evet canım bursadayım ama doktorun ismini hiç duymadım... hangi hastanedeymişki acaba...
canım bebişin olsunda pc mc istemem ben.. ben bununla idare ederim hem bu kavgalar tatlı oluyor ben memnunun hayatımdan olumunekankayizsmile
kızlar yarın eşimle özel dr a gidiyoruz inş bu dr bize bir açıklama yapar
açıkcası benim kafama yatmadı istememesi kruger tahliline bakmadamn nasıl sizi üzebiliyo bu adam ya allahım ne vicdan ancak yemeyi biliyolar yarın bi gidin inşallah ii sonuçlar alırsınız belki size cinsel perhiz verir ve tahlil ister inşallah sonundada herşey normal der bana biri sayı düşük ama canlı yeterli dedi biri sayı değer düşük aşılama olmalı dedi en sonuncuda bu değerlere bakılırsa olma ihtimaki %3 %5 dedi bunu sana özellikle sölüyorum bak en azından sana doğru yada yanlış ama net bişi söleniyo sende oa göre ne yapacağını düşünürsün ya benim gibi olsan napardın şaşkın şaşkın bekliyorum ne olcak diye ay çenem düştü biri beni sustursun ayolkaydirigubbakcemile3
canım geçen gittiğimizde de perhizli gitmiştik ,kaydirigubbakcemile3yarın içinde öyleyiz hazırlıklı gidiyoruz her seferinde laelaelaelaelae
seninde tam tersi olmuş her gittiğin dr farklı farklı açıklamalarda bulunmuşlar kaydirigubbakcemile3
ALLAH sonumuzu hayır etsin ne diyim mirmirmirmir
canım geçen gittiğimizde de perhizli gitmiştik ,kaydirigubbakcemile3yarın içinde öyleyiz hazırlıklı gidiyoruz her seferinde laelaelaelaelae
seninde tam tersi olmuş her gittiğin dr farklı farklı açıklamalarda bulunmuşlar kaydirigubbakcemile3
ALLAH sonumuzu hayır etsin ne diyim mirmirmirmir
inşallah canım daha da ümitle geleceksin buraya.Sorunsuz olmayacak ama bir tedavi yolu olacak inşallah.Aklınıza ne geliyorsa iyice sor öğren canım hatta aklına geldikçe yaz kağıda orada insan unutuyo ne diyeceğini. :lepi: yarın yeni umutlarla gliceksin inş. :1hug:
bu arada eşinin sayısı kaç canım hareket ve sayı :uhm:
konuşmalara pek katılamıyorum bir yandan çalışıyorum kızlar
amin bacım amin hele yavrumu bi kucağıma alayım o yanlış konuşan dr ların yanına gidip bakın olmaz demiştiniz oldu dicem hatta büyütüp perran kutmanın şener şene yaptığı gibi tükür oğlum dr un suratına dicemm ay valla delirdim ben kaçayım en iisi öpüyorum şekerler hepinizi kedersizim dualarım seninle rabbim tüm bekleyenlere hayırlı neşeli haberler nasip etsin sizleri sempatiksalakcinniseviyoreee
ben geldim yokluğumda sohbetler almış başını gitmiş bakıyorum
bu arada kedersiz ve eşinin sayıları düşük olan arkadaşlar netten recai pabuçcu nun sitesine girin orada sayı ve değerler için çok geniş açıkmaları var dr un en azından bilgi sahibi olmak adına bakın derim öpt bye
ben geldim yokluğumda sohbetler almış başını gitmiş bakıyorum
sağol canım müsait zamanda bakıcam
evet canımbugün yoğun burası ben pek katılamasamda :umursamaz:
hoşgeldin tombişim olumunekankayizsmile
hoşbulduk senağlama
zaten bu hatunlar hep bizim yoğun zamanlarımızda burda olurlar bizim işimiz yokken gelmezler benimde işlerim var geçicilere başlamam lazım ama sohbeti bırakamıyorum
kızlar ben burda yeniyim bende 1 senelik evliyim çocuk istiyorum ama eşim erken olduğunu söylüyor ben hazr olduğumu hissediyorum o duygu içimde ne yapçam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?