Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ciddimi hiç üşenmeden 500 nohutmu saydın :roflol: canım zikirmatik alsana ben aldım çok rahat ettim 3,5 tl sadece canım.almadan bende yazıyodum 1,2,3, diye :roflol: minibüste herkes bana bakıyodu :roflol:

önceleri kağıda çizik atıyodum iş arasında olmuyo o bende nohut saydım zikirmatik
almaya niyetim var ama nerden alcam bilemedim

birde kedersizim bizim diğer testlerimiz hep 16 milyon civarı idi ama tüp bebek merkezinde 5 milyon çıktı düşün bilmiyorumkismile bu cumartesi ne çıkacak merak ediyorum acaba hangileri doğru çıkacak

sevdam biliyormusun bazı tüpbebk merkezleri bilerek düşük çıkarıyormuş tahlili, sırf eşler biran önce merkezlerinde tüptedavisi görsün diye ,ben çok okudum kkda böyle yazanları

aaa bak seninde yüksemiş bu düşük çıkmış bizimde öyle .Bizde cumartesiyi merak ediyoruz inşallah yüksek çıkar yaa ikimizinkide.İçir içir canım benimki 15 gündür kullanıyo hemde kendi hazırlıyo unutursa azarı yiyo :roflol:

kızlar benimki oflayıp puflamaya başladı
neyse ben yavaş yavaş kaçayım buradan size şimdidin iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan

önceleri kağıda çizik atıyodum iş arasında olmuyo o bende nohut saydım zikirmatik
almaya niyetim var ama nerden alcam bilemedim

canım hac malzemeleri satan yerlerde var yada kitapevlerinde alabilirsin

sevdam biliyormusun bazı tüpbebk merkezleri bilerek düşük çıkarıyormuş tahlili, sırf eşler biran önce merkezlerinde tüptedavisi görsün diye ,ben çok okudum kkda böyle yazanları

inanırım valla çünkü biliyosun 16 milyonla biz aşılama demişti doktorda ama sonuç 5 mişlyon çıkınca tüp bebeğe döndük biliyosun. alsanaalsanasmile bilmiyorum yaa kime inanıcaz artık klava:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
jollita, Eti_puf, iipekk34, sevdanehri54

NAPIYONUZ KIZLAR...boshayallersmile

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
jollita, Eti_puf, iipekk34, sevdanehri54

NAPIYONUZ KIZLAR...boshayallersmile

ben bi yandan çalışıyorum bi yandan dua okuyorum bi yandan da buraya bakıyorum sen napıyosun bakalım

BENDE NAPıM SEVDAM BıR YANDAN ıZDıVAÇ PROGRAMINA BAKIYORUM...kaydirigubbakcemile3
BıR YANDAN DA YAZDIKLARINIZI OKUYORDUM... GENE ıŞLER YOK... BU HAFTA TEFRıCıYEMDE YOK OKUYACAĞIM... ÖYLE BOŞ BOŞ TAKILIYORUM...
ıÇıMDE BıR YORGUNLUK VAR BÖYLE BEDENEN DEĞıLDE RUHEN YORGUNUM SANKı... Bı UYUSAM Bı UYUSAM...boshayallersmile

kızlar baya yazmışsınız.... bende bugün müşterilerle ba-bs mutabakatına başladım... baya bir yoğunum... ama arada yazdıklarınızı okuyorum....

evet aynen öyle danışma hasta danışmanı hasta kabul falan hastanede daha önce staj yaptım 1 sene bilgim var zaten

bence internetten cv ini gönder bu anadolu yakasında çok hastane var
ilgilenirlermiki deme sakın benim bi tanıdığım öyle iş buldu
keşke tanıdığım olsaydı da sana yardımcı olabilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…