Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbulduk canım nasılsın misafirlerin vardı galiba dün nası geçti

iyim çok şükür cnm yaaa yorgunluk atıyorum işte evet cnm dün misafirlerim vardı çok güzel geçti cnm...
foxu açın gerçi şimdi reklamlar varda hamileliği kolaylaştıracak kür vericek ibrahim saraçoğluu

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)

asi38,nuray0606+,damlaselen+,iipekk34+,leydim84+,

oh beeee çok şükür çoğalmışızzz
herkes foxu açsınnnnn

günaydın hayırlı cumalar ....tubişim bizim için bizim gömemiz çok önemli ama maalesef doktorun umurunda bile değil doktorda herşeyi kendisinin görmesinin önemli olduğunu düşünüyo bi bakıma haklı
iyi görüp deerlendirmesi lazım canım eğer sen ultrasonun ekranını kendine doğru biraz çevirttirseydin sende görürdün kalp atışını sanki bir ışık yanıp sönyomuş gibi hızlı hızlı bu arada sana diyorum ama doktor eğer ekranı bana çevirmezse bende göreyim diyemiyorum ikidir bebişi doğru dürüst göremeden geliyorum :26:...durum düşünceli ablam dün kan verdim ğazartesi sonucu alıp doktoruma gidicem...asi damla vediğer minnoşlar siz nasılsınız

ooooo daha ne olsun süpermiş menün
beyaz pasta ne oluyokiiii:26::26:

yine geldim

yalancı tavuk gögsü gibi muhallebi dışı hindistan cevizi kaplı içinde muz vargeçen bi tanıdıkta yedim çok hoşuma gitti deneyeyim dedim

hoşgeldin ipeeeemmmm biz iyiz çok şükür sen nasılsın??

selam ipekcim canım hoşgeldin çok haklsısn canım biz merak ediyoruz ama doktorun çok umrunda olmuyo o kendisi görsün yeter aman tek iyi olsunda sadece doktor görsün

selam ipekcim canım hoşgeldin çok haklsısn canım biz merak ediyoruz ama doktorun çok umrunda olmuyo o kendisi görsün yeter aman tek iyi olsunda sadece doktor görsün
hoşbulduk canım valla birde benim doktor biraz tiki çok dalga geçiyo senin görmen önemli değil benim görmem gerek der diye banada göster diyemiyorum
cnm boşver yaw senin bakmana gerek yok senin paşa zaten seninle hamileliği kolaylaştıran kür söylüyor ibrahim saraçoğlu onu dedim cnm

izleyin kızlar kaçırmayın inşallah hepinize bu kürler vesile olur hamiş haberlerinizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…