bende çıkıyım bariiiiii herkeşler gittiiiii
ewet asi. Kromozomlara bakılıyor.
Bizden istemediler. Ben kendim istiyorum yaptırmayı. Birde tüp bebekte transfer öncesi embriyoyada yapılıyomuş gen testi onuda yaptırmak istiyorumda. İlk tüp denemem olumsuz oldu. Sorunumuzda belli diğil. İnşallah temiz çıkar :)
ewet asi. Kromozomlara bakılıyor.
aslen kayseriliyim cnm eşimde bende kayseriliyiz zaten eşimlede akrabayız
slmmmmm kızlarrr bennn geldmmm kimsee yokmuuu
merhabalar kızlar nasılsınız sanırım kamerimin dışında hepiniz iyisiniz
hep iyi olun inşallah
kamercim canım herşey olacağına varır kendini çok sıkma nolur çünkü üzülsende kendini parçalasanda bişeyleri değiştiremiyorsan kendine zarar vermekten başka bişey geçmez eline nolur yıpratma kendini rabbim bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar ümidini kesme lütfennnn
nurcancım merak ettim teyzeni umarım önemli bişey yoktur
hoşbuldukkk asicim nasılsın?hoşgeldin melma
merba arkadaşlarrr nasılsınızzz ben yeni sayılırmmm
melma bak cnm lütfen yaaa burda kriz geçirmek üzereyim senin yeni lduğunu herkes burda biliyooooooooooooooooo lütfen tekrar tekrar ben yeniyim diyip durma tatlımmmm....
yazdıklarımızı okuyup alıntı yap lütfen sende rica ediyoruuuuuuuuuuummmmm
hoşbuldukkk asicim nasılsın?
valla ayip olacak ama bende yeniyimhersey birz karisik gibi geliyo ama harika bi ste..foruma baktim biraz herkeste super bi enerji var masallah kimi diyet kimi cocuk yapmak derdinde..allah herkesin azminin karsiligini versin herkese selamlar..
cnm bu melma arkadaşımız sayfaya ne zaman girse ben yeniyim diyoda bende burda kriz geçiriyorum hoşgeldin cnm bu arada nasılsın?
hoşbuldukkk asicim nasılsın?
cnm bu melma arkadaşımız sayfaya ne zaman girse ben yeniyim diyoda bende burda kriz geçiriyorum hoşgeldin cnm bu arada nasılsın?[/QUOT
iyiyim tesekkurler'bu arada ilk defa sizinle yazisiyorum burada benim icin ilksiniz tarihime altin harflerle yazdim adinizi :) adim dlek..siz nasilsiniz?
iyiyim cok tesekkurler bu arada burada ilk gorustugum kisi sizsiniz benim icin burada tarih oldunuz artik :} adim dilek..siz nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?