elif için tefriciye
elif.............1000
kedersiz...500 okudu
asi..............300 okudu
tubi...........300
sevdamce...200
kamer.........200
duru...........200
ipek............200
tarfil.........200
bebekdls...200
tosti............200
sevdanehri..200
yeterrrrrr..200 okudu
melma..........100
toplam..3700
kalan...704
sağol canım ama bek umudum yok sırf rapor için yaptırmak zorundayım sen napıyorsun istanbula gidicel demiştin
cnm evinize net almayı düşünmüyomusunuz?
gelde özlemimizi giderek acık yawwww
günaydın kızlar nasılsınız???ben deldimm
aaa bulunamadımı arabanız canım geçmiş olsun ne zaman olducnm bi kendimizi toparlıyamdıkkiii...
arabaımızı sattık ev alalım diye ileriye yatırım olsun diyeeee daha sonraaa tekrar bi araba daha aldık onuda çaldılarrrr yani herşey iyi gitmedi bu sene bakalım ne zamana olursa bizim tüp bebe işi.....
yani herşey istediğimiz gibi gitseydi şimdiye çoktaaaaan yaptırmıştım tüp bebeyiiiiiii
tmm cnm benim evde süpürülecek ama hiç kalkasm yooooooooooookkkk
Sadece yüzden şöyleeee biiiiiii toparladımmm
hoşbulduk demetim nasılsın gülümhoşgeldin NURAYCIIIIIIIIIIIIIIIMMMM
cnm bi kendimizi toparlıyamdıkkiii...
arabaımızı sattık ev alalım diye ileriye yatırım olsun diyeeee daha sonraaa tekrar bi araba daha aldık onuda çaldılarrrr yani herşey iyi gitmedi bu sene bakalım ne zamana olursa bizim tüp bebe işi.....
yani herşey istediğimiz gibi gitseydi şimdiye çoktaaaaan yaptırmıştım tüp bebeyiiiiiii
yok bu aralar düşünmüyoruz net çok pahalı biliyorsun yine bi sürü para harcıycaz 1 aylık ne 50 lira yazık
biraz duralım şu zor günleri bi atlatalım bakarız
iyim cnm sen nasılsın kuzummmmhoşbulduk demetim nasılsın gülüm
hadi ya geçmiş olsun hayırlısı bakalım
iyim cnm sen nasılsın kuzummmm
evet cnm ama çok şükür geçenlerde bulundu arabamız ama 6.ayda mahkeme var dur bakalım uzuycakmı yoksammmm suçlular içeriye girecek....
cnm bizim burda uydu net var sizin arda yokmu biz uydu net aldık sınırsız aylık 20 mi 29 mu bilmiyorum ama böle bi ücret ödüyoruzzz
amin cnm aminnnnnnbende iyiym canım hayırlısı olsun canım rabbim başka dert vermesin
yok burda yok bizde türksat kullanıyorduk aylık sınırsız 19 tl ama burda yok eşim bakıyoda aylık sınırsızı 50 kotalısı 30 ama 1 mb lik oda yetişmez
hoşdeldingünaydın kızlar nasılsınız???ben deldimm
amin cnm aminnnnnn
nese cnm çokta önemli değil ama görüşmeyi çok istiyorum bi kısmet olmadı dimi?
Merhaba büyük ihtimalle transferin olmuştur kaç gündür giremiyorum ben ilk denemem benim çok heyecanlıyım aslında c.tesi gününe az kaldı dr un sölediklerinin hepsinin yaptım umarım tutmuştur allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sana neler söyledi dr nelere dikkat etmen gerektiği konusunda bana normal yaşantına dönebilirsin dedi hoplayıp zıplama sadece dedi bir yere uzanmaya çalışma dedi o kadar yani millet yatıyo ya 15 gün boyunca hep böyle duyuyorum ondan biraz tereddütte kaldım sana neler söyledi dr un :44:
hoşdeldin
elif için tefriciye
elif.............1000
kedersiz...500 okudu
asi..............300 okudu
tubi...........300
sevdamce...200
kamer.........200
duru...........200
ipek............200
tarfil.........200
bebekdls...200
tosti............200
sevdanehri..200
yeterrrrrr..200 okudu
melma..........100
nuray.........100
toplam..3800
kalan...604
kızlar ben bi evimi silip süpürüyüm hemen gelirim imi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?