Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

100de ben okudum eklermisin canm

sağol canım ama bek umudum yok sırf rapor için yaptırmak zorundayım sen napıyorsun istanbula gidicel demiştin

cnm bi kendimizi toparlıyamdıkkiii...
arabaımızı sattık ev alalım diye ileriye yatırım olsun diyeeee daha sonraaa tekrar bi araba daha aldık onuda çaldılarrrr yani herşey iyi gitmedi bu sene bakalım ne zamana olursa bizim tüp bebe işi.....
yani herşey istediğimiz gibi gitseydi şimdiye çoktaaaaan yaptırmıştım tüp bebeyiiiiiii

cnm evinize net almayı düşünmüyomusunuz?
gelde özlemimizi giderek acık yawwww

yok bu aralar düşünmüyoruz net çok pahalı biliyorsun yine bi sürü para harcıycaz 1 aylık ne 50 lira yazık
biraz duralım şu zor günleri bi atlatalım bakarız

aaa bulunamadımı arabanız canım geçmiş olsun ne zaman oldu

hadi ya geçmiş olsun hayırlısı bakalım

yok bu aralar düşünmüyoruz net çok pahalı biliyorsun yine bi sürü para harcıycaz 1 aylık ne 50 lira yazık
biraz duralım şu zor günleri bi atlatalım bakarız

cnm bizim burda uydu net var sizin arda yokmu biz uydu net aldık sınırsız aylık 20 mi 29 mu bilmiyorum ama böle bi ücret ödüyoruzzz

Son düzenleme:
iyim cnm sen nasılsın kuzummmm

evet cnm ama çok şükür geçenlerde bulundu arabamız ama 6.ayda mahkeme var dur bakalım uzuycakmı yoksammmm suçlular içeriye girecek....

bende iyiym canım hayırlısı olsun canım rabbim başka dert vermesin

cnm bizim burda uydu net var sizin arda yokmu biz uydu net aldık sınırsız aylık 20 mi 29 mu bilmiyorum ama böle bi ücret ödüyoruzzz

yok burda yok bizde türksat kullanıyorduk aylık sınırsız 19 tl ama burda yok eşim bakıyoda aylık sınırsızı 50 kotalısı 30 ama 1 mb lik oda yetişmez

bende iyiym canım hayırlısı olsun canım rabbim başka dert vermesin
amin cnm aminnnnnn
yok burda yok bizde türksat kullanıyorduk aylık sınırsız 19 tl ama burda yok eşim bakıyoda aylık sınırsızı 50 kotalısı 30 ama 1 mb lik oda yetişmez

nese cnm çokta önemli değil ama görüşmeyi çok istiyorum bi kısmet olmadı dimi?

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

asi38,dry222,zeynep4+,nuray0606+,SAMETUGBA,bebekdls+,duru81+,Kedersiz+,damlaselen+,

maşşallah maşşaaalllahhh

günaydın kızlar nasılsınız???ben deldimm
hoşdeldin

elif için tefriciye
elif.............1000
kedersiz...500 okudu

asi..............300 okudu
tubi...........300
sevdamce...200
kamer.........200
duru...........200
ipek............200
tarfil.........200
bebekdls...200
tosti............200
sevdanehri..200
yeterrrrrr..200 okudu
melma..........100
nuray.........100

toplam..3800
kalan...604

amin cnm aminnnnnn

nese cnm çokta önemli değil ama görüşmeyi çok istiyorum bi kısmet olmadı dimi?

öyle valla ben emineyle telefonda konuşuyorum haberinizi alırım arada
artık fakülteye gidip gelicem bugün yarın hastalanırım
canım benim çıkmam lazım işim var hoşçakal görüşmek üzere

evet canım benimde 12sinde oldu 24 martta da test var bana da hep aynı şeyleri sölediler sadece ağar iş yapmak yok ben sürekli yatmıyorum yemeğimi falan yapıyorum evi topluyorum ama temizlik vs.. yapmıyorum sadece bulaşık, toz almak wc temizliği gibi şeyler yapıyorum bide birliktelik yasağı var tabiiii inşallah c.tesi gününü burda kutlarız sehercim hayırlı haberlerle gelirsin inş öptüm

hoşbulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…