokmuş annem telaşlanmış annem biraz panik ataktır hemen kafasında kötü seneryolar kurar ameliyat falanmı olduda bana söylemiyo dedi gülermisin ağlarmısın ..birazdan geçmiş olsuna gidecem az daha takılayım size

Son düzenleme:
Günaydııınn akidelerim şekerlerim kar tanelerim yağmur damlalarım ben işe geç geldim dışarda acaip bir soğuk var totom dondu bindim çiftkatlıya indim leventte bindim ordan minübüse hoooooopp işyeri
geçmişe baktım bugğü benim doğum günüm olmasada ne yalan sölimmm çokda hoşuma gittiii teşekkür ederim
leydim doğum günün kutlu olsun annem nice mutlu yıllara
tubişim sen iyi olda bebiş iyi olsunda sorun değil ne özür diliyon kuzum komşundan allah razı olsun yapmış yemeklerini ellerine sağlık
lagrima niye alındınki sen bak sana cevap yazıyoruz senin geldiğinde kimse olmayabilir burda herkes sıcaktır mutlaka yazılarına cevap verirler
elifcim yumurtalar toplandı ne zaman transfer olcan
asicim kolay gelsin mercmek köftemi unutma(takıldım ben artık söyler dururum)
ipek nasılsın paşa tekmik atıyomu
nurcikkk napyon aşkım
diğer arkidişleerrrrr GÜNAYDIIIIIIIIINNNNNNNNNN
ben bi çay alıp geldim

geçmiş olsun canım

aşkım diyen dillerini yiyim seninn .ne yapıyım canım top gibi yuvalanıp gidiyom

burda da hava güneşli ama soğukkkkkkkk

geçmiş olsun canım
sağol canım

hoşgeldin canım hava gerçekten çok soğuk bende cesaret edipte sokağın başındaki sağlık ocağına gidemedim paşa tekme atıyo canım belli saatlerde özellikle hissediyorum ama çok kıpır kıpır gümbür gümbür değil bakalım çıkınca nasıl olucak

aşkım diyen dillerini yiyim seninn .ne yapıyım canım top gibi yuvalanıp gidiyom

nurcikim geçmiş olsun teyzene

oyy maşallahhcanım dikkat et yerlere bide gerçekten çok soğuk sağlık ocağına niçin gidecen
bugün anneler gelemedi kar yüzünden kayınvalideyi çağırdım sağolsun geldi istanbulda işe gitmek ne zor yaaa alışmışım servise totom ve yüzüm dondu

oyyy kurban olsunlar o tekmelerineee bu arada kankim haziranın başımı sonumu doğumunn ..

saolasın aşkitomm

canımm sıcak içecekler iç için ısınır

benim her ay troitlerim kontrol ediliyo ya bu ayda vakti geldi sağlık ocağında kan alıyolarmış bende
tahlilimi orada yaptırır doktora öyle giderim dedim çünkü doktor masrafım gerçekten çok fazla en azından bu aradan çıksın dedim bakalım yarın sabah giderim herhalde

saolasın aşkitomm

canımm sıcak içecekler iç için ısınır

çay içiyorum canım ikinci karton bardaktayımmm

tahmini doğum tarihim 20 haziran kankim

sabah gideceksen yinede dikkat et soğuk dışarsı
20 haziran da bekliyoruz paşamızı maşaşllahhhhh

trioidinde bir sorun çıktımı kankim hamileliğin boyunca ? ilaçlarını aynı dozda devammı ettin*?
tahmini doğum tarihim 20 haziran kankim

zaman nasıl geçiyo kankim ilk bakışta doğuma çok var gibi geliyo ama aslında öyle dğeil göz açıp kapıyana kadar geliyo o günler :97:

Son düzenleme:
çay içiyorum canım ikinci karton bardaktayımmm

sabah gideceksen yinede dikkat et soğuk dışarsı
20 haziran da bekliyoruz paşamızı maşaşllahhhhh
sabah giderim mecburen çünkü aç olmam gerekiyo yada bu hafta sallar pazartesi giderim 2 3 gün geç gitmemin sakıncası olmaz herhalde ... kızlar dün bana temizlik için kadın gelecekti havasoğuk olduğu için gelme cuma günü gel dedim görünüşe bakılırsa cumada böyle olucak ne yapsam

sana yakınmı oturuyor canım

kankim çok şükür troitlerim doktorun deyimiyle mükemmel ilaın dozu hiç değişmedi
hamile kaldığımdan beri 1 tane içiyorum ...zaman çabuk geçiyo gerçekten nisanda artık hazırlıklara başlamamız gerekicek hala inanamıyorum valla alllah sizlerede nasip etsin

geçenlerde havalar baya güzeldi bahar havası gibi bende bu havaya aldanıp gaza gelmiştim sobayaı falan kaldırıp halıları yıkatmaya verecektimki eşim bırakmadıı iyikide kızıp izin vermemiş yoksa tekrardan sobayı kuracaktım mecbur ..kankimm önemli misafirin gelmiyecekse sende yapmayı ver mart ayı bitsin öyle çağırırsın kadını o zaman bir güzel dip köşe yaparsın temizliğini

Son düzenleme:
sana yakınmı oturuyor canım

yok çok uzak bana bolluca diye bi yer neresi olduğunu bile bilmiyorum bir yandan şu temizlik işi bitsin istiyorum 2 ayı geçti derin temizlik yapılmıyo bir yandan kadını düşünüyorum bu soğukta onca yolu nasıl gidip gelicek

maşallah diyim ozaman.
ben çok ihmal ediyorum senede 1 defa anca baktırıyorum trioitlerime ilacıda aynı saatlerde içemiyorumm bazen unuttuğumda oluyoo :44:

sağlıkla gelsin ömercik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…