Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım c.tesi oldu 24 martta testim var ama bu sefer o kadar çok heyecanım yok gibi bakalım benim civcivler yerlerinde duracaklarmı:127:

cnm inş...ya rabbim herşeyin hayırlısını bilir ona güven ona tevekkül et....
inş..hayırlısıyla senide bebişlerin sana tutunacak cnm

günaydın kızlar hepinize hayırlı haftalar ipek ve nurcik sizi rüyamda görrdüm bugün anlatıyorum ama biraz uzun tamammıhayret yane rüyalar alemine bende katıldım çok ilginç ama hayırolsun inşallah

sanada günaydııııın ipeeeeemmm nasılsınız bakeeemmpaşamız nasıl?
iyiyim canım paşamızda hareketlerine bakılırsa iyi çok şükür sen nasılsın canım
evet canım c.tesi oldu 24 martta testim var ama bu sefer o kadar çok heyecanım yok gibi bakalım benim civcivler yerlerinde duracaklarmı:127:
hayırlı olsun inşallah civcivler yerlerini çok sever sıkı sıkı tutunur bir yere gitmez
hoşbulduk ipektoşşş iyimisin nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın

haaa bak kamer diyince aklıma geldiiii bene rüyamda LEYDİMİ gördüm beee hayır olsun inş...nurcan,ben,melike LEYDİMİN evine gidiyomuşuz leydim bize kurabiyeyle sarı kola ikram ediyoduuuuu....
hayır olsun inş....oy kuzum yaaaa melikemin paşasını da gördüm çok tatlıydıııııııııı keşke rüya olmasaydı dediiiiiiimmm kalkınca....

maşşallah paşamızın keyfi yerinde desene ipeeemmmm..
aman iyi olunda tek kuzuuummmm....
bende nası oluyum işte iyiz çok şükür....

günaydın kızlar hepinize hayırlı haftalar ipek ve nurcik sizi rüyamda görrdüm bugün anlatıyorum ama biraz uzun tamammıhayret yane rüyalar alemine bende katıldım çok ilginç ama hayırolsun inşallah

cnm kamer hoşgeldin kııııııızzz yemek nasıldı cnm yaaaa??

Son düzenleme:

hayır olsun inşallah

cancanlar ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum annem gelecek kahvaltıya sonra görüşürüz bana dua edin noooollurrrrrrrrrr öpüyorumm hepinizii

başlıyorum şimdi önce ipeğin evine nurcan gelecekmiş bende nurcanı yolda karşılayıp ipeklere götürecekmişim:26:yolunu bekliyorum felan sonunda geliyomuş nurcik ama nurcanın aynı zaman da doğumgünüymüşipeklerde toplanıyoruz kalabalık insanlar ve tanımadığım kişiler var 10 15 kişi felan var hatta benim eşim ve ipeğin eşide varnurcana ben hediye olarak eşofman altı almışım beyaz üzerinde pembe kalplari vardıama kadının biride pijama altı gibi bişiy almış içimden çok kızdım kadına benim hediyemden almış diye sonrada kendimi teselli ediyorum benimki daha güzel diyenurcan benim aldığım eşofmanı giyiyor sonra ben dyorumki bayanlar kusura bakmazsanız ben kalkıyorum çünkü bugün benimde doğumgünüm insanlar bizde toplandı parti için beni bekliyolar musadenizle deyip kalkıyorum eşimle kapıdan çıkarken ipeğin eşi bizi uğurluyor gene buyrun gelin herzaman bekleriz diyor tam burda eşim uyandırdı böbreklerinin sancısı tutmuş kocişimin su tulumunu felan sordu neyse yardımcı oldum ona 10 dk sonra dalmışım tekrar ve bu sefer ipeklerde ikimimziz sadece muhabbet ediyoruz ve burasını yanlış hatırlamıyosam yaşlı bir amca vardı sanırım ipeğin babası benim yardıma ihtiyacım varmış bir konuda bana yardım etmeye çalışıyodu:26::26::26:telefonla birinden yardım felan istiyoduk birlikte:26::26:manevi bir yardımdı:26:sonra ipekle halının üzerinde ikimiz oturuyoduk benim çantamı kurcalıyoduk ve benim makyaj çantamdan ipeğin 4 tane altın taşlı felan güzel bilezikleri varmış onlar çıkıyoripeğe diyorumki bak bunları buraya koymuşun sonrada haberim yok aaaaaa ne kadar mahçup ettin beni ipek sanki çalmışım gibi hisettim kendimi diyorum bileğime takıyorum sonra çıkarıp ipeğe veriyorum altınları ohhhhh yeter bukadar hatırlıyorum daha birsürü var ama hatırlayamadım işte böyle hayrolsun inşallah

hayırdır inşallah ne kadar uzun rüyaymış öyle inşallah altın bilezikler hayırlı haberler getirir

ay evet asicim oohooooooo daha neler var bir bilsen burası en anlaşılır yerleriydi yemeğimiz çok güzeldi canımmm

pc açık ben evi süpürüyorum kızlar sabah erken saatte gürültü olmaması için makinay açamadım bir süpürüp rahat rahat oturayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…