okudum canımm adetten temizlendikten sonra yusuf suresini okuyacam inşallah ama çiğ yumurta gecenin bir yarısı kalkıp yirmiyim bilmem
günaydın millettt
okudum canımm adetten temizlendikten sonra yusuf suresini okuyacam inşallah ama çiğ yumurta gecenin bir yarısı kalkıp yirmiyim bilmem
günaydın millettt
kızlar ben size bi anlatsam o transferimi film yaaaaa şimdi hani transfere idrarın sıkışık bi halde gidiyosunyaaaa anam hastaneye gittik kociş şişe şişe su getiriyo hadi sıkış sıkış diiiii inadın benim çiş gelmiyomuuuuanam varya içtiğim suları bi görseniz istanbulun denizinden daha çok su vardı karnımdaaa
nese artık transfer vakti gelmişti hemşire geldi sıkıştın mı dedi ben yok dedim ozaman olmazki dedi annnaaaam meğersem ben sıkışımışmda haberim yokmuşşşş heyecandan
masaya yattım tohtur geldi çok sıkışmıın dedi ama ben hala hissetmiyorum sıkıştığımı nese transferim olduuuuu abuuuuuu tohturun önüne bi koyuverdim kız bi uatndım bi utandımm
adamın önüne koyuvirdim diiiiii
günaydın hoşgeldin
günaydın cnm hoşgelmişsiiinnnn gacıııı
sizin yine iyi ben ishal olmuştum hemide ne ishall su gibi kendiliğinde sıçıyordumm
taransere aldıklarında benimde bir güzel elimi ayağımı bağladılar..o heyecanla ishal sancım artmazmı doktor gelmemiş hala hemşire çıktı gitti tek başımayım bebkdls gibi bende bağırıyorum çözün beni çok sıkıştım diyorum hemşire geldi ne olurr çöz beni yoksa birazdan batacak burası dedimm
sık dişini doktor gelmek üzere ben nerdeyse ağlıyacam neyse doktor gelince birden o sancım kesildi tarnsfer oldu odama geçer gemez tekrar bastırdıhemen ayaklanıp tuvalete gitmiş o anki rahatlamaya hiç bir zaman unutamıyacam
sizin yine iyi ben ishal olmuştum hemide ne ishall su gibi kendiliğinde sıçıyordumm
taransere aldıklarında benimde bir güzel elimi ayağımı bağladılar..o heyecanla ishal sancım artmazmı doktor gelmemiş hala hemşire çıktı gitti tek başımayım bebkdls gibi bende bağırıyorum çözün beni çok sıkıştım diyorum hemşire geldi ne olurr çöz beni yoksa birazdan batacak burası dedimm
sık dişini doktor gelmek üzere ben nerdeyse ağlıyacam neyse doktor gelince birden o sancım kesildi tarnsfer oldu odama geçer gemez tekrar bastırdıhemen ayaklanıp tuvalete gittim o anki rahatlamayı hiç bir zaman unutmayacam
stresten bağırsakların bozulmuş
slm kıslarrr men geldımmm benı merak etmişsiniz kuusura bakmayın dün haber veremedim evet yine bebek yokama tadii aglamammaaaa bakmayın üzülmedim fazlaa çünkü üzüldügümdeee gelmiyoo kii sıpa kendımı nie yorayımmmm doktorrr yumurtaların ii haldeee deilll tembelleşmiş dediiiii sol yumurtandaa çok ufak bi kist var dedi odaa önemlı deil adetle gider dedi intihapım varmış 10 tane iğne verdiii bide zayıflaman lazım dediii daha ne desinn yaaaaaaaaaa haaaa adet söktürücüdee verdiiiiiiii gecikmenın sebebide bi anda kılo almışsın ondan dediiiiiii ayyy hmn zayıflamamm lazımmmmmmmmmm bu aradaaa geçen günkü agrıı ooo intıhaptanmışş çokk aşırıı dereceydeymışşş yaaaaa off beeeeee bi tarafı yaparken kendini bozmuşsun be güzelim 4 ayda bebek mebek yokkkkkk yaşın çok genç ondan sonraaa kendılıgınden kalacaksın merak etmeee dediiiiii
slm kıslarrr men geldımmm benı merak etmişsiniz kuusura bakmayın dün haber veremedim evet yine bebek yokama tadii aglamammaaaa bakmayın üzülmedim fazlaa çünkü üzüldügümdeee gelmiyoo kii sıpa kendımı nie yorayımmmm doktorrr yumurtaların ii haldeee deilll tembelleşmiş dediiiii sol yumurtandaa çok ufak bi kist var dedi odaa önemlı deil adetle gider dedi intihapım varmış 10 tane iğne verdiii bide zayıflaman lazım dediii daha ne desinn yaaaaaaaaaa haaaa adet söktürücüdee verdiiiiiiii gecikmenın sebebide bi anda kılo almışsın ondan dediiiiiii ayyy hmn zayıflamamm lazımmmmmmmmmm bu aradaaa geçen günkü agrıı ooo intıhaptanmışş çokk aşırıı dereceydeymışşş yaaaaa off beeeeee bi tarafı yaparken kendini bozmuşsun be güzelim 4 ayda bebek mebek yokkkkkk yaşın çok genç ondan sonraaa kendılıgınden kalacaksın merak etmeee dediiiiii
olabülürrr :78::78:
bi komik anım daha varyumurtalarımı topladıkları zaman narkozdan yeni yeni uyandığımda eşime demişimki ben çok güzel yumurtalar verdim çok güzel yumurtalarım olmuş demişimmm bir kaç defa tekrarlamışım
cnm hoşgeldin nese kısmet değilmiş fatoşuuuummmm
kız bende çok kilo aldım haaaa ama ben bu hafta diyetisyenle görüştüm inş...zayıflıycammmm
sende bi diyetisyene görün istersennn
oyyy kocasınınn kuzusuuukız ilahiiiii sana
bende narkozdan uyandığımda heral ağlamışım bana kocamı getirin diyeeeee adını koridorlarda bağırmışım MEMET MEMEDİİİİİİİİİİİMMMM diyeeee yaaaaa
içiyorumm ipek imm hemde zayıflatıyoo günde 2 buçuk lıtre içmeyeee çalışıyorummmmmçok geçmiş olsun canım ilaçlarını aksatma bol su iç iltihap gitsin biraz kafanı dağıtmaya çalış az kaldı gelicek inşallah bebiş
cnm hoşgeldin nese kısmet değilmiş fatoşuuuummmm
kız bende çok kilo aldım haaaa ama ben bu hafta diyetisyenle görüştüm inş...zayıflıycammmm
sende bi diyetisyene görün istersennn
aynen katılıyorum sanasenin diyatisyene ihtiyacın yok mantılara çiğ böreklere ara versen yeter
senin diyatisyene ihtiyacın yok mantılara çiğ böreklere ara versen yeter
aynen katılıyorum sana
kız ilahiiiii sana
bende narkozdan uyandığımda heral ağlamışım bana kocamı getirin diyeeeee adını koridorlarda bağırmışım MEMET MEMEDİİİİİİİİİİİMMMM diyeeee yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?