Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sizin yine iyi ben ishal olmuştum hemide ne ishall su gibi kendiliğinde sıçıyordumm

taransere aldıklarında benimde bir güzel elimi ayağımı bağladılar..o heyecanla ishal sancım artmazmı doktor gelmemiş hala hemşire çıktı gitti tek başımayım bebkdls gibi bende bağırıyorum çözün beni çok sıkıştım diyorum hemşire geldi ne olurr çöz beni yoksa birazdan batacak burası dedimm
sık dişini doktor gelmek üzere ben nerdeyse ağlıyacam neyse doktor gelince birden o sancım kesildi tarnsfer oldu odama geçer gemez tekrar bastırdı hemen ayaklanıp tuvalete gittim o anki rahatlamayı hiç bir zaman unutmayacam

Son düzenleme:

stresten bağırsakların bozulmuş

slm kıslarrr men geldımmm benı merak etmişsiniz kuusura bakmayın dün haber veremedim evet yine bebek yokama tadii aglamammaaaa bakmayın üzülmedim fazlaa çünkü üzüldügümdeee gelmiyoo kii sıpa kendımı nie yorayımmmmdoktorrr yumurtaların ii haldeee deilll tembelleşmiş dediiiii sol yumurtandaa çok ufak bi kist var dedi odaa önemlı deil adetle gider dedi intihapım varmış 10 tane iğne verdiii bide zayıflaman lazım dediii daha ne desinn yaaaaaaaaaa haaaa adet söktürücüdee verdiiiiiiii gecikmenın sebebide bi anda kılo almışsın ondan dediiiiiiiayyy hmn zayıflamamm lazımmmmmmmmmm bu aradaaa geçen günkü agrıı ooo intıhaptanmışş çokk aşırıı dereceydeymışşş yaaaaa off beeeeee bi tarafı yaparken kendini bozmuşsun be güzelim 4 ayda bebek mebek yokkkkkk yaşın çok genç ondan sonraaa kendılıgınden kalacaksın merak etmeee dediiiiii

abooooooooooooooo ozaman utanmama gerek kalmadı deseneeeeeeeeee içimi rahattlattın saol beee

stresten bağırsakların bozulmuş

olabülürrr :78::78:

bi komik anım daha var yumurtalarımı topladıkları zaman narkozdan yeni yeni uyandığımda eşime demişimki ben çok güzel yumurtalar verdim çok güzel yumurtalarım olmuş demişimmm bir kaç defa tekrarlamışım

çok geçmiş olsun canım ilaçlarını aksatma bol su iç iltihap gitsin biraz kafanı dağıtmaya çalış az kaldı gelicek inşallah bebiş

cnm hoşgeldin nese kısmet değilmiş fatoşuuuummmm
kız bende çok kilo aldım haaaa ama ben bu hafta diyetisyenle görüştüm inş...zayıflıycammmm
sende bi diyetisyene görün istersennn

kızım ne üzülüyorsun keşke dokhtor banada merak etme kendiliğinden olacak dese

kız ilahiiiii sana
bende narkozdan uyandığımda heral ağlamışım bana kocamı getirin diyeeeee adını koridorlarda bağırmışım MEMET MEMEDİİİİİİİİİİİMMMM diyeeee yaaaaa

Son düzenleme:
kız bende çok kilo aldım haaaa ama ben bu hafta diyetisyenle görüştüm inş...zayıflıycammmm

senin diyatisyene ihtiyacın yok mantılara çiğ böreklere ara versen yeter

nazlı bu sıplar canımmama inşşşşşş gelecekler inşşşşcanım çok ciddi sorunların olmamasına çok sevindim
dr dediği gibi inşşşşş kendiliğinden gelir meleğin
ama dr kilover dediye mutlaka dikkatte al bebiş manken gibi bir anneye gelmek isyirdur belkim :26::26::26::26:

çok geçmiş olsun canım ilaçlarını aksatma bol su iç iltihap gitsin biraz kafanı dağıtmaya çalış az kaldı gelicek inşallah bebiş
içiyorumm ipek imm hemde zayıflatıyoo günde 2 buçuk lıtre içmeyeee çalışıyorummmmm

evet kısmet deilmişş demekki gerçektenn ama daha yaşımızz çokkkk gençç yaaa artıkk dünden berii anlamıyorumm benim yaşımdakıler orda burda fink atarlarkennnn ben bebek diee yırtınıyorumm yok yaaa yiyecem içicemmm gezecem giyimimee eskisi gibi özen gösterecemm sıpadaa gelmek istiyosa gelirr anlımdaa varsaa olurr yoksaaaa umrumdadaa deill kendimii boğup ne edecemm yavvvvvv

kız ilahiiiii sana
bende narkozdan uyandığımda heral ağlamışım bana kocamı getirin diyeeeee adını koridorlarda bağırmışım MEMET MEMEDİİİİİİİİİİİMMMM diyeeee yaaaaa

ilk tedavide bende uyanırken hem eşimi hem annemi çağırmıştım zaten çok tedirgin girmiştim ameliyathaneye uyutmalarını istemedim doktorun gelmesini bekledim doktor gelince hemen uyumamışım doktor eşime çok stresliydi demiş onun için uyumam da uyanmam da zor oldu ikincide çok rahat gittim ameliyathaneye anestezi uzmanıda çok sevimli bir adamdı hiç sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…