tarfilimmmm canım naber yoktun sanki bi kaç gündürr
fatoşumm çirkinimmm sen nasılsın daha iyimisin dünden beri
lagRİMA HOŞGELDİN
NURAY SENDE HOŞGELDİN NABERSİNİZ KIZLAR
tuğbacım görmedim tatlım yaa kusura bakma bi bakıp çıkayım dedim ne var ne yok die.iyim canım çok şükür ev almaya karar verdikya bi yandan ev bakıyorum netden bi yandanda iş ....
bebişim 5 senedir gelmiyo boşu boşuna evde oturuyom bari dedim ev alalım işte böyle canım sen nasılsın
durum nurcanım kamerim ipekim asicim elifcim seyhancım sizler nasılsınız
slm kızlar günaydın:79::79::79:
bende iyiyim çok şükürgünaydın ipek filiz nuray başka kimseyi göremedim nasılsınız canlar ben çok iyiyim
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrr men geldimmmmmmmmmmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrr men geldimmmmmmmmmmmmm
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr benim güzel arkadaşlarım nasılsınız bakemmmmmmmmmmmmmm........,
beni soracak olursanız kızlar dün doğum günümdü ve 2 kere kutladılar saolsunlar.... bütün sevdiklerim yanımdaydı tabikide bebişimde....... gündüz arkafdaşım pasta yapmış getirmiş sürpriz onlarlaydım akşamda eşim benden gizli almış pastalaı saklamış eltimler kaynımlar annem babam erkek kardeşim yakın komşumuz hep beraber kutladık çok mutlu oldum inanın... bu mutluluğum sadece doğum günümden değildi dün ayrıntılı ultrasonda kızımı gördğm kızlar şükürler olsun gayet iyi....RABBİM en yakın zamanda burdaki arkadaşlarıma nasip etsin inş.. inanın hep dualarımdasınız ..... sabah babamlar döndü evlerine yine yalnız kaldım cumartesi gelmişlerdi....... bu arada şükürler olsun evimizi de aldık bu aralar öok şükğr nazar değmesin hayırlı haberleri üst üste alıyoruz..... inş. en yakın zamanda bu topikten de bi arkadaş hamiş kalıcak ben buna inanıyorum......
doğum günün kutlu olsun ...eviniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla mutluluka oturmak nasip olur inşallah...kızınada maşallahgünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr benim güzel arkadaşlarım nasılsınız bakemmmmmmmmmmmmmm........,
beni soracak olursanız kızlar dün doğum günümdü ve 2 kere kutladılar saolsunlar.... bütün sevdiklerim yanımdaydı tabikide bebişimde....... gündüz arkafdaşım pasta yapmış getirmiş sürpriz onlarlaydım akşamda eşim benden gizli almış pastalaı saklamış eltimler kaynımlar annem babam erkek kardeşim yakın komşumuz hep beraber kutladık çok mutlu oldum inanın... bu mutluluğum sadece doğum günümden değildi dün ayrıntılı ultrasonda kızımı gördğm kızlar şükürler olsun gayet iyi....RABBİM en yakın zamanda burdaki arkadaşlarıma nasip etsin inş.. inanın hep dualarımdasınız ..... sabah babamlar döndü evlerine yine yalnız kaldım cumartesi gelmişlerdi....... bu arada şükürler olsun evimizi de aldık bu aralar öok şükğr nazar değmesin hayırlı haberleri üst üste alıyoruz..... inş. en yakın zamanda bu topikten de bi arkadaş hamiş kalıcak ben buna inanıyorum......
hayırlı haberler al canımgünaydın arkadaşlar ben bugün erkenciyim uyuyamadım haber bekliyorum hastaneden
tuğbacım görmedim tatlım yaa kusura bakma bi bakıp çıkayım dedim ne var ne yok die.iyim canım çok şükür ev almaya karar verdikya bi yandan ev bakıyorum netden bi yandanda iş ....
bebişim 5 senedir gelmiyo boşu boşuna evde oturuyom bari dedim ev alalım işte böyle canım sen nasılsın
durum nurcanım kamerim ipekim asicim elifcim seyhancım sizler nasılsınız
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr benim güzel arkadaşlarım nasılsınız bakemmmmmmmmmmmmmm........,
çok güzel haberler hepside yeni yaşın, yeni evin, sağlıklı bebişin, huzurun, mutluluğun hep uzun ve daim olsun canım çok sevindim maşallahhhhhh
İPEĞİM cabım sen nasılsın nasıl gidiyo ev hayatı memnunnmusuın canım...... paşamız nasıl..... şeker testin ne oldu canım bende kısmetse haftaya yaptırcam.... tetenozuda haftaya yaptıracakmışlım hayırlısıyla önümüzdeki haftayıda vatlatırız inş... :18::18::18::18:
çok saol canım benim .......kızımın kısmeti diyorum ..... geçen sene bugünleri göreceğim aklıma gelmezdi şükürler olsun kaderimde bugünleride görmek varmış... bide sen belki fazla bilmezsin canım benim hamileliğim çok riskli geçiyo o yüzden hep sters altındayım ama asla isyan etmiyorum hepsi ALLAH tan 8 seneden sonra kızıma kavuşucam inş.. canım beni örnek alın ve ALLAH tan hiçbir zaman ümidinizi kesmeyin hepsinin vakti saati var..... ben ,inanıyorum ALLAH IN izniyle herkez ANNE olucak inş..... sizinde müjdeli haberlerinizi alıcaz inş. teker teker.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?