Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

asi38,xelifxx+,s.tugba+,melma,
tuğbişm seni görüyorum hele yukarı gelde sohbet idek ıcık anam...

DEMET transferden sonra naptın anlat biraz ya ağrın oldumu ne yedin ne içtin baştan bi anlat ben dün çok adet sancısı çektim mesela normalmi sence

DEMET transferden sonra naptın anlat biraz ya ağrın oldumu ne yedin ne içtin baştan bi anlat ben dün çok adet sancısı çektim mesela normalmi sence

cnm transferden yatmaya özen gösterdim ben ama ölede yatalak gibi her saatte yatma mesela ağır işler yapma evimi süpürüceksin süpürme boşver.....
adetinin 4.günüydü demi bugün cnm marketten ananas aldır tutunmasına yardımcı oluyomuş...
ama transferin 7..gününe kadar ondan sonra yenmemeliymiş...
adet sancısı normal diye biliyorum cnm tutunmasına işaret derler ama bilmem yinede sen bol bol sıvı tüket kabız olmamaya özen göster.....
bol bol dinlen cnm yaaa inş...bu tedavin senin olumlu sonuçlanacak bana öle geliyo cnmmm

ay nasıl sevindim kuzum ya ananas 2.günümden başlamıştım yemeye kuru kayısı yiyorum günde 2 tane
hiç bir ew işi felan yapmıorum yatıorum wc ye gidiorum arada geziniorum iğnem vardı tek onun için dışaarı çıkıoruum oda bugün bitti..ewt kuzum arada adet sancısı gibin ağrılar oluor hatta şimdide kasıklardan ağrı oluor
bakalım ya hayırlısı

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/216858-kizlar-transfer-sonrasi-ananas.html

tmm cnm çok güzel inş...rabbim boşa çıkarmaz kuzummm çok dikkat et cnm ama çokta pimpiriklenme emi rahat ol yani sen ne kadar rahat olursan bebişlerinde sana rahat tutunurlar annesiiiii

haklısın artık bitti o stresli günler inişallah bundan sonra allaha emanet

tubişim bebişimiz iy maşallah rabbim nazarlardan korusun sizi kafana takma artık yoksa gelecem erzulüme haaaaaa

duaların içinde çok saol canım allah razı olsun kabul etsin inşallah
canımmmmmmmmm çok teşekkür ederim bitanemmmmtamam tamamkızma erzulüme gel tabi misafirim ol ama bana kızmaya gelme yüklüyüm bak yazık baaaa
allah razı olsun canım allah en kısa zamandan sanada isteyen tüm arkadaşlarımada nasşp etsin şşallah bizlerinkinide hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin

canımmm çok sağol çoook darısı başına darısı başına darısı başınaaaa
kız şu lafına ne gülgüdm amma
ah ah kızım olursa inş...senin pipisi yamuk bebene verecem nediyim kuzum benim bu vebal altında yaşıyamam
oy onun yamuk pipisini yisin tiyzesiiiiiiiiiiiiiiiii
bencede böyük vebal kayfeleri koyuverin topiğe tuğbanın ağzından akan sularlada boy ebdesti alınır bunuda görmezden gel baaane uşağımın pipisi yamuk olursa damat senindir
tubişim annem yirim onun kalp atışını ben maşşşşaaalllaahhhhallah kucağına almayı nasip etsin
canımm güzeller güzeliiiimm yakışıklı ağamın annesi çook teşekkür edeirm sana çok samimi ve candansın
kızlar bu hafta cumaya kadar elif için okuyalım tefriciye haftayada bebekdls arkadaşımız için başlarız

elif için tefriciye

kedersiz...300
asi........300
sevdamce...200
nurcik 300 de bana yaz bitirip alayı tekrar bacım
inş.cnm ya 2 tanede donduruldu yıllıkda 300 lira alcaklar ..
aaaaaa 2 tanemi donduruldu 12 taneydi nereye gittilerkiii
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

asi38,xelifxx+,s.tugba+,melma,
tuğbişm seni görüyorum hele yukarı gelde sohbet idek ıcık anam...
cNIMMMMMMMMMMMMMMM YETTİM GARİİİ NEYDİYON GIIIII

tuğba cnm hoşgeldin.tefriciye aldın saol kuzu allah razı olsun
12 taneydi embiryolar hepside döllenmişti ama içlerinden 2 si dondurulmaya müsaitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…