mrb canım bugune kadar ziyaretçi olarak katılıyordum bundan sonra aranızdayım işallah
Bende 4.tüpbebek denemesinde pozitif sonucu gördüm aranıza katılmaya karar verdim.:79:
iyi akşamlar niye kopuyo ki aceeeppp:26::26:
al cnm sen istersinde ben yapmammı heç afiyet olsunnn
ben de şu bulaşık makinesini çalıştırayımda geliyim baree
abariiibooovvvvv çok süper olmuş ellerine sağlık canım benim
iyi hadi baaaaaal git çalıştır da gel bariiiiiiiiiii
aaaaaaaa hoşgeldiiiinnn nedense sana karşı öyle bi sempasti duydumkii canımm daha tanışmadık ama çok ısındım ben sana yaaauuuuuKesin olarak bilmiyorum ama 6.hafta sanırım Transferim 11 şubatta yapılmıştı ilk ultrasonum önümüzdeki salı günü o gün kesinleşir
canımm sağol evet şükürler olsun busemin kalp atışını dün doktırumuz görmüştü ama beni bilirsiniz içime sinmedi bugün başka hast.dr a gittik ayyygördüm delirdim onu alıp löp diye yiyesin geldi ne güzel bi, duyguymuştuğbişiimmm kalp atışlarını duymuşsun prens yada prensesimizinohh çok sevindim canım allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin canikom
canımm çok teşekkürlerrr darısıda sana olsun inşallahhhhhhhtuğba hayırlı olsun bebişinin kalp atışını duymuşsunuz rabbim hayırlısıylada kucağına almayı nasip
taverna bayılırdım eskidennnhepinizi çok öpüyorum ayrıca doğumgünümü kutlayan arkadaşlar çok teşekkür ederim iyiki varsınız
bu arada en güzel doğumgünü hedayemde patroniçemden geldi kocamla bana cumartesi akşamına şık bir restoranda rum tavernasında rezervosyon yaptırdı çok şık bir hediye oldu pek sevindimmhayde ben çıkıyorum işim var bugün belediyeye felanda gidecem gelebilirsem sonra görüşürüz byy
ipeeem ipeeem kraliçem nerdesiiintopiğin anasıı nasılda bomboş buralarrrrrrgünaydın hayırlı cumalar ....tubişim bizim için bizim gömemiz çok önemli ama maalesef doktorun umurunda bile değil doktorda herşeyi kendisinin görmesinin önemli olduğunu düşünüyo bi bakıma haklı
iyi görüp deerlendirmesi lazım canım eğer sen ultrasonun ekranını kendine doğru biraz çevirttirseydin sende görürdün kalp atışını sanki bir ışık yanıp sönyomuş gibi hızlı hızlı bu arada sana diyorum ama doktor eğer ekranı bana çevirmezse bende göreyim diyemiyorum ikidir bebişi doğru dürüst göremeden geliyorum ..:26:
bizede yollayıver hatunu ipem ya evimi yakında kurt basıcak sağolsun eşim temizliyo amöa halının altına sakladığı tozlar artık halıyı kabartma modelinde göstermeye başladıfoxta ne varki ben açarsam sizi göremem mutfakatayım evde kadın var temizlik yapıyo
bugüne bugün taammm 8 embriyoo annesiyimm
mrabalarrr arkadaşlarrrrr nasılsınızz ben aranıza yeni katıldmm asicim bir tek sen ilglendinn teşekrlerrr
mrb arkadaşlarr ben aranıza yeni katıldmm ama kimseyle sohbett edemedimmm dahaaa
arkadaşlarr ben aranıza yeni katıldmm durucm sohbett edelimmi birazzz
arkadaşlarr ben arnıza yeni katıldm 1buçuk yıllık evlymm 1yıldrr bebek istyorzzz özel bi hastanede aşılama yaptrdm2ay önce ama tutmadı benim gibi olanlarla dertleşmekk istyormmm
aranıza yeni katıldmm arkadaşlarrr benide aranıza alırmısınızz
hoş bulduk durucm biraz sohbett edelimmi
bende aranıza yeni katılıyormm benlede kimse sohbett etmiyorr
durucm çıkmaa yaaa sohbett edelimmm
çokkk teşekürr ederimmm bitanemmm allahh razıı olsnnn çokk tatlısnn
bişeyyy sorabilirmiymm nie kimsee sohbett etmiyoo birbiriyle hayatmm
mrba arkadaşımm benlede sohbett edenn yokk beraber sohbett edelimmi
hayırlııı olsuuunnn allah yüzünü güldürsün 5.gün embriyosuydugaliba demi birde lğütfen en azından bugün ve yqrın uzak durmayaçalış pc den elifcimkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
ben geldim.................
