amin cnm amin.....inşallah
saol kuzum
ben zaten tahmin ettim cnm bugün transferi olur onun diyeee ay ne güzel cnm yaaa rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inş..
transferim dün oldu cnm bir gün kaldık gelmedim hemen.öğleyin geldim ewime şimdi annem var bana bakıor bende yatıorum .
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
ben geldim.................
transferim yapıldı nolur dua edin bırakmasın bebeğim beni,,,
aranıza yeni katıldmm arkadaşlarrr benide aranıza alırmısınızz
yapmıorum cnm yatıyorum ewt iyiki annem var yanımdaiyi cnm aman haaa öle ağır iş ney yapma bidenem yat dinlen oh oh ne güzel annende gelmiş...,
test günün ne zaman cnm?
elifcim inşallah sımsıkı yapışır sana yavrun benim de yarın transferim sabahtan
hiç bişe yok gııı oturuyom ha böle benimki gelcek anam adama yemek yok akşamdan pilav kaldı yanına ne yapsam aceba :26:eeeeeeee kızlar akşama menünüzde ne var??
hoşgeldin canım nasıl geçti gününslm kızlar yorucu bi günün ardından sonunda geldimçok yoruldum
canım rabbim yardımcın olsun ve bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah dikkat et kendine hadi hayırlısıkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
ben geldim.................
transferim yapıldı nolur dua edin bırakmasın bebeğim beni,,,
hoşgeldin canım nasıl geçti günün
bende bugün çok yoruldum kendimi eve zor attım şimdi bide yemek derdi yaaaaa offf
eeeeeeee kızlar akşama menünüzde ne var??
sen ne yaptında yoruldun canım yoksa çalışıyrmusun??hoşgeldin canım nasıl geçti günün
bende bugün çok yoruldum kendimi eve zor attım şimdi bide yemek derdi yaaaaa offf
iyi yapmışsın canım aman zor valla misafirden önce temizlik bi postada gidince uğraş dur ama yinede severim misafir ağırlamayı neyse bitirmişsin sen işlerini canımhoşbulduk canım sende hoşgeldin kabus gibiydimisafir vardı(eltim ve annesi eşimin amca karısı ve gelini) he birde çocuk her yer battı valla onları gönderir göndermez temizliğe giriştim koçiş gelmeden ortalığı topladım ve hmen buraya damladım
evet canım malesefsen ne yaptında yoruldun canım yoksa çalışıyrmusun??
güle güle.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?