Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız asıl kuzu sensin biz dana olduk sen nasılsın

iyiidir yavru kuzucuk sen nasılsınn

hemidee en dolgunundann

iyiiz yavyuu sen nasılsın hoşgeldin anca kalktın ben heyecandan uyuyamıorum 7 de uyandım

he dün ben sormuştum alabilirmiyim die cvp gelmediydi tamm alırım
1000 yaz bana nurcanım..sonra yine alırım
yok beeee bende sabah 8 de uyandım mantı yaptım kızıcaksınız amma akşama kociş etli mantı istedi ben de yapıverdim anca bitti anam hemen geldim işteee

sende hoşgeldin leydimmm

canım sıkıntı yapma düzelir işler açılır imzayı verirler Allah yardım eder canım

maalsef vermiyolar duru başta yönetici vermyor zaten bilmiyoduk bizde iş merkezinde bizim dükkan ama 100 metre ilerdeki 2 binayla aynı parslmiş bunu bilsek başlarmıydık hiç çok üzgünüm gerçekten

cnm sen kendini nasıl rahat hissedersen biz seni unutmuycaz sende bizi unutma emiii

haydi hepinizi kocaman öpüyorummm hepinize teşekkür ederim tekrar inşallah görüşmemiz çok uzun sürmez

demetoo ellerine sağlık lop lop et olsun sonra bebek olsun o mantılar güç kuvvet versin kocanada sanada

gel kız hele bakem ağzından öpecem senii
saol cnm yaaa ne güzel dedin walla allah razı olsun elifim senin de yüzünü güldürsrün inş..güzel rabbimmm

maalsef vermiyolar duru başta yönetici vermyor zaten bilmiyoduk bizde iş merkezinde bizim dükkan ama 100 metre ilerdeki 2 binayla aynı parslmiş bunu bilsek başlarmıydık hiç çok üzgünüm gerçekten

kamercim nerden bilecektinki bilemezdin tabi kötü düşünme iyi şeyler düşün lütfeenn Allah büyüktür kısmet diyelim hadi toparlan tamam

kızlar bendee çıkıorum şiyiim çok acıooo yawww yatcam accık haden öptüm hepinizi

bana 1000 tane tefriciye yaz nurcanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…