Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlı cumalar kızlar cuma gününün yüzüsü hürmetine rabbin günahlarımızı affetsin bizleri doğru yoldan ayırmasın kazalardan belalardan korusun herkesin gönlünün muradını versin inş.

amiiiin hayırlı cumalar canım
iyi dielim iyi olalım ipekimmm senın yaramazzz rahat bırakmıyoo seniii desene miğdeee bulantısıı vee yanması yapmayamı başladıı yaramazzz

gülün dikeni işte ne yapalım ama yanma kötü oluyo

selam kızlar yine beeeeennnnn
işlerimi bitirdim geldimmm
karnımada bi tuluk koydum biraz iyi geldiiii....
TOSTİMMM hoşgeldinnnn
İPEEEMMM dediğim gibi mide yanmasına yeşil mercimek yiyeceksin çıtır çıtır kesinlikle faydasını göreseksin..

asi güle güle ...kızlar bu mide yanması beni bitirdi resmen ya ne yesem ne içsem faydası yok
kadar yanıyoki eğilmek bile işkence birde sanki bulantılarım yeniden başladı gibi ne iş anlamadım
kanki saraçoğlunu dinlediysen ülsere ve yanmaya 2 yudum soğuk süt birebirmiş anında kesiyormuş yanmayı yandıkça tekrarlıyorsun ..gerçekten faydası var ben bu süt olayını daha öncedce biliyorum midem yanmaya başladığı zaman hemen dolaptan çıkarım içiyorum soğuk sğt sevmemem rağmen sen seviyorsun soğut sütü iç hemen

hepsi çok güzel olmuş maşallah ellerine sağlık
canım benim sağol teşekkür ederim

thenkyuuu
yaa suss suss bulursam alıp gönderiyorum hatta birazdan çarşıya çıkacam leydimle ipeğin siperişlerini kargolatacam .bulabilirsem kattiyyyeeeeennnnn gönderiyorum itiraz istemem

asicim geçmiş olsun üşüttünmüşsün herhalde sıcak tut ayaklarını

kankim özelden adresini yazarmısın canım

asicim geçmiş olsun üşüttünmüşsün herhalde sıcak tut ayaklarını

kankim özelden adresini yazarmısın canım

saol nurcanım hoşgeldin bu arada aman bilmiyomki yaaa galiba üşüttüm yaaa dün kar yağıyodu bende çıktı balkon yıkadım goya misafirlere temiz görünmek için şimdi hatırladım galiba oyüzden üşütmüş olabilirim

aferinn sana:88:

cicoşlar çıktım ben görüşürüz
güle güle duru bacım .kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…