belki on dakikailaçda fayda etmiyo dimi
slmmmmmm kıslarrrrrr tünaydınnnnnn nasılsınızzzzzz
belki on dakika
selam iyiyiz sen nasılsın
hayırlı cumalar kızlar cuma gününün yüzüsü hürmetine rabbin günahlarımızı affetsin bizleri doğru yoldan ayırmasın kazalardan belalardan korusun herkesin gönlünün muradını versin inş.
amiiiin hayırlı cumalar canımhayırlı cumalar kızlar cuma gününün yüzüsü hürmetine rabbin günahlarımızı affetsin bizleri doğru yoldan ayırmasın kazalardan belalardan korusun herkesin gönlünün muradını versin inş.
iyi dielim iyi olalım ipekimmm senın yaramazzz rahat bırakmıyoo seniii desene miğdeee bulantısıı vee yanması yapmayamı başladıı yaramazzz
kanki saraçoğlunu dinlediysen ülsere ve yanmaya 2 yudum soğuk süt birebirmiş anında kesiyormuş yanmayı yandıkça tekrarlıyorsun ..gerçekten faydası var ben bu süt olayını daha öncedce biliyorum midem yanmaya başladığı zaman hemen dolaptan çıkarım içiyorum soğuk sğt sevmemem rağmen sen seviyorsun soğut sütü iç hemenasi güle güle ...kızlar bu mide yanması beni bitirdi resmen ya ne yesem ne içsem faydası yok
kadar yanıyoki eğilmek bile işkence birde sanki bulantılarım yeniden başladı gibi ne iş anlamadım
canım benim sağol teşekkür ederimhepsi çok güzel olmuş maşallahellerine sağlık
nurcannnnn maşallah sana hamarat hatunnn bayıldım örgülerineeeee hayırlısıyla inşallah yaptırmak banada kısmet olur gerççi annem şimdiden dağıtayım diyoda dur hele daha bişi belli değil dedi,m ama maksat nurcanımın el emeği olsun annem çuvalar dolusuda yaptırsa nurcanuımın elinden mutlaka bi parça olucak..
bu arada telde sölediğin şeyi kesinlikle kabul etmiyorum kapı çaldı eşim çok çalmış duymamışım sölenince sen ne dediysen tamam dedim kapadım sakın olaki arayımda bulup yollayım yapma vallahi konuşmam seninle bundan sonra ahada yemin ettim haa
amiiiin hayırlı cumalar canım
gülün dikeni işte ne yapalım ama yanma kötü oluyo
hoşgeldin cnm iyiz sen nasılsın
asicim geçmiş olsun üşüttünmüşsün herhalde sıcak tut ayaklarını
kankim özelden adresini yazarmısın canım
fatoşum nasıl oldun canım moralmenn kaçlardasınnamann yaaaaa güll iyii olsundaa yerindeee diken acıtsın sonuu güzel olacakkkkkk
durummm saolllll cnmmmm
onuda yemeğe korkuyorum ben herşeyi ölçülü yediğim için onu yersem dengeyi bozarım hiç yemesem
bir iki avuç yemem lazım
güle güle canımm .görüşmek üzereben cıkıyorum allaha emanet olun kızlar şu listedende ismimi silin lütfen grşmek üzere
aferinn sana:88:saol nurcanım hoşgeldin bu arada aman bilmiyomki yaaa galiba üşüttüm yaaa dün kar yağıyodu bende çıktı balkon yıkadım goya misafirlere temiz görünmek için şimdi hatırladım galiba oyüzden üşütmüş olabilirim
güle güle duru bacım .kolay gelsincicoşlar çıktım ben görüşürüz
fatoşum nasıl oldun canım moralmenn kaçlardasınnsıfır deme sakınnyersin şaplağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?