Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kış ben şana bebiş resmi gönderemde nasıl gönderecem.

hmm bak şimdi netten bulduğun bir resmi sol tıkla bir pano çıkacak içinde özllikler diye bir yer var ordaki adresi kopyalıyorsun ..sonra burda yazdığımız yerde sarı zarf şeklinde bir kutucuk var oraya bas http:// yazısını sil önce
sonrada kopyaladığın adresi yane resmi oraya yapıştır

neyse şansımı zorlamayım omuyo neyse datlım bulaşık beni bekliyo öptüm allaha emanet olun kayırlı aşkamlar. güsel haberlerini bekliyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

canım sen bir yerde yanlışlık yapıyorsun ama nerde benmi anlatamöadım acaba ??

benimde bulaşıklar aynen bekliyor neyse görüşürz sonra ikimizede kolay gelsin::))

cok guzel haber bu,insallah daha da guzel haberlerini duyariz.
yıldızım hoşgeldin canım nasılsın varmı daha ağrın
merhaba canim,agrim hala var,yarin yine ultrasyona gidicem bakalim ne varmis,bu gun bir az koyu renkte akintim oldu,yumurta akina benziyor yapiskan ama koyu,adetime 3gun var,bilmiyorum belki de adetim erken geliyor,hakkimda hayirlisi olsun,kismetse olur bebisim,
yıldışım iyi aksamlar canım şıkmam laşım :)))
iyi aksamlar canim,gorusuruz.kendine iyi bak

ya kedersiz rüya tabirlemeden anlarsan okuyunca banada bişiler karalasana bacım ya rüyamda hamamda oluyorum oradan iki hamile kadın beni dışarı çıkarıp davul gibi karınlarını benim karnıma sürüyolar bende içimden benimde olsun diye diliyorum çok etkiledi bu rüya beni bilinçaltı olmasın kıskaydirigubbakcemile3 birde altın küçük top gibi bi kolye ve yanında ALLAH cc.yazan gümüş bi kolye oluyo elimde hayırdır ne olaki bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…