içiyorumm ipek imm hemde zayıflatıyoo günde 2 buçuk lıtre içmeyeee çalışıyorummmmm
evet kısmet deilmişş demekki gerçektenn ama daha yaşımızz çokkkk gençç yaaa artıkk dünden berii anlamıyorumm benim yaşımdakıler orda burda fink atarlarkennnn ben bebek diee yırtınıyorumm yok yaaa yiyecem içicemmm gezecem giyimimee eskisi gibi özen gösterecemm sıpadaa gelmek istiyosa gelirr anlımdaa varsaa olurr yoksaaaa umrumdadaa deill kendimii boğup ne edecemm yavvvvvv
içiyorumm ipek imm hemde zayıflatıyoo günde 2 buçuk lıtre içmeyeee çalışıyorummmmm
evet kısmet deilmişş demekki gerçektenn ama daha yaşımızz çokkkk gençç yaaa artıkk dünden berii anlamıyorumm benim yaşımdakıler orda burda fink atarlarkennnn ben bebek diee yırtınıyorumm yok yaaa yiyecem içicemmm gezecem giyimimee eskisi gibi özen gösterecemm sıpadaa gelmek istiyosa gelirr anlımdaa varsaa olurr yoksaaaa kendimii boğup ne edecemm yavvvvvv
nazlı bu sıplar canımmama inşşşşşş gelecekler inşşşş canım çok ciddi sorunların olmamasına çok sevindim
dr dediği gibi inşşşşş kendiliğinden gelir meleğin
ama dr kilover dediye mutlaka dikkatte al bebiş manken gibi bir anneye gelmek isyirdur belkim :26::26::26::26:
sizin yine iyi ben ishal olmuştum hemide ne ishall su gibi kendiliğinde sıçıyordumm
taransere aldıklarında benimde bir güzel elimi ayağımı bağladılar..o heyecanla ishal sancım artmazmı doktor gelmemiş hala hemşire çıktı gitti tek başımayım bebkdls gibi bende bağırıyorum çözün beni çok sıkıştım diyorum hemşire geldi ne olurr çöz beni yoksa birazdan batacak burası dedimm
sık dişini doktor gelmek üzere ben nerdeyse ağlıyacam neyse doktor gelince birden o sancım kesildi tarnsfer oldu odama geçer gemez tekrar bastırdıhemen ayaklanıp tuvalete gittim o anki rahatlamayı hiç bir zaman unutmayacam
evet kısmet deilmişş demekki gerçektenn ama daha yaşımızz çokkkk gençç yaaa artıkk dünden berii anlamıyorumm benim yaşımdakıler orda burda fink atarlarkennnn ben bebek diee yırtınıyorumm yok yaaa yiyecem içicemmm gezecem giyimimee eskisi gibi özen gösterecemm sıpadaa gelmek istiyosa gelirr anlımdaa varsaa olurr yoksaaaa umrumdadaa deill kendimii boğup ne edecemm yavvvvvv
aynennnn oylee bı anne istiyııı benımkıııı babasıdaaa hmnn başlıyoooo çalışmalaraaaa hmnn pazar günüü gidippp koşu bandıı alacazzzzz zamanı ne zmn saa gelirr sıpalarımızz hayırlısıylaa inşşallahhhhh ama olmuyosadaa elden gelen yokk deilmiii ben bugun çok pozitifimmmmaglayıp zırlamam gerekirken
aynennnn oylee bı anne istiyııı benımkıııı babasıdaaa hmnn başlıyoooo çalışmalaraaaa hmnn pazar günüü gidippp koşu bandıı alacazzzzz zamanı ne zmn saa gelirr sıpalarımızz hayırlısıylaa inşşallahhhhh ama olmuyosadaa elden gelen yokk deilmiii ben bugun çok pozitifimmmmaglayıp zırlamam gerekirken
nurcan bende okudum cnm tefriciyelerimii
kızım ne üzülüyorsun keşke dokhtor banada merak etme kendiliğinden olacak dese
