slmmm kıslarrrrrrrr benn ölüyorum agrıdannn bu nasıl bii agrııı belımdennnn gobegımınn altınaaaa bıdee ozell bolgeyee boylee ıgnelerr batıyooo sankııı kısslarr canım çıkıyooo nedırr bu agrıııı
hoşgeldin cnmmmmmmmm
fatoşuuumm adetten olabilirmi acaba yaaaa??
cnmm yok bu adet agrısıı deill snkıı kesiyolarr yaaa geberıyorum burdaa agrıdannnn
allah allah bilemedim ki ben cnm yaaa bu ağrı niye oldukiiii yenimi başladı ağrın cnm??
evt uykudan uyandımm bu agrııı canımı çıkarıyoo nedirr bu yaaa özellıkleee boylleee gonegımın alt kısmııııı off yaaa
cnm bak eğer çok ağrıyosaaa dayanılmıycak kadarsa bi dr a görün derim
allah iyliğini versin cnm benim...
saolll cnmmmm bırazz geçtıı ayy nasıl bı agrıydıı evet bırazdahaa surseydii eşimi arıyacaktımgel benı doktora gotur dieee
fatoş hoşgeldin geçmiş olsun canım neden o kadar ağrı olduki hiç bilemedim
cnm bak tuluğun varsa hemen ısıt karnına koy bitanem sıcak tut geçenlerdede bana olmuştu öle karnımı sıcak tuttum hemen geçtiiii
kızlar siz sohbet ede durun ben bi çamaşırlarımı serip geliyorum hemennn
ipekkk cnmm bendee bilemedimm vallaa dahaa öncee hiç boylee bı agrıı olmadı kiii :26::26::26::26:şimdii karnıma hafıf bastırınca bıle agrıyooo:26:
istersen doktora git canım asinin dediği gibi sıcak tutmakta iyi gelir ama direk karnına sıcak verme
her ağrıya iyi gelmez ayaklarını ısıt
cnmm tuluk nee:26::26::26:
su torbası cnm ama direk karnına tuttma sıcağı ayağına kpoy ayağından zaten her yerine gider..
yavv be ne cahil insanım yaaaaaaaaaaasaolll cnmmm benn şimdik ayagımı sobayaa koyuyorumm ısınıyorummmmmm geçtidee ayyy ne kotuydu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?