hepicinize günaydınlarr kızlarr .nasılsınız bakem
doğum günün kutlu olsun ...eviniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla mutluluka oturmak nasip olur inşallah...kızınada maşallahallah sağlığını daim etsin bu arada küçük hanımın ismi belli mi
hayırlı haberler al canım
iyiyim canım saol sen nasılsınn bulamadınızmı kendinize göre uygun bir ev canım
maşallah diyelim maşallahhhhnice yıllara canımm yeni yaşınn kutlu olsun seneye doğum gününde kızın kucağındayken üfle mumlarını inşallah
evinizde haylı olsun canımm :93:
leydim çıkma sakın senin siperişleri dün foto makinasıyla çektim ekliyecem birazdan topiğe..gerçi hırkası hala yarım kaldı bugün bitirebilirsem yarın kargoluyacam inşallah
hepicinize günaydınlarr kızlarr .nasılsınız bakem
günaydın ipek filiz nuray başka kimseyi göremedim nasılsınız canlar ben çok iyiyim
biliyorum canım takip ediyorum devamlı bakalım isyan etmiyorum ama allhım yaşatsın banada bende bugün yeni yaşıma girdim bugünde benim doğum günüm inşallah bende seneye senin gibi düşünür buraya yazarım 12 yıl sonunda bende bu mutluluğu tadarım inşallahhh
biliyorum canım takip ediyorum devamlı bakalım isyan etmiyorum ama allhım yaşatsın banada bende bugün yeni yaşıma girdim bugünde benim doğum günüm inşallah bende seneye senin gibi düşünür buraya yazarım 12 yıl sonunda bende bu mutluluğu tadarım inşallahhh[/QUO
CANIMMMMMMMMMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YENİ YAŞIN SANA SAĞLIK ,HUZUR, MUTLULUK ve BEBİŞİNİ GETİRSİN İNŞ...............
sakın üzülme bacım vakti saati var inan olucak inş... birbirimize olan dualrımızla inancımızla olucak inş...
kamer doğum günün kutlu olsun
doğum günün kutlu olsun canımyeni yaşın sana bebiş getirsin emi rabbim hayırlısını versin
biliyorum canım takip ediyorum devamlı bakalım isyan etmiyorum ama allhım yaşatsın banada bende bugün yeni yaşıma girdim bugünde benim doğum günüm inşallah bende seneye senin gibi düşünür buraya yazarım 12 yıl sonunda bende bu mutluluğu tadarım inşallahhh[/QUO
CANIMMMMMMMMMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YENİ YAŞIN SANA SAĞLIK ,HUZUR, MUTLULUK ve BEBİŞİNİ GETİRSİN İNŞ...............
sakın üzülme bacım vakti saati var inan olucak inş... birbirimize olan dualrımızla inancımızla olucak inş...
inşallah canım teşekkür ederim
saol bende iyiyimmiyiyim saol
ayy inşallah kuzum yaa tedavide olan arkadaşlarımız var onlardan güzel hayırlı haberler alacaz inşallahPAŞAMIZIN ANNESİ saol canım ALLAH razı olsun..... hala ismi belli değil dünden beri onu düşünüyoruz artıkın belli olması şart kızımı ismiyle sevmek istiyorum.....
canımmmmmmmmmmmmmm çok saol bidenemALLAH hepinizden razı olsun iyiki varsınız..... kız nurcan içime bu aralar bir hamiş haberi alcaz gibi geliyo bebetom inş..... en kısa zamanda bir arkadaşımızın daha özlemi diner...... tamam bacım çoıkmıyorum göster hade sabırsızlanıyorum......
KIZLAR BU ARADA FACEBOOK A EŞİMLE RESMİMİ YÜKLEYECEM KIZLAR İNŞ. BEĞİNİRSİNİZ...
kız nurcan maşallah bacım sana hızına kimse yetişemiyo.....
günaydın iyidir sen nasılsın
telefondaydım yaa ,şimdi yüklüyorumm sıcak sıcak ekliyecem resimleri:)))hadiiiiiiiii nurcan iyice sabırsızlandım kız hadiiii
bu arada yasemin geçenlerde kurdeladan masa örtüsü yapmıştın onuda resimlet canım merak ettim doğrusu nasıl bişey olduğunu
yasemincim resimleri yanlış yüklemişim ebatları büyük olduğu için almıyo resimleri..bir daha deniyecem biraz uzun sürüyo bu yüzden sen çıkıp dinlen istersen .birqaz sonra gel :95:
canım foto nun hafıza kartı yok şuan... en kısa zamanda yüklerim bebişim okey....
okişştamam canım yükleyince çaldır gelirim... ben biraz dinleneyim kızlar sonra görüşürüz..... nurcan mesaj atar atmaz burdayım okeyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?