Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

PAŞAMIZIN ANNESİ saol canım ALLAH razı olsun..... hala ismi belli değil dünden beri onu düşünüyoruz artıkın belli olması şart kızımı ismiyle sevmek istiyorum.....

canımmmmmmmmmmmmmm çok saol bidenem ALLAH hepinizden razı olsun iyiki varsınız..... kız nurcan içime bu aralar bir hamiş haberi alcaz gibi geliyo bebetom inş..... en kısa zamanda bir arkadaşımızın daha özlemi diner...... tamam bacım çoıkmıyorum göster hade sabırsızlanıyorum......

KIZLAR BU ARADA FACEBOOK A EŞİMLE RESMİMİ YÜKLEYECEM KIZLAR İNŞ. BEĞİNİRSİNİZ...

kız nurcan maşallah bacım sana hızına kimse yetişemiyo.....

doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana bebiş getirsin emi rabbim hayırlısını versin

Son düzenleme:

saol bende iyiyimm

ayy inşallah kuzum yaa tedavide olan arkadaşlarımız var onlardan güzel hayırlı haberler alacaz inşallah

facem açık bekliyorummm :81:

günaydın iyidir sen nasılsın

iyiym şükür kankimm geç uyandım bugün :86:

bu arada yasemin geçenlerde kurdeladan masa örtüsü yapmıştın onuda resimlet canım merak ettim doğrusu nasıl bişey olduğunu

yasemincim resimleri yanlış yüklemişim ebatları büyük olduğu için almıyo resimleri..bir daha deniyecem biraz uzun sürüyo bu yüzden sen çıkıp dinlen istersen .birqaz sonra gel :95:

yasemincim resimleri yanlış yüklemişim ebatları büyük olduğu için almıyo resimleri..bir daha deniyecem biraz uzun sürüyo bu yüzden sen çıkıp dinlen istersen .birqaz sonra gel :95:

tamam canım yükleyince çaldır gelirim... ben biraz dinleneyim kızlar sonra görüşürüz..... nurcan mesaj atar atmaz burdayım okeyyyyyyyy

kankim senin siparişlerinde bitti leydimin resimleri yüklensin seninkileri hemen ardından resimletecem

çıkmam lazım arkadaşlar hepinizi tek tek öpüyorum kucak kucak sevgiler herkese sonra gelirim gene

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…