günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr naslsınız bakalım
haklısın ya bende beklerken dolandım durdum altıma edecektim sonra hemşireler ameliyathaneye götürdüler ayyy halen kötüyüm hemşireye dedim ki şimdi bacaklarımı açınca doktora attırırsam nolcak dedim ayy gülmekten öldüler..transfer esnasında unuttum çünkü ultrasona bakıodum yerleştirmelerine.transferden sonra sonda takıldı rahatladım.
gnydıııııııııın DEMOTTTOOOOOOOOOOOOO
günaydın ben iyiyim sen nasılsın
saol cnmmmm nasılsın bugün şiiiiiiiiinnn ağrıyomuuuuu
Kız demet rüyamda karnım şişmiş ikizlere hamileyim ama göbeğimin üstü bi kıllı bi kıllı nasıl sevinemıorum bile...
iyi bari iyiiiiiiiii ağrımasınahaahaaha:))))))))))))
Yok bugün iiiiiiiim sadece karnımda hafiif bi ağrı var olacek o kadar
günaydın asicim benim ablamın adı da demet memnun oldumm
inşallah bebekli günlerde gelicek canımiyi diyelim iyi olalım ipem bebeksiz olarak devam ediyoruz işte
günaydın canlarımnasılsınız
kızlar ben size bi anlatsam o transferimi film yaaaaa şimdi hani transfere idrarın sıkışık bi halde gidiyosunyaaaa anam hastaneye gittik kociş şişe şişe su getiriyo hadi sıkış sıkış diiiii inadın benim çiş gelmiyomuuuuanam varya içtiğim suları bi görseniz istanbulun denizinden daha çok su vardı karnımdaaa
nese artık transfer vakti gelmişti hemşire geldi sıkıştın mı dedi ben yok dedim ozaman olmazki dedi annnaaaam meğersem ben sıkışımışmda haberim yokmuşşşş heyecandan
masaya yattım tohtur geldi çok sıkışmıın dedi ama ben hala hissetmiyorum sıkıştığımı nese transferim olduuuuu abuuuuuu tohturun önüne bi koyuverdim kız bi uatndım bi utandımm
adamın önüne koyuvirdim diiiiii
kızlar ben size bi anlatsam o transferimi film yaaaaa şimdi hani transfere idrarın sıkışık bi halde gidiyosunyaaaa anam hastaneye gittik kociş şişe şişe su getiriyo hadi sıkış sıkış diiiii inadın benim çiş gelmiyomuuuuanam varya içtiğim suları bi görseniz istanbulun denizinden daha çok su vardı karnımdaaa
nese artık transfer vakti gelmişti hemşire geldi sıkıştın mı dedi ben yok dedim ozaman olmazki dedi annnaaaam meğersem ben sıkışımışmda haberim yokmuşşşş heyecandan
masaya yattım tohtur geldi çok sıkışmıın dedi ama ben hala hissetmiyorum sıkıştığımı nese transferim olduuuuu abuuuuuu tohturun önüne bi koyuverdim kız bi uatndım bi utandımm
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAyy seni allah davul etmesin emiii karnıma ağrılar girdi gülmekten çocukları düşürcem kızzzzz
okudum canımm adetten temizlendikten sonra yusuf suresini okuyacam inşallah ama çiğ yumurta gecenin bir yarısı kalkıp yirmiyim bilmemyumurtlama tedavisi hep vardıda işte kistlerden araverdik iştee sen benim yazdığımı okudun dimi hoca olayını canımcım
bu arada fatoş doktora ne için gidiyo tedaviyemi başlıyo oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?