Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

mrb arkadaşlarr ben aranıza yeni katıldmm ama kimseyle sohbett edemedimmm dahaaa

arkadaşlarr ben arnıza yeni katıldm 1buçuk yıllık evlymm 1yıldrr bebek istyorzzz özel bi hastanede aşılama yaptrdm2ay önce ama tutmadı benim gibi olanlarla dertleşmekk istyormmm

hoşgeldin canım bu aralar topik sessiz arkadaşlar cevap verirler

bende geldim sohbetinizeeee melma cnm aramıza hoşgeldin inş...rabbim tez zamanda meleğini sana gönderir

cnm 1.5 yıllık evliymişin sorununuz ne?

bitanemm herhangi bi sorunummuz yok eşiminde benimde 1yıldr kornmuyorzz bursada otryormm özel bi hastanede aşılama yaptrdmm 2ay önce ama tutmadıı şuanda metformin kullanıyorm 23 yaşındaym buarada eşimse27

bişeyyy sorabilirmiymm nie kimsee sohbett etmiyoo birbiriyle hayatmm

cnm şu anda topikte kimse yokta ondan sohbet edilmiyo olabilirmi?
herkes burda olsa sana kesinlikle cvp verirler bizim topiğimiz 1 tane arkadaşlarımızın işleri var herkes herkese cvp veremiyo bazen ne sormak istiyosan bana sorabilirsin ben burdayım cnm...

bişeyyy sorabilirmiymm nie kimsee sohbett etmiyoo birbiriyle hayatmm

cnm şu anda topikte kimse yokta ondan sohbet edilmiyo olabilirmi?
herkes burda olsa sana kesinlikle cvp verirler bizim topiğimiz 1 tane arkadaşlarımızın işleri var herkes herkese cvp veremiyo bazen ne sormak istiyosan bana sorabilirsin ben burdayım cnm...

bitanemm herhangi bi sorunummuz yok eşiminde benimde 1yıldr kornmuyorzz bursada otryormm özel bi hastanede aşılama yaptrdmm 2ay önce ama tutmadıı şuanda metformin kullanıyorm 23 yaşındaym buarada eşimse27

memnun oldum cnm inş..sende tez zamanda anne olursun tatlımmm....
hepimizin isteği bu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…