transferim yapıldı nolur dua edin bırakmasın bebeğim beni,,,
yaaa asim ne kötüsün yaaa ben gayfeye bayılıyorummmmmmmmm amma yasssaah aşkol yaaaaaa ne edcez şimdi bebemin pipisi yamuk olursa senin kıza veririm artık
al cnm sen istersinde ben yapmammı heç afiyet olsunnn
hoşbuldumşekercik nabersin saat kaç olmuş ne işin var burda koş uykunu al yarın bebeğinle olucaksın inşallahhgeldim kızlar tuğbaa hoşgeldin nasılsın
hu huuuu selam hatungüzeller size bi müjdem varrrr
belki görgüsüzlük dersiniz ama ben bugün ilkkez gönül rahatlığıyla HAMİLEYİM diyebiliyorum şükürler olsun
dünkü mongol doktor içime sinmeyince yine parmaklarımda tırnak bırakmadım yemekten neyse kocişi yağladım balladım nihayet ikna ettimveeeeeeeeeeeeee
başka bir hastaneye gittim doktora dedimki ben dün kalp atışı için gittiğim hastaneden pek memnun kalmadım beni çok bilgilendirmediağrım var diyorum bana verilen yanıtta tüp bebek bu normalde olabiir risklide haliyle bende ikilemde kaldım birdededim bana kalp atışını göstermedirahat edemedim oda şansıma ikiz tüp bebek annesiymiş senisenin kadar iyi anlıyorum gel dedi tosunla beni aldı odaya anaaaaamm evirdi çevirdi gösterdi içimde minik bi kelebek vardı sanki hareket ediyodu bende aaa oynuyo dedim hatun güldü tabi o kalp atışı dedi oynaması için en az 4 ayın var dedi anam utandım
bugün şükürler olsun çok mutluyum bambaşkayım bende değilim gökyüüzündeyim diliyorum rabbim bana mu mutluluğu tamamıyla yaşatır artık olumsuz bişey kaldıracak gücüm yok çünkü nankörlük etmeyim çooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkk şükür çoooooooooooookkkkkkkkkkk sinanımın sıpasını gördüm ay kurbanlar kurban olsun sana veleeeeeeeeeeeetttttttt
rabbim bu mübarek geceler yüzü suyu hürmetine nurcan sevo tarfil kamer asi bebeklsd nuray serap tosti fatoşş damla hatice aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin innnnşalahh az snra okuycağım kur'anı kerimde hepiniz için dua edicem arkadaşlar allah izin verirse de haydi tubi gider
[ı]hu huuuu selam hatungüzeller size bi müjdem varrrr[/ı]
[ı]belki görgüsüzlük dersiniz ama ben bugün ilkkez gönül rahatlığıyla hamileyim diyebiliyorum şükürler olsun [/ı]
[ı][/ı]
[ı]dünkü mongol doktor içime sinmeyince yine parmaklarımda tırnak bırakmadım yemekten neyse kocişi yağladım balladım nihayet ikna ettimveeeeeeeeeeeeee[/ı]
[ı]başka bir hastaneye gittim doktora dedimki ben dün kalp atışı için gittiğim hastaneden pek memnun kalmadım beni çok bilgilendirmediağrım var diyorum bana verilen yanıtta tüp bebek bu normalde olabiir risklide haliyle bende ikilemde kaldım birdededim bana kalp atışını göstermedirahat edemedim oda şansıma ikiz tüp bebek annesiymiş senisenin kadar iyi anlıyorum gel dedi tosunla beni aldı odaya anaaaaamm evirdi çevirdi gösterdi içimde minik bi kelebek vardı sanki hareket ediyodu bende aaa oynuyo dedim hatun güldü tabi o kalp atışı dedi oynaması için en az 4 ayın var dedi anam utandım[/ı]
[ı][/ı]
[ı]bugün şükürler olsun çok mutluyum bambaşkayım bende değilim gökyüüzündeyim diliyorum rabbim bana mu mutluluğu tamamıyla yaşatır artık olumsuz bişey kaldıracak gücüm yok çünkü nankörlük etmeyim çooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkk şükür çoooooooooooookkkkkkkkkkk sinanımın sıpasını gördüm ay kurbanlar kurban olsun sana veleeeeeeeeeeeetttttttt[/ı]
