Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yokkk cnmm şuan 10 üzerinden 6 yım ama hasta olmamm yakın o zmn 0 olacammm zuzumm o zmn döversin

bozma moralini bozma ..hiç birşey sendne önemli değil unutma ..birde bunu kendime anlatabilsem :76:

avatarındaki bebek ne tatlı öylee ..Allah böyle tatlı bebelerden bizede nasip etisnn

kankim hoşgeldin sütü denerim canım
dolapta varsa hemen iç canım göreceksin yanmayı kesecek.saraçoğlu gibi konuştum sankimm

kızlar ben yavaş yavaş çıkayım eşim çıkmak üzere bekletmiyim bu soğuk havada ..göürşürüzsz cancanlarr hoşçkalaınn

dimi nurcanım yaaa pek tatlı hepte kız bebeklerine heveslenirim nedense kurban olduğum raabbim hepimize hayırlısından evlatlar nasip etsinnnn..

tamam canım çok umutlu değilim ama inşallah faydası olur bee mide kağaında gevşeklik vardı hamileyken de olurmuş zaten şimdi zıvanadan çıktı

aynennnnn beeee kuzummmmmmmm hiç bişeyyyy bizden çnemli deill ama bu özlem önemliliğinii unutturabiliyorrr keşkee düşünmesek saldım çayıra mevlam kayıraa olsakk keşkeeeeeeeeeeeeee

görüşürüz kızlar akşama şimdi çıkıyorum misafirler gelmek üzeredir hepiniz öpüldünüz:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…