Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

transferim dün oldu cnm bir gün kaldık gelmedim hemen.öğleyin geldim ewime şimdi annem var bana bakıor bende yatıorum .

iyi cnm aman haaa öle ağır iş ney yapma bidenem yat dinlen oh oh ne güzel annende gelmiş...,
test günün ne zaman cnm?

iyi cnm aman haaa öle ağır iş ney yapma bidenem yat dinlen oh oh ne güzel annende gelmiş...,
test günün ne zaman cnm?
yapmıorum cnm yatıyorum ewt iyiki annem var yanımda
elifcim inşallah sımsıkı yapışır sana yavrun benim de yarın transferim sabahtan

sanada banada hepimize sımsıkı yapışırlar inşallah çok umutluyum kuzu ya ..sanada rabbim yardım etsin çok kolay işlem korkma heyecan yapma..cnm...

iyi akşamlar tatlişler nasılsınızzzzzzzzzzzzz
elifçim bebekdls transferleri varmış hadi inşallah RABBİM hayırlısını nasip etsin canlarım yumoşçuklarınız sımsıkı tutunurda bırakmaz yapışır size inşallah :81:
kızlar benimki pazar günü gidiyo 1 buçuk ay yok ayrı kalmamamı üzüleyim tedavimin yarım kalmasına bilemiyorum sizdende ayrı kalıcam onamı offff offff hayırlısı olsun napalım herşey geleceğimiz için diyo benimki :97:
annemde net var ama başka pcde kardeşimin üstelik nebileyim ama fırsat bulursam anında damlarım buraya heee
kimselerde yok şansıma çok öptüm epinisi kocemennnnnnnnnnn

slm kızlar yorucu bi günün ardından sonunda geldim çok yoruldum

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
ben geldim.................
transferim yapıldı nolur dua edin bırakmasın bebeğim beni,,,
canım rabbim yardımcın olsun ve bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah dikkat et kendine hadi hayırlısı

hoşgeldin canım nasıl geçti günün
bende bugün çok yoruldum kendimi eve zor attım şimdi bide yemek derdi yaaaaa offf

hoşbulduk canım sende hoşgeldin kabus gibiydi misafir vardı(eltim ve annesi eşimin amca karısı ve gelini) he birde çocuk her yer battı valla onları gönderir göndermez temizliğe giriştim koçiş gelmeden ortalığı topladım ve hmen buraya damladım

kızlar herkese iyi akşamlar veee by by
yemek yapmam lazım hepinizi öperim
akşam gelirseniz ben burda olurum acık kaynatırız olmamı nurayında artıklarından yeriz bende çay demlerimmm

iyi yapmışsın canım aman zor valla misafirden önce temizlik bi postada gidince uğraş dur ama yinede severim misafir ağırlamayı neyse bitirmişsin sen işlerini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…