Nurcancım ben yarın bandırmaya gidiyorum hayatım görüşemeyiz öptüm seni ....
yaa şu smile bile beni mutlu ediyo varmı böyle şey yaa :CüvCüv: :CüvCüv:
:CüvCüv: :CüvCüv:
yaa smiel olarak bile hamileyi çıkartamyomm ben ne olcak bu halimm :)
dur baim ben denim :CüvCüv:
yaaaaa benim de çıkmadııııı :CüvCüv:
yaw olmiiiiiiiiii
:CüvCüv:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:roflol:
kızlar ya gülmekten yazamıyorum ne komiğiz inatla devammmm
:CüvCüv::CüvCüv:
çıldıriciiiim
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
kızlar ben şimdi çıkıyorum hepinizi kocaman öptüüümmmm
abowwwwwwwww :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: benimkiyle beraber sizizn cücüvlerde çıktı demet kehanet bendeymiş :roflol: :roflol: :roflol:bide ben deniyim :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
canlarım RABBİMDEN umut kesilmiyceğini bugün bidaha anladım hastaneden geldim e2 tam 1521 olmuş ağladım sevincimden orda bu çok önemliydi biliyosunuz ettiğiniz duların mükafatını versin Rabbim sizlere canlarım
aman Allahım <zuhalim ciddimisin akannehirinan çok çok sevindim bir okadarda duygulandım RABBİM okadar büykükki dualrımızı kabul etti ALLAHım sen çok büyüksün şükürler olsun sana :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
zuhalim şimdilik çıkmak zorundayım yemek yapıcam görüşürüz sonra senin adına gerçekten çok sevindim
canlarım RABBİMDEN umut kesilmiyceğini bugün bidaha anladım hastaneden geldim e2 tam 1521 olmuş ağladım sevincimden orda bu çok önemliydi biliyosunuz ettiğiniz duların mükafatını versin Rabbim sizlere canlarım
delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: ayyy koptum resmen çok komiksin tuğba :roflol: :roflol:
bide ben deniyim :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
abowwwwwwwww :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: benimkiyle beraber sizizn cücüvlerde çıktı demet kehanet bendeymiş :roflol: :roflol: :roflol:
bu çok güzel bi haber maşallah maşaah inşallah daha güzel haberlerini alırız.bu arada şu keçiboynuzu kürünü bilen varsa bana yazabilirmi herife içirmem yedirmem lazım çünkü sabrımın sınırlarındayım artık bende sizlere sevinçli bi haber vermek istiyorum böle gamlı baykuş gibi oldum ya ooofffff mafoldumben bu arada gerçekten çok sevindim adına inşallah bundan sonra herşey daha daha ii olcak duaya devam edelim kızlar inşallah başta kedersiz olmak üzre diğer tüm arkadaşlarınında en güzel haberleri gelir en son benimki gelsin razıyım beaa:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?