iyiyim cok tesekkurler bu arada burada ilk gorustugum kisi sizsiniz benim icin burada tarih oldunuz artik :} adim dilek..siz nasilsiniz?
bizden başka kimse yok sanırmmm asıcim
teşekrr edrmmm dilekcim ama gerçekten yeni sayılırmmm sadece asi ve elifle muhabbetmm olduuu yani size göre yeni sayılırmmm diee düşnüyormmm
ogrenicez artik yavas yavas mesela foruma baktim kac dakika nerden mesaj yazildigini bulamadim :)))
neyse hoşgedn diyelimmmm dilekcimmm nerede otryosnnnn kendnden bahsetsene bmadııirazzz ben bursada otryormm 23yaşndaym 1.5yıllık evlymm 1yıldr bebek istyorzz bundan 2ay önce aşılama yaptrdm ama maleseff tutmadıcnm bu melma arkadaşımız sayfaya ne zaman girse ben yeniyim diyoda bende burda kriz geçiriyorum hoşgeldin cnm bu arada nasılsın?[/QUOT
iyiyim tesekkurler'bu arada ilk defa sizinle yazisiyorum burada benim icin ilksiniz tarihime altin harflerle yazdim adinizi :) adim dlek..siz nasilsiniz?
olur kuzu bende yeni katıldığımda böleydim aradığım şeyleri bulamıyodum ama şimdi maşşllah topiği bende sorun
ama yeni geldiğimdede öle dakikada br ben yeniyim dememiştimmm
tabi memnuniyetle bahsederim..canim benim bebegim essek kadar oldu..7.5 yasinda 2. sinif ogrencisi..biz yurt disinda yasiyoruz..konu basliginiz bebek ozlemi ve o ozleme bende dahilim..ama sartlar ve saglik problemleri..
ooooo maşşaaallahhhtabi memnuniyetle bahsederim..canim benim bebegim essek kadar oldu..7.5 yasinda 2. sinif ogrencisi..biz yurt disinda yasiyoruz..konu basliginiz bebek ozlemi ve o ozleme bende dahilim..ama sartlar ve saglik problemleri..
çokkkk pardondaaa arkadaşlarrr yeniymmm demekkk kötüüü bişeymiii bukadarrr üstnde durdunuzzzz
ne kadar güzel bi topik olmuş allah bütün isteyenlere bebek nasip etsin 10 yıl bekleyen arkadaşlarımız varmıs çok kötü ya allah sabır versin benim arkadaşım 4 seneden sonra hamiş kaldı....
evet cnm çok doğru söledin bizimkisi biraz sabır işi inş..bu sabırlı işimizi alnımızın ayıkıyla çıkacaz allahımın izniyle tabikiiiiibebek isteyenlere allah tez zamanda kavustursun..ne demek oldugunu bende cok iyi biliyorum olmayan bir yolcuyu beklemek bu..hele birde doktorunuz hic bir saglik probleminiz yok diyor ve hala hamile kalamiyorsaniz daha bir ayri sikinti..bu sikintiyi ben yasamadim fakat 2 ayri ailede cok yakin tanigi oldum. defalarca yaptirdiklari asilamalardan sonuc alamadilar ve en son care tup bebek yontemine basvurdular.. birinin tek kizi digerininde ikizleri oldu fakat sonra ne oldu biliyormusunuz,iki ailede bebeklerine kavusma rahatligini huzurunu buldular ve bu rahatlik sayesinde ikisinin de tedavi olmadan 2 ser cocuklari daha oldu..bu is birazda relaks olmaya paniksizlige bagli bence..
herkeze merhabaaaaa
evet cnm çok doğru söledin bizimkisi biraz sabır işi inş..bu sabırlı işimizi alnımızın ayıkıyla çıkacaz allahımın izniyle tabikiiiii
hoşgeldin cnm nasılsın?
cnm MELMACIM bak sende kimse olmadığında girmişsin oda bize denk gelmiş hayatım yoksaa bak diyorum yaaa sen sana yazılanları okumuyosun gidiyosun başka alıntılarla bize cvp yazıyosun yoksa burdaki herkes sana hoşgeldin dediiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?