Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slmmm kıslarrrrrrrr benn ölüyorum agrıdannn bu nasıl bii agrııı belımdennnn gobegımınn altınaaaa bıdee ozell bolgeyee boylee ıgnelerr batıyooo sankııı kısslarr canım çıkıyooo nedırr bu agrıııı

hoşgeldin cnmmmmmmmm
fatoşuuumm adetten olabilirmi acaba yaaaa??

cnm bak eğer çok ağrıyosaaa dayanılmıycak kadarsa bi dr a görün derim
allah iyliğini versin cnm benim...

saolll cnmmmm bırazz geçtıı ayy nasıl bı agrıydıı evet bırazdahaa surseydii eşimi arıyacaktımgel benı doktora gotur dieee

saolll cnmmmm bırazz geçtıı ayy nasıl bı agrıydıı evet bırazdahaa surseydii eşimi arıyacaktımgel benı doktora gotur dieee

cnm bak tuluğun varsa hemen ısıt karnına koy bitanem sıcak tut geçenlerdede bana olmuştu öle karnımı sıcak tuttum hemen geçtiiii

kızlar siz sohbet ede durun ben bi çamaşırlarımı serip geliyorum hemennn

Son düzenleme:
ipekkk cnmm bendee bilemedimm vallaa dahaa öncee hiç boylee bı agrıı olmadı kiii :26::26::26::26:şimdii karnıma hafıf bastırınca bıle agrıyooo:26:

istersen doktora git canım asinin dediği gibi sıcak tutmakta iyi gelir ama direk karnına sıcak verme
her ağrıya iyi gelmez ayaklarını ısıt

istersen doktora git canım asinin dediği gibi sıcak tutmakta iyi gelir ama direk karnına sıcak verme
her ağrıya iyi gelmez ayaklarını ısıt

cnmm yarınn gıdecemmm doktoraaa şimdi dee geçtii birazzzz gerekk yokk bugun gıtmemee tabii bu agrıı çogalmazsaaaa su torbası var bendeee tuluk nee bılmemm onuda karnımaa koymamm direk sıcak su kist yapıyomuşş bendee kıstten korktum o boyle agrı yaparmı acabaa:26::26::26:

üfff beee daha kahvaltı yapmadım bi eriniyorum kiii hiç sormayın bi beni kahvaltıya çağırsada hemen koşa koşa gitsem yahuuuu

yavv be ne cahil insanım yaaaaaaaaaaasaolll cnmmm benn şimdik ayagımı sobayaa koyuyorumm ısınıyorummmmmm geçtidee ayyy ne kotuydu yaaa

cnm olurmu öle şey estafurullah onu bilmemezle cahillik olurmu annneeeeemmmm
ben biraz yanlış söledim sanırsammmmm

canlarrr bennnn kaçarrrr kahvaltı yapayım bıdeeoo gardolabımıı düzeltecemmmmm öptüm kendınıze ıyı bakın byyy:80::80::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…