kızlar ben kaçıyorum yine gelirim inş...
eşim kalkatı heral bi sesler geliyooo:18::18::18:
hepinizi öpüyorum ve seviyoruuuuuuuuummmmm
ben seviyorum kadınlarıçok akklaıyız biz yaaaa
abowww koş koşş görmesin seni burdakızlar ben kaçıyorum yine gelirim inş...
eşim kalkatı heral bi sesler geliyooo:18::18::18:
hepinizi öpüyorum ve seviyoruuuuuuuuummmmm
hem akkılı hem kurnazz:82::82:ben seviyorum kadınlarıçok akklaıyız biz yaaaa
ylalancının mumu yatsıya kadar söner derler seninki okadar sürmeyecek demetcimmumun sönmeden gir mutfağa hazırla kahvaltıyı
yakalanma kız :18::18::18::18::18::18::18:
abowww koş koşş görmesin seni burda
hem akkılı hem kurnazz:82::82:
görüşürüz canlarrr
cümleye bakyeter canım bende çıkıyorumm görüşürüzz
inş fatoşcum güzel duaların için çok saol ALLAH gönlüne göre versin canım.. seninde başını ağrıttım kusura bakma... olumunekankayizsmile
selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
slm şekerlerrrr ben geldimmmmmmmm
nasılsınız bakalım siiz çok özledimmm quzular yaa biz çok şükür iyiyzz biraz da olsa düzeldimm pıtımın üstüne oturamıyorumm onun dışında çok şükürr
şekerlerr doğumda da şimdide hep aklımdasınız dualarımdasınızz Rabbim sizede yaşatsın ve kolay doğumlar nasib etsin inşalahhh
ben annemlerdeyim 10 güne kadra geçecem eve sizi seviyorumm
bu arada geçmişi çok az okuyabildim beni çok duygulandırdınız Allah hepinizden razı olsun sizlerede hayırlı evlatlar nasib etsin inşalahh
dualarınzıı hissettim bu arada insan annesinin değerini dahja çok anlıyormuş anamm die bağırdımm çok öptümm siziii demetçimm hediyen için saol quzummmmmmmm
başın sağ olsunnn canımmm yaaaslm kızlar başsağlığı dikelkleriniz için sağolun Allah razı olsun malesef kaybetik kaynanamı Rabbim kimseye yaşatmasın
bu arada dün gece geldim evime evdeyim artık
kıslar kayınvalidem için hatimler ediliyor 27-28-29-30. cüzler bende ben okuyamıyorum malum sizler okurmusunuz haber verin bana salı günü 7si yapılacak duası olacak salıya bitmesi lazım çok öptüm hepinizi
başın sağ olsunnn canımmm yaaa
slm kızlar başsağlığı dikelkleriniz için sağolun Allah razı olsun malesef kaybetik kaynanamı Rabbim kimseye yaşatmasın
kıslar kayınvalidem için hatimler ediliyor 27-28-29-30. cüzler bende ben okuyamıyorum malum sizler okurmusunuz haber verin bana salı günü 7si yapılacak duası olacak salıya bitmesi lazım çok öptüm hepinizi
slm kızlar başsağlığı dikelkleriniz için sağolun Allah razı olsun malesef kaybetik kaynanamı Rabbim kimseye yaşatmasın
kızlar merhaba iyi akşamlar nie kimse yok yine bende giremiorum çok sancılarım var bugün transferimin 4.günü. adet olcam gibi sancılarım var ama doktor çok normal dedi.yatıor hep dikkat ediorum
sizleri çok özledim
bnm için nolur dua edin arkadaşlarım bırakmasın embiryom beni..:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?