cnmmm üzülmüyorummmm ben kendimii bu halee nasıl getırdımm bebebk diye diyee bu halee nasıl geldımmm insannn kendinii bu kadarmı unuturrr yavv kımın bebegı oluyosa olsun kım hamıleyseee hamılee olsunn bananeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaa benn gelecegee bakıyorumm vee bu yavv çok fit bı bayan olacamm saçlarımıı yınee rofle yaptıracamm gıdıpp tabii guvenebılırsemm saçlarımı brezılya fonu çektırıceemm arabaa kullanmayıı iyicee ogrenıp istanbul daaaa fink atacammmmmm
TABİ BU ARADAA BENİM KOCAAAA KISKANÇLIĞINDAN BENİİ ASMAZSAAAAAAAA HAHAHAHHAHAAAAAAA
cnmmm üzülmüyorummmm ben kendimii bu halee nasıl getırdımm bebebk diye diyee bu halee nasıl geldımmm insannn kendinii bu kadarmı unuturrr yavv kımın bebegı oluyosa olsun kım hamıleyseee hamılee olsunn bananeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaa benn gelecegee bakıyorumm vee bu yavv çok fit bı bayan olacamm saçlarımıı yınee rofle yaptıracamm gıdıpp tabii guvenebılırsemm saçlarımı brezılya fonu çektırıceemm arabaa kullanmayıı iyicee ogrenıp istanbul daaaa fink atacammmmmm
TABİ BU ARADAA BENİM KOCAAAA KISKANÇLIĞINDAN BENİİ ASMAZSAAAAAAAA HAHAHAHHAHAAAAAAA
gerçekten öyle hastanelerde görünce Allaha binlerce şükür halimize diyoruzcanım çok doğrusun olmuyorsa hayılısı budur
ben eşimi yoğun bakımda beklerken öyle şeyler gördümki kızlarengeli çocuklar vardı ama bir tanesi vardı sizlere anlatmayacağım engelini çünki şu anda düşünüken bile boğazım düğümlendi ve kaç tane yoğun bakımda ölen bebiş gördüm amliyatta alınmış ve sonrası malesef
kızlar rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versinemir_bebek: o annelerin durumu bizden çok çok zor
acaba nedir nedirr :44: :44: :44: :44: :44: :44:brezilya fönü ne laaa
EVETT İPEK İM SENCEDEE KENDIMII BOŞU BOŞUNAAA YORUYOO DEİLMİYİMM YAAAAA DOKTOR SORUN YOK DİYOO BIRAK DIYOO BEN HER AYIN SONUNU ZOR GETIRIYORUMMM BELKIDEE ZORLAMAMAK LAZIMcanım ya çok sevindim böyle düşünme hiç moralini bozma keyfine bak görüceksin olucak zaten
heveslenn cnm heveslen yazaaa süperr girecemmm inşallahh yazadaa nurcik beni goruncee dudağı uçuklıyacakk bakın ben bu saatte buradyım eskıden olsaaa 15. ruyamı gorurdummmmbak bende heveslendim sana haaaaaaa
canım çok doğrusun olmuyorsa hayılısı budur
ben eşimi yoğun bakımda beklerken öyle şeyler gördümki kızlarengeli çocuklar vardı ama bir tanesi vardı sizlere anlatmayacağım engelini çünki şu anda düşünüken bile boğazım düğümlendi ve kaç tane yoğun bakımda ölen bebiş gördüm amliyatta alınmış ve sonrası malesef
kızlar rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versinemir_bebek: o annelerin durumu bizden çok çok zor
brezilya fönü ne laaa
acaba nedir nedirr :44: :44: :44: :44: :44: :44:
şikerlerrrrr brezılya fonüüü kalıcıı fön demekkkk 6 ay saçların fonlu gıbı duruyoo vee hiçbir şekildee bozulmuyoooo[video]http://www.uzmantv.com/brezilya-fonu-nasil-cekilir[/video]
bu heraaaaallll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?