Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm melikemmm başınız saolsun cnm benim yaaaa ben seve alıyorum 27-28 bende kuzum rabbim mekanını cennet etsin .....okuduğumuz cüzleri duaları kabul etsin inş....

cnm elif senyat kuzuuuummm inş.kuzuların seni bırakmıycak rabbim yüzünü güldürsün inşş...

cnm elif senyat kuzuuuummm inş.kuzuların seni bırakmıycak rabbim yüzünü güldürsün inşş...

canım haftsa sonu olduğu içindir herhalde
inşş rabbim yüzünü gülüdürsün bebişin seni bırakmasın 9 ay

inşallah canlarım biliorum accık hissediıorum beni bırakmasınlar yaww valla dayanamam..

inşallah canlarım biliorum accık hissediıorum beni bırakmasınlar yaww valla dayanamam..

canım sakn başka türlüsünü düşünme
bebişlerin seninle göbüşünde kök salmaya çalışıyorlar

selamlar herkeseee

elifcimm demek bugün 4.günün inşallah sana sıkı sıkı tutuunurr bebişinn önümzdeki hafta inşallahh güzel haberler vereceksin.ağrıların olması normal canım sakın moralini bozma hep içimdesin seni hissediyorum deee allaha sığın dua et bol bol canımm

melikecimm tekrar başın sağolsun canım demek evine geldinn ben bugün adet oldum canım yoksa bende alırdım ama maalesef okuyamıyorum bende..

ben şöyle bi geçmişe bakayımm

kızlar malum hafta içi pek giremiyorum iş yoğunluğundan size bikaç bişey anlatıcam belki sizinde işinize yarar belki sizede iyi gelir yapmak isteyen yapsın

bu hafta bir hocaya gittim okuması kuvvetli birine hoş sohbet ettik bebek sorunumuzu söyledim

hacdan hurma sipariş edin ve onu ikinizde yiyin dedi
adetten temizlendikten sonra 7 gün boyunca yusuf suresini karnına oku dedi
sonra gece 3 te damarlar en açık olduğu zamandır dedi o saatte sütün içine bir kaşık halis bal ve çitlik taze günlük yumrutasının 2 sarısını koyup her ikinizde için dedi
ve karnımı tutup beni okudu:26: bikaç aydır bu hocaya gitmek istiydum sonunda gittim içim huzur doldu olmazsa 3 ay sonra gel dedi ama çok kafana takıyosun dedi.Rabbim bir can yaratacağı zaman vucudun hazır olmasını ister dedi o yüzden kafanı bulnadırma bukadar stres yapma dedi..
veee bu sabah söylemesi ayıp ilişkiden sonra bi baktım bir avuç kahverengi tortu tarzında pislik aktı benden şimdide adet oluyom :26: daha 1 haftam vardı işte böle kızlar sizlede paylaşmak istedimm

ah cnm benim ya gördünmü herşey psilojik attın kafadan geldi adetin bu moralle bebeğinde gelir en kısa zamanda merak etme sen.
bende yattığım yerden kuruorum hep kafamdan nasıl atcam bilmıorum herşey psikolojk bende farkındayım ama elde değil...

sevom gerçektenmi yaaa bak şimdi bende heveslendim beee
bizde yapsak nolur kiiii:26::26::26:

inşallah canım inşallahhh
ama sen pcde çok durmaaa şimdi sen psikolojini unuttt ve umut dolu ollll bebeğimm benle deeee taammı hadee çıkkk radyasyon alma

sevom gerçektenmi yaaa bak şimdi bende heveslendim beee
bizde yapsak nolur kiiii:26::26::26:

yapın diye yazdım asicim tabikiii yap canımmm zaten yusuf suresini duymuştumm şimdide umre zamanalrı hurmada sipariş verilebilir

beyse ben çıktımm kızlarr görüşürüzz

tmm cnm ben yapmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım
tmm cnm hadi hayırlı akşamlar

haden kuzular bende çıktım

iyi akşamlar

demetim aşkıtom sanada iyi akşamlar kuzum öpüorum seni.k.i.bak....

Günaydın akidelerim şekerlerim minnoşlarım cicoşlarım bal kaymaklarım Hayırlı haftalar herkeseeee serapcım kocişin gitmiş allah kavuştursun canım annenlerden gir aradada olsa tedavini kafana katma herşeyde bir hayır vardır
elifcim canım hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz sende kafana takma çok fazla PC de oturma canım
tubişim annem yirim onun kalp atışını ben maşşşşaaalllaahhhhallah kucağına almayı nasip etsin burdaki arkadaşlarımada tez zamanda bebişlerini versin
bir arkadaş daha vardı tranfer olan galiba adını hatrılayamadım transferi olan arkadaşlarımda hayırlı haberlerini bekliyoruz
nucikim canım nassın güzelim
yeteer eve gelmişiniz eşin daha iyidir inşallah tekrar geçmiş olsun canım
melikecim kayınvaliden için tekrar başın sağolsun canım
kamercim eğlendinizmi bakem haydi gelde anlat
sevdam hocaya gitmişin canım hayırlısı olsun gece 3 te damarlar açık oluyo demiş duymamıştım
ben işlere dalar

benden de günaydınlaarrr kızlarrrrr bu hafta hepimize hayırlı uğurlu olur inşallah

cnm hoşgeldiiiiiiiinnnnn
nasılsın transferin olmuştu dimi senin rabbim inş..bu sefer yüzünü güldürü cnm yaaaaa

evet canım c.tesi oldu 24 martta testim var ama bu sefer o kadar çok heyecanım yok gibi bakalım benim civcivler yerlerinde duracaklarmı:127:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…