neyse çıkmam lazım hepnizi öptüm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnn kızlar hayırlı cumalar
oh beeeeeeeee çok şükür bi kişi geldiiiii
günaydın cnm hoşgeldin sana da hayırlı cumalar olsun inş....
hoşbulduk canım nasılsın misafirlerin vardı galiba dün nası geçti
ayyy canım benim sen misafir ağırlarsın da iyi geçmez mi
tamam açıyorum fox u
ooooo daha ne olsun süpermiş menün
beyaz pasta ne oluyokiiii:26::26:
günaydın hayırlı cumalar ....tubişim bizim için bizim gömemiz çok önemli ama maalesef doktorun umurunda bile değil doktorda herşeyi kendisinin görmesinin önemli olduğunu düşünüyo bi bakıma haklı
iyi görüp deerlendirmesi lazım canım eğer sen ultrasonun ekranını kendine doğru biraz çevirttirseydin sende görürdün kalp atışını sanki bir ışık yanıp sönyomuş gibi hızlı hızlı bu arada sana diyorum ama doktor eğer ekranı bana çevirmezse bende göreyim diyemiyorum ikidir bebişi doğru dürüst göremeden geliyorum :26:...durum düşünceli ablam dün kan verdim ğazartesi sonucu alıp doktoruma gidicem...asi damla vediğer minnoşlar siz nasılsınız
foxta ne varki ben açarsam sizi göremem mutfakatayım evde kadın var temizlik yapıyo
hoşgeldin ipeeeemmmm biz iyiz çok şükür sen nasılsın??
yine geldim
yalancı tavuk gögsü gibi muhallebi dışı hindistan cevizi kaplı içinde muz vargeçen bi tanıdıkta yedim çok hoşuma gitti deneyeyim dedim
saol bidenemmmm allah razı olsunnn
aç aç şimdi reklam daha
asicim keçiboynuzu kürünü diyo ya bende onu yaptım ama eşim içmedi tadı kokusu çok kötü diyeee
hoşbulduk canım valla birde benim doktor biraz tiki çok dalga geçiyo senin görmen önemli değil benim görmem gerek der diye banada göster diyemiyorumselam ipekcim canım hoşgeldin çok haklsısn canım biz merak ediyoruz ama doktorun çok umrunda olmuyo o kendisi görsün yeter aman tek iyi olsunda sadece doktor görsün
cnm boşver yaw senin bakmana gerek yok senin paşa zaten seninle hamileliği kolaylaştıran kür söylüyor ibrahim saraçoğlu onu dedim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?