Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dikkat et cnm koca walla kıskanırsaaaaa seni dışarıya neyim göndermez benden sölemesiiiii
zaten çıkarmıyorkii bacımmmmmmmmm
sen kapalı değilmiydin laaa :44::44::44:
benn kışın kapalıı tatıldee açık benım kapalılıgımdan bu kadar hayır çıkarrr
valla o brezilya fönü baya iyi bi şeymiş bir fön altı ay kalıyo ne güzel

aynenn ipekimm hep bakımlı oluyosun ne guzell bayanın saçıı en on pılanda olan benceeeee

:90::90::90:
:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

katıl bacım katıl amma bende bulaşığımı yıkadım odamı toparladım daha süpüremedim eviiii yaaa aammmaaannn cnm hiç istemiiiiiiiiiiiiii

benn bılaşıgı makınayaa atıyorumdaaaa ondann kurtuuyorum şüküeler olsunn ama bendee gardolabını düzeltcemmm o sıkıyoo beniii

benn bılaşıgı makınayaa atıyorumdaaaa ondann kurtuuyorum şüküeler olsunn ama bendee gardolabını düzeltcemmm o sıkıyoo beniii

kızzz nası biriktiriyon bakem bulaşığıda makinaya koyuyon anam ben biriktiremiyorum çıkanı yıkıyorum çıkanı yıkıyorum onun için makinaya koymuyorum anca misafir gelirse koyuyorum yoksa onun dışında imkanı yok makinaya koymuyorummmm
en çok sinir olduğum şey benimde gardolabımı yerleştirmektir ıyyyyyy çok sıkıcı beee

benn bırıktırırımmm cnmm 3gundee bırıkıyooo boşverr daha saglıklıı hemm hayattaa bılaşık yımamam makınaa varkenn bananeee yaaaaa:84::84::84::84:

benn bırıktırırımmm cnmm 3gundee bırıkıyooo boşverr daha saglıklıı hemm hayattaa bılaşık yımamam makınaa varkenn bananeee yaaaaa:84::84::84::84:

iyi maşşallah cnm yaa keşke bende biriktirebilsem amma yok anam yok ben biriktiremiyorum dedimya anca misafir gelince yoksa onun dışında hep elimde yıkıyorummmmmm

iyi maşşallah cnm yaa keşke bende biriktirebilsem amma yok anam yok ben biriktiremiyorum dedimya anca misafir gelince yoksa onun dışında hep elimde yıkıyorummmmmm
amannn o zmnn sızdeee çok bılaşık yıkamıyosun benımm çok çıkıyooo yaaaaaa hadii ben kaçarrrrr iş başınaaa byyyyyyyy:80::80::80::80:

amannn o zmnn sızdeee çok bılaşık yıkamıyosun benımm çok çıkıyooo yaaaaaa hadii ben kaçarrrrr iş başınaaa byyyyyyyy:80::80::80::80:

cnm dedimya işte ben çıkanı yıkıyorum çıkanı yıkıyorum onu için birikmiyo benim bulaşığım onun için makinaya koayacak bulaşığım kalmıyo senin ne kadar çıkıyosa allah biiiiirrrrrr

tmm cnm hadi kolay gele bacımmmm

merhaba canım ee napıosun bakalım ya bende işler yapınca eltim çağırdı oraya çıktım ancak geldim gelir gelmezde buraya damladım

cnm ne yapıyım yaaaa bende evimin işlerini hallettim karnımı doyurdum
ve sonrada akşam ne yapacağıma karar verdim yemek olarakkk
eltin sana yakın mı oturuyo cnm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…