kız asıl kuzu sensin biz dana olduksen nasılsın
iyiidir yavru kuzucuk sen nasılsınn
hemidee en dolgunundann
yok beeee bende sabah 8 de uyandım mantı yaptım kızıcaksınız amma akşama kociş etli mantı istedi ben de yapıverdim anca bitti anam hemen geldim işteeeiyiiz yavyuu sen nasılsın hoşgeldin anca kalktın ben heyecandan uyuyamıorum 7 de uyandım
he dün ben sormuştum alabilirmiyim die cvp gelmediydi tamm alırım
1000 yaz bana nurcanım..sonra yine alırım
günaydın benim güzel kuşlarım bugün nasıllarmış bakem
İPEĞİM canım nasılsın kuzummm ÖMER PAŞAMIZ nasıllar.... dün doktora gitmişsin canım havadisler nasıl.....
NURCAN ım canım sen nasılsın bebetom.... kız sana diyeceğim unutuyotrum biyerlerini kaşı kenfdine ayetel kürsi ler oku canım yaptıklaını görenler MAŞALLAdiyor......
kız nazar değicek diye korkuyorum inan.... bide görümcem ve ortancı eltim hep dua ediyolar senin için... sizleri biliyolar..... ama büyük eltim görünce biraz kıskandı ...o kadar güzeller yani......görenler bayıldı yaptıklarına benden sölemesi kendine kurşun falan dök...
ASİCİM hoşgeldin bacım....
kızlar acil çıkıyorum teyzem telefon açtı ağlayıyodu telefonda hemen çık yanıma gel dedi sesi çok kötüydü
leydim nabersinn canımm .arada ismini aşağıda görüyoruzz ama yazmadan çıkınca merak ediyoruzz net sorunu halolmadımı
canım sıkıntı yapma düzelir işler açılır imzayı verirler Allah yardım eder canım
kızlar acil çıkıyorum teyzem telefon açtı ağlayıyodu telefonda hemen çık yanıma gel dedi sesi çok kötüydü
teşekkür ederim arkadaşlar ama maalesef öyle ve olumlu bir şey yok :85:
kusura bakmazsanız eğer ben bir süre en azından gelmek istemiyyorum buraya kafayı yiycem yoksa psikolojim alt üst oldu iyice, ben buraya gelmeden önce hiç bukadar heveslenmemş tim bebek işine en azından hergün saatlerce aklımda deildi burda hiç aklımdan çıkmıyor benim için şu an daha kötü:85::85::85::85::85::85::85::85:ama sizi hepinizi çok seviyorum herkesin birbirine desteğini arkadaşlık, dostluk ilişkilerinizi her zaman özlücem sizi çok seviyorum kızmayın bana olurmu eminim beni anlarsınız şu anki psikolojimi sizden daha iyi kmse anlayamaz bundan eminim eşim bile:85::85::85::85::85:tedaviye başlamak için gerçekten umudumun olduğu zaman tekrar gelicem inşallah olurmu sizin desteğinizi almalıyım o zamanlarda hepiniz kendinize çokk iyi bakın olurmu çok üzgünüm elifin tefrriciyesini 100 den fazlasını okudum okundu olarak yazabilirsin nurcan devam ediyorum bitiririm görüşürüz
demetoo ellerine sağlık lop lop et olsun sonra bebek olsun o mantılar güç kuvvet versin kocanada sanada
haydi hepinizi kocaman öpüyorummm hepinize teşekkür ederim tekrar inşallah görüşmemiz çok uzun sürmez
leydim hoşgeldin
kızlar çıktım ben görüşürüz
maalsef vermiyolar duru başta yönetici vermyor zaten bilmiyoduk bizde iş merkezinde bizim dükkan ama 100 metre ilerdeki 2 binayla aynı parslmiş bunu bilsek başlarmıydık hiç çok üzgünüm gerçekten
Herkese selam. Aranızda genetik test yaptıran var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?