Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyiyim canım benim ömrün boyunca hep gül inşallah şeni ağlatacak üzecek hiç bişey olmaşın hayatınızda şen bebislerin esin.

saol canım valla sayenizde derdimi unuttum .zuhalinde güzel haberini alınca daha bir mutlu oldum inş 9 şubatta nevonunda poşitif haberiyle dahada iyi olacam :teytey:

saol canım valla sayenizde derdimi unuttum .zuhalinde güzel haberini alınca daha bir mutlu oldum inş 9 şubatta nevonunda poşitif haberiyle dahada iyi olacam :teytey:

ne güzel birbirimizze destek çıkmamız burda konuştuklarımızı anlattıklarımızı normalde başkalarıyla konuşmamız çok zor burası insanı gerçekten rahatlatıyor. zuhale bende çok sevindim ya çok korkuyordu kötü bişey çıkacağından. inşalah hepimizin güzel haberlerini alırız. ya ben rüyamda hamişdim ya ne güzel bi duyguydu çok güzeldi ama uyandım telefon çaldı yaaaaaaaaa

ben burdaki büyüye inanıyorum birbirimize ettiğimiz dualar kabul oluyor bulut 5 sene sonra hamile kaldı umdumolsunun eşinde hiç sperm yoktu şimdi az bile olsa çıktı en azından tedaviye yetecek kadar var ve bugün nazracanın mucize gibi haberi inş devamı gelecek belki yarın bende güzel haberlerle dönerim :Saruboceq: :Saruboceq:

ay inşallah canım ya. hakkatende öle biliyomuşun kimiyle seviniyorum kimiyle ağlıyorum birbirimizi daha iyi anlıyoruz çünkü hepimiz aynı dertten müzdaribiz Allah ona açılan ellerimizi geri çevirmesin inşallah
sende güşel haberler ver inşallah kaçta gideceksinn nete kaçta girersin.

canım inşallah rüyanda gördüğün gibi en kısa zamanda hamile kalırsın bazen bende görüyorum rüyamda hamile olduğumu uyanınca tekrar uyuyorum yine görmek için rüyası bile güzel

canım yarın saat 10:30 da randevumuz var gelir gelmez yazarım size

aynen öyle canım rüyası bile harika inşallah güzel haberler al. inşallah rüyalarımız gerçek olurr anniş oluruz. çok özlüyorum bebişi yaaa çocuk görünce ağlamak istiyorum sadece

ağlamakla elimize bebiş geçse hep beraber ağlıyacaz ama ağlamak çare değil kendimizi üzüp hırpalamktan başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…