anaaaaaam gözlerim doldu görünce ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUALARINIZ KABUL OLSUN KUZULAR BEN OKUYABİLİRSEM KENDİME BENDE ALIRIM
BENDE İYİİM ŞÜKÜR CANIM YA
SEN KAÇ YAŞINDASIN TEDAVİ GÖRÜOMUSUN
meraba cnm iyim çok şükür sen nasılsın??merabalarrr asicimmm nasılsınnn
Kız demet gadanı aldığım nörün
Kız demet gadanı aldığım nörün
ben 26 yaşındayim cnm tüp bebek yapıldı transferimin 4.günü inşallah hayırlısıyla beklıorum bende niğde deyim.sen kaç yaşındasınn elifcimmm tedavi göryomsn artı nerde otryosnn ben bursa mekezdeymm
eliffffffffffffffff nörüyon gıııııııııııııııııı
slm kızlar elifcim bende 200 alayım canım bitince yıne alırım kanamam var okuyabilirim sanırım
elifcimmm ordamısınnn sorna cvp verdmmm ama sen bana cvp vermednhoşgeldin melma iyiz sen nasılsın?
ben 26 yaşındayim cnm tüp bebek yapıldı transferimin 4.günü inşallah hayırlısıyla beklıorum bende niğde deyim.
burdayım gıııııııı ne çığırıyoooon
yatıom valla 10 dönüm bostan yan gel osman
elifcimmm ordamısınnn sorna cvp verdmmm ama sen bana cvp vermedn
slm kızlar elifcim bende 200 alayım canım bitince yıne alırım kanamam var okuyabilirim sanırım
hoşgeldin cnm evet bu tefriciye adetliyken de okunabiliyo
umarımm tedavin güzell sonuç verir canımmm en kısa zamanda anne olursn işallhhben 26 yaşındayim cnm tüp bebek yapıldı transferimin 4.günü inşallah hayırlısıyla beklıorum bende niğde deyim.
burdayım gıııııııı ne çığırıyoooon
yatıom valla 10 dönüm bostan yan gel osman
slm cnm allah razı olsun
nurcan düzenlior listeyi
Bayıldım beeee şu lafınaaa(10 dönüm bostan yan gel osman)
100tanede ben alabilirmiyimm elifcimmm namazlardan sonraa okurmmmslm cnm allah razı olsun
nurcan düzenlior listeyi
hoşbulduk canım adet değil düşüğün kanaması devam ediyor ama okunuyor sanırım yınede
100tanede ben alabilirmiyimm elifcimmm namazlardan sonraa okurmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?