Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok canım yaa hemen yürüterek odama götürdüler 10 15 dk yattıktan sonra gene tuvalete zor yetiştim sorma valla ben tam yatmıştım hemşire bağladı beni zaten ameliyathane buz gibi 1 2 dk yattım altıma yapacam dedim tut kendini dedi bana nasıl tutuyım ortalık yere salacam neyse dr a sormaya gitti ayy ben tek başıma kaldımmı beni iyice bi bastımı heyecan sonra seslendim beni çöözünnnnnnn altıma yapıyorum diyeee neyse çözdüler hemşire sadece 1 bardak yap dedi yoksa olmazmış lenn nasıl tutıyım çiş buu töbee töbeeee başak şey düşün dedi aklına getirme çişi iyi dedim yeşil kırlarda koşarken hayal ederim kendimi dedim içimden neyse ama hemşirenin dediği işe yaradı gerçekten 1 bardaktan fazla yapıp kendimi frenleyebildim sonra gene yattım tam 9 15 te transferim olduama gerçekten bu sefer çok zorladı beni transfer ağrı falan yok denecek kadar azdı canım işte bölee

Kız demet rüyamda karnım şişmiş ikizlere hamileyim ama göbeğimin üstü bi kıllı bi kıllı nasıl sevinemıorum bile...

Kız demet rüyamda karnım şişmiş ikizlere hamileyim ama göbeğimin üstü bi kıllı bi kıllı nasıl sevinemıorum bile...

cnm benim hayır olsun inş....hiç takma bunlara kafanı rüyanı nasıl yorarsan öle olurmuş bizde hayır olsun diyelim kuzuuuummm
bende rüyamdaaa inek sağıyodum beeee nası bi görsenizi foşur foşur kayınvalidemlerin ineklerini hemideeeeee kayınbabam gösteriyo gel bak şöle diyeee benide bi görseniz sanki 40 yıllık inek sağıyorum beeee

ahaahaaha:))))))))))))

Yok bugün iiiiiiiim sadece karnımda hafiif bi ağrı var olacek o kadar
iyi bari iyiiiiiiiii ağrımasın
nese zuzum okadarda olsun anneeemm inş..sonuçları iyi olsun...
günaydın asicim benim ablamın adı da demet memnun oldumm

ay ne sevindim diyemiycem çünkü ben ismimi hiç sevmemmmm:96::96:

kızlar ben çıkıyorum karnım çok acıktı daha bişey yemedim kendimee şööööleee güzel bi tereyağlı peynirli yumurta kırıyımhepinize iyi günler öptümmm

kızlar ben size bi anlatsam o transferimi film yaaaaa şimdi hani transfere idrarın sıkışık bi halde gidiyosunyaaaa anam hastaneye gittik kociş şişe şişe su getiriyo hadi sıkış sıkış diiiii inadın benim çiş gelmiyomuuuuanam varya içtiğim suları bi görseniz istanbulun denizinden daha çok su vardı karnımdaaa
nese artık transfer vakti gelmişti hemşire geldi sıkıştın mı dedi ben yok dedim ozaman olmazki dedi annnaaaam meğersem ben sıkışımışmda haberim yokmuşşşş heyecandan
masaya yattım tohtur geldi çok sıkışmıın dedi ama ben hala hissetmiyorum sıkıştığımı nese transferim olduuuuu abuuuuuu tohturun önüne bi koyuverdim kız bi uatndım bi utandımm
adamın önüne koyuvirdim diiiiii

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Ayy seni allah davul etmesin emiii karnıma ağrılar girdi gülmekten çocukları düşürcem kızzzzz

yumurtlama tedavisi hep vardıda işte kistlerden araverdik iştee sen benim yazdığımı okudun dimi hoca olayını canımcım

bu arada fatoş doktora ne için gidiyo tedaviyemi başlıyo oda
okudum canımm adetten temizlendikten sonra yusuf suresini okuyacam inşallah ama çiğ yumurta gecenin bir yarısı kalkıp yirmiyim bilmem

günaydın millettt

ama transferde sıkışık olmak çok sıkıtılı bir durum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…