- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ciddimi hiç üşenmeden 500 nohutmu saydın :roflol: canım zikirmatik alsana ben aldım çok rahat ettim 3,5 tl sadece canım.almadan bende yazıyodum 1,2,3, diye :roflol: minibüste herkes bana bakıyodu :roflol:
birde kedersizim bizim diğer testlerimiz hep 16 milyon civarı idi ama tüp bebek merkezinde 5 milyon çıktı düşün bilmiyorumkismile bu cumartesi ne çıkacak merak ediyorum acaba hangileri doğru çıkacak
teşekkür ederim sevdam benim dr dan daha iyi moral verdin saol kaydirigubbakcemile3 gerçi daha önceki tahlilerinde yüksek çıkıyordu mesela 15 milyon çıktığı olmuştu 8_11 milyon arası çıkıyordu hep değişiyor bakalım yarınki tahlilimiz nasıl çıkacak çok merak ediyorum buarada eşimide azmli görüyorum bu aralar .bana keçi boynuzu al bu sefer içecem diyo :gitme:
önceleri kağıda çizik atıyodum iş arasında olmuyo o bende nohut saydım zikirmatik
almaya niyetim var ama nerden alcam bilemedim
sevdam biliyormusun bazı tüpbebk merkezleri bilerek düşük çıkarıyormuş tahlili, sırf eşler biran önce merkezlerinde tüptedavisi görsün diye ,ben çok okudum kkda böyle yazanları
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
jollita, Eti_puf, iipekk34, sevdanehri54
NAPIYONUZ KIZLAR...boshayallersmile
ben bi yandan çalışıyorum bi yandan dua okuyorum bi yandan da buraya bakıyorum sen napıyosun bakalım
hoşgeldin canım Şeniz
elg arkadaşım ne tür bi iş arıyosun detay yazar mısın
hastanelerde danışmada mı
kızlar hava nasıl bozdu
1 saat önce güneş vardı dedikleri kar geliyo heralde
evet aynen öyle danışma hasta danışmanı hasta kabul falan hastanede daha önce staj yaptım 1 sene bilgim var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?