Kızlarr beni de aranıza alın
günaydın hayırlı sabahlar..
iyi akşamlarrr
ay inanmıyorum ipekk sen burdasın akşam akşammm nasıın bacımm
tuğbişimmmm sende burdasın valla çok mutlu oldum sizleri gördüğüme ne var ne yok anlatın bakemm
kendiini nasıl iyi nasıl mutlu hissdeksen onu yap tabi ama arada uğrayıp halinden haberdar edersin inşallh...
herşeyde4 bir hayır varmış meğer bizim üzülüpte yakındığımız herşey hayırmış bundada vardır bi hayır..allah yardımcın olsun herşey gönlünce olsun
asiiiiiimm coş gelmiş sakin ol bacıcımm
canımmmm iyiyim çok şükür yhatmaktayım sürekli hafta sonu annem gelmişti giremedim birde dün tahlil sonuçlarını göstermek için dr gittim annem çok b,ilgisayarla uğraşıyor telde çok konuşuyor evi 5.kat çok inip çıkıyor dedi bi nevi şikayet etti benim iğne ve dr dışında evden çıktığıma ikna olmadı bi türlü neyse dr da birazcık pcden uzak kal dedi te görüşmelerini mümkün odukça aza indir deyince bend etelefonu tamamen kapadım arada açıp bakıyorum sadece aslında abartmamıştımda annem öle bi anlattıki doktora oda artık neee 24 saatmi yo o kadarda olmamalı dedi haklı olarak eşimede bu bahane oldu
birde ağrışar zaman zaman devam edince panikliyorum yatmak en doğrusu galiba diyorum
eee sen nasılsın canımmmm
akşam eşim geldi dün zaten bir rahat bıramadı tam nete giriyorum adam geliyoipek sen gündüz burdaydın ben göremedimde fatoştan haber varmı canım
anaaammmmmmmmmm elifciğim gelmişşşşş günaydın sana daaa şafak 7 dimi
günaydın kızlar nasılsınız
he kız valllaa haftaya bugün test yapmaya gitcem sende nasıl gidio ağrı sızı şişlik
günaydın kızlar nasılsınız
hoşgeldin ipek iyiiiz şükür
senin bebe ne kadar oldu
dün gece biraz adet sancının hafifi oldu normalde benim felaket ağrım olur belim ve kasıklarım hafif ağrıdı şimdi yok akşamlarıda çok şişiyorum canım sen crinon jel kullanıyomusun vajenden bide ben hergün karnım kan sulandırıcı iğne yapıyorum sana verdimi crinon dr un antibiyotiğim bugün bitiyo estrofem daha 1 haftaya biter
iyiyiz çok şükür elifle ben gün sayıyoruz sen nasılsın canım çalışıyosun sanırım ben evdeyim çalışmıyorum
26 haftalık olduk canım
inşallah ikiniz içinde bu sayılı günler sevinçle biter ..bende çalışmıyorum artık ayrıldım işten
ay kuzu çok safim ben sana yazdıktan sonra cetvelini gördüm ...hayırla geçsn vakitli zamanda gelsin bebeğin inş.
ewt o jelden bende kullanıorum estrofem de var bana 5 gün kalçadan iğne yapıldı bide vitamin verdi ama ben içemiorum mideme dokunuor dr.da içme dedi.folik asit aalıorum bu kadar bana verilen kuzu....
ayy canım az kalmış allah kurtarsın inşaallah
elifcim transferin nasıl oldu ben az daha altıma yapıyodum amann ne zor yaaa başka yolu olsa keşke :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?