eşini ikna et bu konuda annelik duygusunu tatırmak her kadın gibi seninde hakkın hem 1 sene geçmiş daha ne kadar bekliyecek bey efendiklava: bazı erkekleri hiç anlıyamaıyorum hatta bütün erkekleri anlıyamıyorum desem yeridir kötükedihüso
slm kızlar yeniyim ben
sevdam sendemi yorum yapmıyacan eşimin tahlilinemafoldumben okadrda yazdım oraya :gitme:
slm kızlar yeniyim ben
yarın iniallah ipeğimin tefriciyesi biter ve kedersizime başlarımsizler ne durumdasınız kızlar
aaa ağlıycağını bilsem hiç söylemzdim valla söz bir daha söylemiyecem :teselli:ama senin kilon çok iyi ben en son 78 kilo çıktım asıl benim ağlamam lazım eşim dalga geçmeye başladı mirmirmirmir
sevdam eşimin meşhur tahlilini şöyle benim dr dan daha iyi bir açıklama yaparsınız herhalde kaydirigubbakcemile3
volum 5cc
lifekefasyon 20
viskozite normal
ph 8
sperm sayısı 3.000.000
motilite %50
TMSS 7,500.000
yuvarlak hücre 5_6 lökasit bazı sahlarda 10_15lik
normal sperm %60
baş anomalisi%18
boyun anomisi%4
kuyruk anomisi%18
doktorun dediği kadar kötümü bilmiyorumkismile
ben senin için 700 okudum bu akşam bitirim seninkileri
ipeğimede cuma günü 100 tane okumuştum yarın devam ederim
hoşgeldin canım en yakın zamanda umarım ikna ederisn eşini
inşallah hayatım ama en başta işe grmemi istyor fakat ben istanbulda iş bulamyrm
hade bakalım ipeğim güzel düşünmüşsün sen bu azimle en az 10 kilo verirsin canım
senin eşin ne iş yapıyor canım ??neden bu kadar çok çalışmanı istiyor bebiş fikirini atman içinmi yoksa maddi durmunuz iyi olmadığı içinmi
kızlar şu listeyi yeniden göndermeniz mümkünmü ben sevdama kaç tane okucaktım unuttum
cuma 500 tanesini bitirdim bugünde sanırım şimdiye kadar 300 tane falan okudum sevdamın yarın biter
kendim için olan 44 taneyi bitirdim böyle işte kızlar ben evde 500 tane nohut sayıp yanıma aldım kaç tane okuduğumu onunla belirliyorumkaydirigubbakcemile3
sevdam eşimin meşhur tahlilini şöyle benim dr dan daha iyi bir açıklama yaparsınız herhalde
volum 5cc
lifekefasyon 20
viskozite normal
ph 8
sperm sayısı 3.000.000
motilite %50
TMSS 7,500.000
yuvarlak hücre 5_6 lökasit bazı sahlarda 10_15lik
normal sperm %60
baş anomalisi%18
boyun anomisi%4
kuyruk anomisi%18
doktorun dediği kadar kötümü
canım bizimkini hatırlamaya çalışıyorum 5cc olayını bizimki 2 cc idi sanırım yani meni yoğunluğu gayet iyi bizimki az mesela.bizimde sperm sayımız 5 milyon seninki 3 milyon motilite sanırım hareketlilik mi eğer öyleyse oda iyi bizimkinden.%60 da normal yani düzgün spermlermiş oda iyi %50 den üstü iyi oluyo canım.Doktorlar şu şekilde bakıyo cc başına düşen sperm sayısı diye biliyorum.Sadece sperm sayısı düşük canım bizimkide öyle sonuçta ama tüp bebek için biliyosun normal ama aşılama için düşük oluyo bizim değerler.Yani şöyle özetleyeyim bizimkilerden daha iyi gördüm testinizi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?