Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

istemediğin anda gelir inş..bebeğin cnm yaaa tabi cnm daha yaşımız kaç bizim olur inş...rabbim biliyor bize vereceği gününü saatini inş...hayırlısısıysa gelirrrrr

aynennnn oylee bı anne istiyııı benımkıııı babasıdaaa hmnn başlıyoooo çalışmalaraaaa hmnn pazar günüü gidippp koşu bandıı alacazzzzz zamanı ne zmn saa gelirr sıpalarımızz hayırlısıylaa inşşallahhhhh ama olmuyosadaa elden gelen yokk deilmiii ben bugun çok pozitifimmmmaglayıp zırlamam gerekirken

canım ya çok sevindim böyle düşünme hiç moralini bozma keyfine bak görüceksin olucak zaten

elif için tefriciye
elif.............1000
kedersiz...500 okudu
asi..............300

tubi...........300
sevdamce...200
kamer.........200
duru...........200
ipek............200
tarfil.........200
bebekdls...200
tosti............200
sevdanehri..200
melma..........100

toplam..3700
kalan...704

bak bende heveslendim sana haaaaaaa

canım çok doğrusun olmuyorsa hayılısı budur
ben eşimi yoğun bakımda beklerken öyle şeyler gördümki kızlar engeli çocuklar vardı ama bir tanesi vardı sizlere anlatmayacağım engelini çünki şu anda düşünüken bile boğazım düğümlendi ve kaç tane yoğun bakımda ölen bebiş gördüm amliyatta alınmış ve sonrası malesef
kızlar rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versinemir_bebek: o annelerin durumu bizden çok çok zor

kızım ne üzülüyorsun keşke dokhtor banada merak etme kendiliğinden olacak dese

cnmmm üzülmüyorummmm ben kendimii bu halee nasıl getırdımm bebebk diye diyee bu halee nasıl geldımmm insannn kendinii bu kadarmı unuturrr yavv kımın bebegı oluyosa olsun kım hamıleyseee hamılee olsunn bananeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaa benn gelecegee bakıyorumm vee bu yavv çok fit bı bayan olacamm saçlarımıı yınee rofle yaptıracamm gıdıpp tabii guvenebılırsemm saçlarımı brezılya fonu çektırıceemm arabaa kullanmayıı iyicee ogrenıp istanbul daaaa fink atacammmmmm

TABİ BU ARADAA BENİM KOCAAAA KISKANÇLIĞINDAN BENİİ ASMAZSAAAAAAAA HAHAHAHHAHAAAAAAA

brezilya fönü ne laaa

coştun kızzz yavaş yavaşşşş çok da gozelleşme eşin ne der soraaaaaa

gerçekten öyle hastanelerde görünce Allaha binlerce şükür halimize diyoruz

elif için tefriciye
elif.............1000
kedersiz...500 okudu
asi..............300 okudu
tubi...........300
sevdamce...200
kamer.........200
duru...........200
ipek............200
tarfil.........200
bebekdls...200
tosti............200
sevdanehri..200
melma..........100

toplam..3700
kalan...704

canım ya çok sevindim böyle düşünme hiç moralini bozma keyfine bak görüceksin olucak zaten
EVETT İPEK İM SENCEDEE KENDIMII BOŞU BOŞUNAAA YORUYOO DEİLMİYİMM YAAAAA DOKTOR SORUN YOK DİYOO BIRAK DIYOO BEN HER AYIN SONUNU ZOR GETIRIYORUMMM BELKIDEE ZORLAMAMAK LAZIM
bak bende heveslendim sana haaaaaaa
heveslenn cnm heveslen yazaaa süperr girecemmm inşallahh yazadaa nurcik beni goruncee dudağı uçuklıyacakk bakın ben bu saatte buradyım eskıden olsaaa 15. ruyamı gorurdummmm

cnmmm senın eşin yogumbakımdamı yattıı ayyy çok geçmiş olsunnnn çocuguu ozurlu aileleredeee RABBİM sabır versin bidee sakın acıma acıncak hale düşersin biz acısak neye yazar RABBİM acısınn onlaraaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…