Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlarrr
ay inanmıyorum ipekk sen burdasın akşam akşammm nasıın bacımm

tuğbişimmmm sende burdasın valla çok mutlu oldum sizleri gördüğüme ne var ne yok anlatın bakemm

ipek sen gündüz burdaydın ben göremedimde fatoştan haber varmı canım
akşam eşim geldi dün zaten bir rahat bıramadı tam nete giriyorum adam geliyo sevom ben ıkarken senin burada olduğunu görmemiştim canım kusura bakma görsem selamsız çıkmazdım ...tubikim iyi olmana sevinidim canım yasakalr yemişsin eğer annenle eşinin söylediği gibiyse haklılar dikkat etmen lazım dktorun ne diyosa mutlaka yap

he kız valllaa haftaya bugün test yapmaya gitcem sende nasıl gidio ağrı sızı şişlik

dün gece biraz adet sancının hafifi oldu normalde benim felaket ağrım olur belim ve kasıklarım hafif ağrıdı şimdi yok akşamlarıda çok şişiyorum canım sen crinon jel kullanıyomusun vajenden bide ben hergün karnım kan sulandırıcı iğne yapıyorum sana verdimi crinon dr un antibiyotiğim bugün bitiyo estrofem daha 1 haftaya biter

ewt o jelden bende kullanıorum estrofem de var bana 5 gün kalçadan iğne yapıldı bide vitamin verdi ama ben içemiorum mideme dokunuor dr.da içme dedi.folik asit aalıorum bu kadar bana verilen kuzu....

ewt o jelden bende kullanıorum estrofem de var bana 5 gün kalçadan iğne yapıldı bide vitamin verdi ama ben içemiorum mideme dokunuor dr.da içme dedi.folik asit aalıorum bu kadar bana verilen kuzu....

canım ben folikasidi tam 2 senedir içiyorum evlendikten 4 5 ay sonra başlamıştım hemen bebeğimiz olacak sanıyodum

elifcim transferin nasıl oldu ben az daha altıma yapıyodum amann ne zor yaaa başka yolu olsa keşke :90:

elifcim transferin nasıl oldu ben az daha altıma yapıyodum amann ne zor yaaa başka yolu olsa keşke :90:

haklısın ya bende beklerken dolandım durdum altıma edecektim sonra hemşireler ameliyathaneye götürdüler ayyy halen kötüyüm hemşireye dedim ki şimdi bacaklarımı açınca doktora attırırsam nolcak dedim ayy gülmekten öldüler..transfer esnasında unuttum çünkü ultrasona bakıodum yerleştirmelerine.transferden sonra sonda takıldı rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…