Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

mrb canım bugune kadar ziyaretçi olarak katılıyordum bundan sonra aranızdayım işallah
Bende 4.tüpbebek denemesinde pozitif sonucu gördüm aranıza katılmaya karar verdim.:79:
canım benim iyi yapmışsın bundan sonra bol bol görüşmek üzere tebrik ederim canım inşallah sıkıntısızca kucağına alırsın bebişini şu an kaç haftalıksın

canım benim iyi yapmışsın bundan sonra bol bol görüşmek üzere tebrik ederim canım inşallah sıkıntısızca kucağına alırsın bebişini şu an kaç haftalıksın

Kesin olarak bilmiyorum ama 6.hafta sanırım Transferim 11 şubatta yapılmıştı ilk ultrasonum önümüzdeki salı günü o gün kesinleşir

Kesin olarak bilmiyorum ama 6.hafta sanırım Transferim 11 şubatta yapılmıştı ilk ultrasonum önümüzdeki salı günü o gün kesinleşir
inşallah canım sağsağlim kucağına alırsın tekrar tebrikler valla ben hiç hamiş olmadım durumum tüp bebeklik yaza inş bi aksilik çıkmazsa başlıcaz tüp bebeğe :87:

İşallah bir aksilik çıkmazda başlarsın tedavine Sende yaşarsın işallah bu duyguyu pozitif ol canını sıkma her şeyin hayırlısı Allah gönlünüze göre bebeğinizzi kucağınıza almayı nasip etssin

mrb canım bugune kadar ziyaretçi olarak katılıyordum bundan sonra aranızdayım işallah
Bende 4.tüpbebek denemesinde pozitif sonucu gördüm aranıza katılmaya karar verdim.:79:

PAPATYAAA aramıa hoşgeldin cnmmmm bebeğini sağlıkla kucağına al inş...

kızlaarrr hepinizi iyi akşamlar ne var ne yok benim internetim kopup duruyo dünden beri sinir oldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…