Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım işte bende anlamıyorum ikna çabalarım çok yetersiz kalıyor çalışmamı istiyor ama ben istanbulda iş bulamıyorum ne yapçam bilmiyorum

hani nerde kaçıncı sayfada gözümden kaçtı sanırım hatta ben sordum sana kaç diye bayanssulusmile

şakadan ağladımki ben hem ben düşündüm akşam eşimlede konuşucam
önce şu şişliklerim insin kilom biraz düşsün tedaviye öyle başlıcam hem hem aşılama yapan doktorumla hemde endokrin uzmanıyla görüşücem eğer sakıncası yoksa tekrar şeker ilacına başlamak istediğimi söylücem diyet zaten yapıyorum spora başlıcam yani mart veya nisanda kilo durumum ne zaman içime sinerse belkide mayısta başlıcam ama tabi bakalım eşim ne dicek eğer yarım ağız sen bilirsin derse ona kıyamam herhalde

mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

ben senin için 700 okudum bu akşam bitirim seninkileri
ipeğimede cuma günü 100 tane okumuştum yarın devam ederim

bende ipek için 600 okudum canım
yaa geçmişe baktım yine göremedim sadece varikosel yok sayı düşük demişsin ama başka birşey yok ne kadar düşük

hade bakalım ipeğim güzel düşünmüşsün sen bu azimle en az 10 kilo verirsin canım

kızlar şu listeyi yeniden göndermeniz mümkünmü ben sevdama kaç tane okucaktım unuttum
cuma 500 tanesini bitirdim bugünde sanırım şimdiye kadar 300 tane falan okudum sevdamın yarın biter
kendim için olan 44 taneyi bitirdim böyle işte kızlar ben evde 500 tane nohut sayıp yanıma aldım kaç tane okuduğumu onunla belirliyorumkaydirigubbakcemile3

inşallah hayatım ama en başta işe grmemi istyor fakat ben istanbulda iş bulamyrm

senin eşin ne iş yapıyor canım ??neden bu kadar çok çalışmanı istiyor bebiş fikirini atman içinmi yoksa maddi durmunuz iyi olmadığı içinmi

İPEK İÇİN
ablası......2000
kedersiz..800
nevo........500 OKUDU
seyhan.....950
ipek...........44
etipuf..........50
bynkutluay...100 OKUDU

TOPLAM 4444

SEYHAN İÇİN
kedersiz...1000
ipek.........1650
etipuf.......50
nevo.........600
seyhan....244
ailesi......800
bynkutluay100 OKUDU

TOPLAM 4444

NURCAN İÇİN
ailesi:).....2000
ipek........850
etipuf......50
nevo........500
seyhan....800
kedersiz..44 OKUDU
bynkutluay..200 OKUDU

TOPLAM 4444

senin eşin ne iş yapıyor canım ??neden bu kadar çok çalışmanı istiyor bebiş fikirini atman içinmi yoksa maddi durmunuz iyi olmadığı içinmi

bnmde çalışıp birikim yapmamı istiyor hasta danışmanı olarak iş arıyorum fakat bulamadım bi türlü ne birikimiyse bu hayat şartlarındabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sevdam eşimin meşhur tahlilini şöyle benim dr dan daha iyi bir açıklama yaparsınız herhalde
volum 5cc
lifekefasyon 20
viskozite normal
ph 8

sperm sayısı 3.000.000
motilite %50
TMSS 7,500.000
yuvarlak hücre 5_6 lökasit bazı sahlarda 10_15lik
normal sperm %60
baş anomalisi%18
boyun anomisi%4
kuyruk anomisi%18

doktorun dediği kadar kötümü

canım bizimkini hatırlamaya çalışıyorum 5cc olayını bizimki 2 cc idi sanırım yani meni yoğunluğu gayet iyi bizimki az mesela.bizimde sperm sayımız 5 milyon seninki 3 milyon motilite sanırım hareketlilik mi eğer öyleyse oda iyi bizimkinden.%60 da normal yani düzgün spermlermiş oda iyi %50 den üstü iyi oluyo canım.Doktorlar şu şekilde bakıyo cc başına düşen sperm sayısı diye biliyorum.Sadece sperm sayısı düşük canım bizimkide öyle sonuçta ama tüp bebek için biliyosun normal ama aşılama için düşük oluyo bizim değerler.Yani şöyle özetleyeyim bizimkilerden daha iyi gördüm testinizi canım

ciddimi hiç üşenmeden 500 nohutmu saydın :roflol: canım zikirmatik alsana ben aldım çok rahat ettim 3,5 tl sadece canım.almadan bende yazıyodum 1,2,3, diye :roflol: minibüste herkes bana bakıyodu :roflol:

birde kedersizim bizim diğer testlerimiz hep 16 milyon civarı idi ama tüp bebek merkezinde 5 milyon çıktı düşün bilmiyorumkismile bu cumartesi ne çıkacak merak ediyorum acaba hangileri doğru çıkacak

teşekkür ederim sevdam benim dr dan daha iyi moral verdin saol kaydirigubbakcemile3 gerçi daha önceki tahlilerinde yüksek çıkıyordu mesela 15 milyon çıktığı olmuştu 8_11 milyon arası çıkıyordu hep değişiyor bakalım yarınki tahlilimiz nasıl çıkacak çok merak ediyorum buarada eşimide azmli görüyorum bu aralar .bana keçi boynuzu al bu sefer içecem diyo :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…