Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım takıntı yapma anormal bi durum olsa dokto rsöylerdş tabiki sen canını sıkma kafanıda olumsuz vesveselere kapat olumlu düşün içindeki o küçücük kalp atışını hisset rahatlarsın canım benimm

tubişim bebişimiz iy maşallah rabbim nazarlardan korusun sizi kafana takma artık yoksa gelecem erzulüme haaaaaa

duaların içinde çok saol canım allah razı olsun kabul etsin inşallah

günaydın millett ama kimseler yok bir ben varım malum bugün cumartesi ya şimcik herkes sıcak sıcak uyuyor yatağında neyse gelirseniz görüşürüz sonraaa

oyyy tuğbam ne güzel anlatmışın duygularınıı allahım inşalllahh kucağına almayıda nasip edecek canım kurban olurum yawwww çok duygulandım hep hayalini kurarız ya bu durumların sen artık hayal deil gerçekini yaşıyosun ne mutlu sana duaların için allah razı olsun allhım sağlıkla sıhatle kucağına almanı nasip etsin ya rabbim

yeni transfer yapturan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun inşallah allh tamamına erdirsin hevesiniz yarım kalmasın inşalahhh
yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz sizde
nurcik ve şifa topikin beceriklileri maşallah ellerinize sağlık ördükleriniz güzel olmuş
şimdik çıkıyorum bugünde hiç çalışasım olmuyor inşallah erken çıkarım diye dua ediyorum inşallahh
bugün kocişimle yemeğe gidiyoruz çok heycan yaptım şimdik bakk
hepiniz allaha emanet olun kendinize iyi bakın görüşürüz

Son düzenleme:

tubişim senin adına çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindim cnm allah tamamına erdirsin inş....
allahım kucağına aldığın günüde göstersin sana ay çok sevindim yaaaaaaaa cnm benim hadi hepimizin gözü aydın olsun cnm benimmmmmm

kız şu lafına ne gülgüdm amma
ah ah kızım olursa inş...senin pipisi yamuk bebene verecem nediyim kuzum benim bu vebal altında yaşıyamam
oy onun yamuk pipisini yisin tiyzesiiiiiiiiiiiiiiiii

saol cnm sanada hoşgeldin
ha bu arada eşin nasıl oldu cnm??

canım sağol eşim evede çok şükür çıktı has
ama biraz sıkıtlı günler yaşıyoruz
geceleri uyuyamıyor tabiki bende ağrısıda var (zor bir ameliyattı )ama bu kadar zor ve sıkıntılı bir ameliyattan sonra eşimle evde olmak çok güzel

aman cnm nese sağlığı sıhhhati iyi olsunda evinde olsunda elbet ameliyat kolay olurmu tabiki zor omuştur ama allah iyiliğini versini inş..

herkese günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnn cicoşlaaaarrrr
amma heralde bugün hafta sonu diye kimsecikler yooooooooooookkkkk

aman cnm nese sağlığı sıhhhati iyi olsunda evinde olsunda elbet ameliyat kolay olurmu tabiki zor omuştur ama allah iyiliğini versini inş..

sağol kuzum evet çok şükür evdeyiz kalanıda zamanla düzelecektir inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…