Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz hepiniz allah emanet olun :79::79::79::79:

günaydın arkadaşlar ben bugün erkenciyim uyuyamadım haber bekliyorum hastaneden
leydim canım dün doğum gününmüş kutlu olsun daha nice ailenle sağlıklı ve mutlu yıllara inlşşşş

canım acil yardımın lazım senin halaaa leken devam ediyor mu ? komşum hamile fakat 5 gün kadar lekesi varmış şu an 1 aylık hamiş dr morlaini bozmuş yardım et bacım bebeğin canlanmadığının belirtisi olabilir bu leke demiş dr sizceee::??????????????

hiç belli olmaz canım kimisinde o lekelerin sonu düşük oluyo kimisndede lekelere rağmen
bebek çok iyi oluyo inşallah komşunun bebeğide iyidir

yanlış hatırlamıyorsam leydimin 2 aydan fazla lekelenmesi oluyordu..komşuna söyle yatak istirihatı yapsın yada başka bir doktora gitsin düşük telikesi varsa eğer belki iğne falan yaparlar

sağolun kızlar dr u komşuma her ihtimale karşı ilaç vermiş yat demiş komşumun kafasının karıştığı dr un söylediği cümle bebek kalp atışı duyulmadan leke olması bebeğin canlanmama ihtimaline vermiş inşallah 9 ay sonra komşum bebeişini kucağına alıcak

ya bazen bu çok bilmiş doktorlara sinir oluyorum varsayalım böyle bişey var o bildiğine kendine sakla hasatnın moralini bozamaya ne hakkın var aksinide söyleyebilirdi yane tutunma kanaması falanda olabilir komşuna öyle söyle sen .kadın stresten düşürecek bebeğini Allah korusun

canım komşuna söyle hiç drun söyled,iğine kulak asıp moralini bozmasın.bu lekelenmeler illaki düşük yapacağı anlamına gelmez bi sor bakalım dru progestan desteği vermişmi bakalım yok vermemişse ben iğne adını yazayım onu yaptırsın hemen kanaması kesilecek sonrada işinde uzman daha iyi bi dra gitsin

son olarak 4 tane düşük yapmış biri olarak söyleyebileceğim eğerki sağlıklı bi bebekse ve gereken ilaçlar önlemler alınıp istirahat yaparsa inşallah bebeğini kucağına alır ...

ama eğer bebek sağlıklı değilse alınan tüm ilaçlara dinlenmelere rağmen vücut o bebeği atacaktır onun için gerekli bütün önlemleri aldıktan sonra yapacağı tek şey dua ve tevekkül

kamercim doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu yıllara inşallah seneye bebeğin ya kucağında yada göbişinde girersin yeni yaşına

nurcancım ev çokda bütçeye uygun bulamadık daha canım rabbim hayırlısını nasip etsin

progestan ilacı vermiş dru kullanıooo komşum şu an bebiş 1 aylık olduğu için dr net birşey diyememiş kızlar komşum aşılama ile hamiş kaldı ve ilk denemeydi bununda etkisi olabilir mi ??

saol bitanem hoşgeldin canım...... canım ben kalp atışı değil keseyi görmeden 3 gün lekelenmem oldu ara ara... çok şükür yattıkta sonra olmadı... doktor banada %60 düşük riskin var dedi ama çok şükür 5 aylık hamileyim.... doktorun dediğine takılmasın ama bol boldinlensin ayağa kalmasın..... inş. bebişini kucapğına alır canım...

kızlar az önce TUIBİŞ le konuştum doktordan çıkmış kalp atışını görmüşler şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım hiç sanmıyorum aşılamayla ilgisinin olduğunu

çevremde çok kişi var canım böyle kanamalı hamilelik geçiren ve çoğunun bebekleri şimdi kocaman oldu bile inşallah komşunda alacak canım

canım sağol verdiğin bilgi için canım kese ne zaman görülüyor ???? komşum merak etti? :26: ve kalp atışı ne zaman belli oluyor ???? :26:

canım hiç sanmıyorum aşılamayla ilgisinin olduğunu

çevremde çok kişi var canım böyle kanamalı hamilelik geçiren ve çoğunun bebekleri şimdi kocaman oldu bile inşallah komşunda alacak canım
sağol canım inşallah sıkıntı olmadan bebişini kucağına alırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…