geçenlerde havalar baya güzeldi bahar havası gibi bende bu havaya aldanıp gaza gelmiştim sobayaı falan kaldırıp halıları yıkatmaya verecektimki eşim bırakamadııiyikide kızıp izin vermemiş yoksa tekrardan sobayı kuracaktım mecbur ..kankimm önemli misafirin gelmiyecekse sende yapmayı ver mart ayı bitsin öyle çağırırsın kadını o zaman bir güzel dip köşe yaparsın temizliğini
maşallah diyim ozaman.
ben çok ihmal ediyorum senede 1 defa anca baktırıyorum trioitlerime ilacıda aynı saatlerde içemiyorumm bazen unuttuğumda oluyoo :44:
sağlıkla gelsin ömercik
hoşgeldin nevom seni buralarda görmekk ne güzel yaa yarım saatliğine bile gelmen yetiyo bizeçok işim var kızlar ya bana da yardıma gelin
şubatı devrimiştik 1 marta geçmiştikkkankim oha diyorum şubat ayında sobamı kaldırılır..misafir falan gelmicek gelsede farketmez
geçen hafta ağırladım misafir evin bu halinebelki önümüzdeki hafta çağırırım nisana kalssın istemiyorum
gelelim canım biz bebişlere bakalım sen iş yapçok işim var kızlar ya bana da yardıma gelin
sağol canımipeğim 26.haftaya gelmiş maşallah barekallah
terapim senin elinden olsun gardaşş.seni bi terapiye alacam kurtulamicaksın elimden gardaş
kendini ihmal etme nolur
hoşgeldin nevom seni buralarda görmekk ne güzel yaa yarım saatliğine bile gelmen yetiyo bize
aç kapılarınıı nevom geliyomama ben seni hiç görmedimm nasıl tanıyacamm ..
yakana kırmızı karanfil tak
bu arada dün bişey diyiverecekmişsin bana ne diyiecektin gardaş merak ettim
gelelim canım biz bebişlere bakalım sen iş yap
sağol canım
kankim sanada alıntı yaptım çıkmadı troit hiç hafife alınacak bi şy değil en azından 3-4 ayda bir kontrolden geçmen lazım hem hamilelik için hemde ileriki yaşamın için önemli biliyosun
essahmı diyon looosen böle üstüme geldikçe ice gizleyesim geliyo kendimi
dicektim ki çok yakın bi zamanda görünecem
şubatı devrimiştik 1 marta geçmiştikk
aynı kocam gibi konuşuyonne fark eder buradada bahar havası çok oldu ama evin içi seri oluyodu kaloriferi azda olsa yaktk
kime çektiysemii :82:bu cadı uyandı ben gidene kadar yolmuş suratını
pek de sinirli kime çektiyse
ben şuna bi bakim kızlar
troitlerini iddiye almıyosan psikoloğa gitme boşuna hipotoridi pssikolojik olarakbiliyorum kanki biliyorumdaa gel gör bunu salakça ciddiye almıyorumm
nurcikim gitmiş nevom gelmiş ve gitmiş
nevonun kızı uyanınca gitti biz iki demirbaş kaldık seninle
ne yapsın kuzularla bilgisayara girmek zor oluyo haklı
sende ömer doğduktan sonra giremicen
ikimiz kaldık canım ben işleri yapıyorum bir yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?