aleyküm selam hoş geldin canım aramızaselam kızlar aranıza yeni katıldım herkeze selam :80::80:
canım iyi akşamlar hoş geldin nassınherkese iyi akşamlar kızlar nasılsın bakemmm
aleyküm selam hoş geldin canım aramıza
canım benim iyi yapmışsın bundan sonra bol bol görüşmek üzere tebrik ederim canım inşallah sıkıntısızca kucağına alırsın bebişini şu an kaç haftalıksınmrb canım bugune kadar ziyaretçi olarak katılıyordum bundan sonra aranızdayım işallah
Bende 4.tüpbebek denemesinde pozitif sonucu gördüm aranıza katılmaya karar verdim.:79:
canım benim iyi yapmışsın bundan sonra bol bol görüşmek üzere tebrik ederim canım inşallah sıkıntısızca kucağına alırsın bebişini şu an kaç haftalıksın
canım benim iyi yapmışsın bundan sonra bol bol görüşmek üzere tebrik ederim canım inşallah sıkıntısızca kucağına alırsın bebişini şu an kaç haftalıksın
inşallah canım sağsağlim kucağına alırsın tekrar tebriklerKesin olarak bilmiyorum ama 6.hafta sanırım Transferim 11 şubatta yapılmıştı ilk ultrasonum önümüzdeki salı günü o gün kesinleşir
inşallah canım sağsağlim kucağına alırsın tekrar tebriklervalla ben hiç hamiş olmadım durumum tüp bebeklik yaza inş bi aksilik çıkmazsa başlıcaz tüp bebeğe :87:
mrb canım bugune kadar ziyaretçi olarak katılıyordum bundan sonra aranızdayım işallah
Bende 4.tüpbebek denemesinde pozitif sonucu gördüm aranıza katılmaya karar verdim.:79:
PAPATYAAA aramıa hoşgeldin cnmmmm bebeğini sağlıkla kucağına al inş...
Hoşbulduk canım işallah Her şey yolunda giderde Allah herkezin muradını versin Dualarım bütün herkez için:13:
Arkadaşlar sizlerle tanıştığıma çok memnum oldum.Görüşmek üzere herkeze iyi geceler ...:80::80:
kızlaarrr hepinizi iyi akşamlar ne var ne yok benim internetim kopup duruyo dünden beri sinir oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?