yokkk cnmm şuan 10 üzerinden 6 yım ama hasta olmamm yakın o zmn 0 olacammm zuzumm o zmn döversin
dolapta varsa hemen iç canım göreceksin yanmayı kesecek.saraçoğlu gibi konuştum sankimmkankim hoşgeldin sütü denerim canım
bozma moralini bozma ..hiç birşey sendne önemli değil unutma ..birde bunu kendime anlatabilsem :76:
avatarındaki bebek ne tatlı öylee ..Allah böyle tatlı bebelerden bizede nasip etisnn
dolapta varsa hemen iç canım göreceksin yanmayı kesecek.saraçoğlu gibi konuştum sankimm
bozma moralini bozma ..hiç birşey sendne önemli değil unutma ..birde bunu kendime anlatabilsem :76:
avatarındaki bebek ne tatlı öylee ..Allah böyle tatlı bebelerden bizede nasip etisnn
dolapta varsa hemen iç canım göreceksin yanmayı kesecek.saraçoğlu gibi konuştum sankimm
herkeze hayırlı cumalar ezan okunuyo hepimize dua ediyorum
sizle konuşa konuşa mutfaktaki işimi bitirdim
saol cnm hoşgeldin ağzına sağlık
tedavide hangi aşamadasın cnm??
asi teyzeeee ben yarın annemin içinde olucamm yaaaaa
oyy kuzum benim teyze diyen dillerini yirim senin anneni sakın bırakma olarmıııı
ooo maşşallah cnm yaaaa sana tü tüübugüne bugün taammm 8 embriyoo annesiyimm
tamam asii teyzeciimmm inş sen de bana en kısa zamanda arkadaş doğurursun
bugüne bugün taammm 8 embriyoo annesiyimm
görüşürüz kızlar akşama şimdi çıkıyorum misafirler gelmek üzeredir hepiniz öpüldünüz:79:
eski halim olsa kimse tutamaz beni aslında şimdi bakma yalandan iş yapıyorum
walla helal sana ipemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?