Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar yarın eşimle özel dr a gidiyoruz inş bu dr bize bir açıklama yapar

inşallah canım daha da ümitle geleceksin buraya.Sorunsuz olmayacak ama bir tedavi yolu olacak inşallah.Aklınıza ne geliyorsa iyice sor öğren canım hatta aklına geldikçe yaz kağıda orada insan unutuyo ne diyeceğini. :lepi: yarın yeni umutlarla gliceksin inş. :1hug:
bu arada eşinin sayısı kaç canım hareket ve sayı :uhm:

konuşmalara pek katılamıyorum bir yandan çalışıyorum kızlar

canım geçen gittiğimizde de perhizli gitmiştik ,kaydirigubbakcemile3yarın içinde öyleyiz hazırlıklı gidiyoruz her seferinde laelaelaelaelae
seninde tam tersi olmuş her gittiğin dr farklı farklı açıklamalarda bulunmuşlar kaydirigubbakcemile3
ALLAH sonumuzu hayır etsin ne diyim mirmirmirmir

amin bacım amin hele yavrumu bi kucağıma alayım o yanlış konuşan dr ların yanına gidip bakın olmaz demiştiniz oldu dicem hatta büyütüp perran kutmanın şener şene yaptığı gibi tükür oğlum dr un suratına dicemm ay valla delirdim ben kaçayım en iisi öpüyorum şekerler hepinizi kedersizim dualarım seninle rabbim tüm bekleyenlere hayırlı neşeli haberler nasip etsin sizleri sempatiksalakcinniseviyoreee

bu arada kedersiz ve eşinin sayıları düşük olan arkadaşlar netten recai pabuçcu nun sitesine girin orada sayı ve değerler için çok geniş açıkmaları var dr un en azından bilgi sahibi olmak adına bakın derim öpt bye

sevdam eşimin meşhur tahlilini şöyle benim dr dan daha iyi bir açıklama yaparsınız herhalde kaydirigubbakcemile3
volum 5cc
lifekefasyon 20
viskozite normal
ph 8

sperm sayısı 3.000.000
motilite %50
TMSS 7,500.000
yuvarlak hücre 5_6 lökasit bazı sahlarda 10_15lik
normal sperm %60
baş anomalisi%18
boyun anomisi%4
kuyruk anomisi%18

doktorun dediği kadar kötümü bilmiyorumkismile

delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: ayyy koptum resmen çok komiksin tuğba :roflol: :roflol:

sağol canım müsait zamanda bakıcam

ben geldim yokluğumda sohbetler almış başını gitmiş bakıyorum

evet canımbugün yoğun burası ben pek katılamasamda :umursamaz:

kızlar ben burda yeniyim bende 1 senelik evliyim çocuk istiyorum ama eşim erken olduğunu söylüyor ben hazr olduğumu hissediyorum o duygu içimde ne yapçam

zaten bu hatunlar hep bizim yoğun zamanlarımızda burda olurlar bizim işimiz yokken gelmezler benimde işlerim var geçicilere başlamam lazım ama sohbeti bırakamıyorum

evet canım aynen öyle zaten bizim nerde şansımız var yerimseniben
ne yaptın canım kafanı dağıtabildinmi karar verebildinmi boshayallersmile

yarın iniallah ipeğimin tefriciyesi biter ve kedersizime başlarım sizler ne durumdasınız kızlar

kızlar ben burda yeniyim bende 1 senelik evliyim çocuk istiyorum ama eşim erken olduğunu söylüyor ben hazr olduğumu hissediyorum o duygu içimde ne yapçam

eşini ikna et bu konuda annelik duygusunu tatmak her kadın gibi seninde hakkın hem 1 sene geçmiş daha ne kadar bekliyecek bey efendi klava: bazı erkekleri hiç anlıyamaıyorum hatta bütün erkekleri anlıyamıyorum desem yeridir kötükedihüso

sevdam sendemi yorum yapmıyacan eşimin tahlilinemafoldumben okadrda yazdım oraya :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…