:içelim:
şimdi de bu çıkmıyooo
kedersizim şuna da bi el atıverrr
:içelim: :içelim:
dur bakayım olucakmı kaydirigubbakcemile3
slm kışlar naşılşınız?
şlm şanım iyiyim şen naşılşın:roflol: :roflol: ay ben bugün şok güldümdelikafadulden
iyiyim canım benim ömrün boyunca hep gül inşallah şeni ağlatacak üzecek hiç bişey olmaşın hayatınızda şen bebislerin esin.
saol canım valla sayenizde derdimi unuttum .zuhalinde güzel haberini alınca daha bir mutlu oldum inş 9 şubatta nevonunda poşitif haberiyle dahada iyi olacam :teytey:
ne güzel birbirimizze destek çıkmamız burda konuştuklarımızı anlattıklarımızı normalde başkalarıyla konuşmamız çok zor burası insanı gerçekten rahatlatıyor. zuhale bende çok sevindim ya çok korkuyordu kötü bişey çıkacağından. inşalah hepimizin güzel haberlerini alırız. ya ben rüyamda hamişdim ya ne güzel bi duyguydu çok güzeldi ama uyandım telefon çaldı yaaaaaaaaa
ben burdaki büyüye inanıyorum birbirimize ettiğimiz dualar kabul oluyor bulut 5 sene sonra hamile kaldı umdumolsunun eşinde hiç sperm yoktu şimdi az bile olsa çıktı en azından tedaviye yetecek kadar var ve bugün nazracanın mucize gibi haberi inş devamı gelecek belki yarın bende güzel haberlerle dönerim :Saruboceq: :Saruboceq:
canım inşallah rüyanda gördüğün gibi en kısa zamanda hamile kalırsın bazen bende görüyorum rüyamda hamile olduğumu uyanınca tekrar uyuyorum yine görmek için rüyası bile güzel
canım yarın saat 10:30 da randevumuz var gelir gelmez yazarım size
ağlamakla elimize bebiş geçse hep beraber ağlıyacaz ama ağlamak çare değil kendimizi üzüp hırpalamktan başka
doğru valla anca biz daha fazla yıpranıyoz içimi boşaltamadım kaç gündür acayip doluyum
offffffff offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?