[ı]rabbim bu mübarek geceler yüzü suyu hürmetine nurcan sevo tarfil kamer asi bebeklsd nuray serap tosti fatoşş damla hatice aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin innnnşalahh az snra okuycağım kur'anı kerimde hepiniz için dua edicem arkadaşlar allah izin verirse de haydi tubi gider[/ı]
[ı][/ı]
hu huuuu selam hatungüzeller size bi müjdem varrrr
belki görgüsüzlük dersiniz ama ben bugün ilkkez gönül rahatlığıyla HAMİLEYİM diyebiliyorum şükürler olsun
dünkü mongol doktor içime sinmeyince yine parmaklarımda tırnak bırakmadım yemekten neyse kocişi yağladım balladım nihayet ikna ettimveeeeeeeeeeeeee
başka bir hastaneye gittim doktora dedimki ben dün kalp atışı için gittiğim hastaneden pek memnun kalmadım beni çok bilgilendirmediağrım var diyorum bana verilen yanıtta tüp bebek bu normalde olabiir risklide haliyle bende ikilemde kaldım birdededim bana kalp atışını göstermedirahat edemedim oda şansıma ikiz tüp bebek annesiymiş senisenin kadar iyi anlıyorum gel dedi tosunla beni aldı odaya anaaaaamm evirdi çevirdi gösterdi içimde minik bi kelebek vardı sanki hareket ediyodu bende aaa oynuyo dedim hatun güldü tabi o kalp atışı dedi oynaması için en az 4 ayın var dedi anam utandım
bugün şükürler olsun çok mutluyum bambaşkayım bende değilim gökyüüzündeyim diliyorum rabbim bana mu mutluluğu tamamıyla yaşatır artık olumsuz bişey kaldıracak gücüm yok çünkü nankörlük etmeyim çooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkk şükür çoooooooooooookkkkkkkkkkk sinanımın sıpasını gördüm ay kurbanlar kurban olsun sana veleeeeeeeeeeeetttttttt
rabbim bu mübarek geceler yüzü suyu hürmetine nurcan sevo tarfil kamer asi bebeklsd nuray serap tosti fatoşş damla hatice aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin innnnşalahh az snra okuycağım kur'anı kerimde hepiniz için dua edicem arkadaşlar allah izin verirse de haydi tubi gider
selam kızlar aranıza yeni katıldım herkeze selam :80::80:
canımm allah o güzel gönlüne göre versin darısı başına inşallahhhh..çok teşekkürler çookkkkkcanım benim okurken gözlerim doldu valla çok sevindim hemdeee çookkkkkkkkkkkkkkkk allahım kucağına ladığın günleride göstersin hayırlısyla darısı tüm arkadaşlara:13::13::13:
amiiiinnnnnnnnn kuzuuummmm inşallah hepimiz yazıcaz bak görcen inşallahh amin diyorum o güszel duanaaa ve çok yakında gülecek yüzün bak yürekten inanıyorum sende inanahhhhhhhhhhh cnm benimm yaaaaaaa allah tamamınaa erdirsinnn inşallahhh kıslarr doğumdan geldimm meleğimin kokusunu doya doya çekiyorum yazdıgnıda görürüzz
dualarr için çokk saolll cnmm çok ihtiyacımızzz varrrrrrr rabbim bu butlulugu bizede yaşatsın inşallahhhhhh
teşekkürler canım am,nn allah herkese nasip etsin burdaki tüm arkadaşlarımın özlemi dinsin..canımm çook sevindin inanki rabbim sonuna kadar yardımcın olsun artık stres yapma bak kalp atışı normalmi elhamdülillah duaların içinde allah razı olsun canım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?