Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bende çıkayım içim sıkıldı..... kamere ve nurcana aklım takıldı valla.. sonra yişne görüşürüz ...

Bizden istemediler. Ben kendim istiyorum yaptırmayı. Birde tüp bebekte transfer öncesi embriyoyada yapılıyomuş gen testi onuda yaptırmak istiyorumda. İlk tüp denemem olumsuz oldu. Sorunumuzda belli diğil. İnşallah temiz çıkar :)

inşallah cnm benim inşallah sebepsiz infertilitemi sizinkisi?

merhabalar kızlar nasılsınız sanırım kamerimin dışında hepiniz iyisiniz

hep iyi olun inşallah

kamercim canım herşey olacağına varır kendini çok sıkma nolur çünkü üzülsende kendini parçalasanda bişeyleri değiştiremiyorsan kendine zarar vermekten başka bişey geçmez eline nolur yıpratma kendini rabbim bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar ümidini kesme lütfennnn

nurcancım merak ettim teyzeni umarım önemli bişey yoktur

merba arkadaşlarrr nasılsınızzz ben yeni sayılırmmm

merba arkadaşlarrr nasılsınızzz ben yeni sayılırmmm

melma bak cnm lütfen yaaa burda kriz geçirmek üzereyim senin yeni olduğunu herkes burda biliyooooooooooooooooo lütfen tekrar tekrar ben yeniyim diyip durma tatlımmmm....
yazdıklarımızı okuyup alıntı yap lütfen sende rica ediyoruuuuuuuuuuummmmm

Son düzenleme:

valla ayip olacak ama bende yeniyim hersey birz karisik gibi geliyo ama harika bi ste..foruma baktim biraz herkeste super bi enerji var masallah kimi diyet kimi cocuk yapmak derdinde..allah herkesin azminin karsiligini versin herkese selamlar..

valla ayip olacak ama bende yeniyim hersey birz karisik gibi geliyo ama harika bi ste..foruma baktim biraz herkeste super bi enerji var masallah kimi diyet kimi cocuk yapmak derdinde..allah herkesin azminin karsiligini versin herkese selamlar..

cnm bu melma arkadaşımız sayfaya ne zaman girse ben yeniyim diyoda bende burda kriz geçiriyorum hoşgeldin cnm bu arada nasılsın?

cnm bu melma arkadaşımız sayfaya ne zaman girse ben yeniyim diyoda bende burda kriz geçiriyorum hoşgeldin cnm bu arada nasılsın?

iyiyim cok tesekkurler bu arada burada ilk gorustugum kisi sizsiniz benim icin burada tarih oldunuz artik :} adim dilek..siz nasilsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…