zaten çıkarmıyorkii bacımmmmmmmmmdikkat et cnm koca walla kıskanırsaaaaa seni dışarıya neyim göndermez benden sölemesiiiii
benn kışın kapalıı tatıldee açık benım kapalılıgımdan bu kadar hayır çıkarrrsen kapalı değilmiydin laaa :44::44::44:
valla o brezilya fönü baya iyi bi şeymiş bir fön altı ay kalıyo ne güzel
hanımlar yemek vakti geldi çattı
görüşmek üzere
kızlar ben size bi anlatsam o transferimi film yaaaaa şimdi hani transfere idrarın sıkışık bi halde gidiyosunyaaaa anam hastaneye gittik kociş şişe şişe su getiriyo hadi sıkış sıkış diiiii inadın benim çiş gelmiyomuuuuanam varya içtiğim suları bi görseniz istanbulun denizinden daha çok su vardı karnımdaaa
nese artık transfer vakti gelmişti hemşire geldi sıkıştın mı dedi ben yok dedim ozaman olmazki dedi annnaaaam meğersem ben sıkışımışmda haberim yokmuşşşş heyecandan
masaya yattım tohtur geldi çok sıkışmıın dedi ama ben hala hissetmiyorum sıkıştığımı nese transferim olduuuuu abuuuuuu tohturun önüne bi koyuverdim kız bi uatndım bi utandımm
adamın önüne koyuvirdim diiiiii
afıyett olsun zuzummmmmmmmm
sizleri öperim ve kaçarımmmm
benımdee işlerr
duruyooo bırazdann o sörfee bendee katılıcam
katıl bacım katıl amma bende bulaşığımı yıkadım odamı toparladım daha süpüremedim eviiii yaaa aammmaaannn cnm hiç istemiiiiiiiiiiiiii
benn bılaşıgı makınayaa atıyorumdaaaa ondann kurtuuyorum şüküeler olsunn ama bendee gardolabını düzeltcemmm o sıkıyoo beniii
kızzz nası biriktiriyon bakem bulaşığıda makinaya koyuyon anam ben biriktiremiyorum çıkanı yıkıyorum çıkanı yıkıyorum onun için makinaya koymuyorum anca misafir gelirse koyuyorum yoksa onun dışında imkanı yok makinaya koymuyorummmm
en çok sinir olduğum şey benimde gardolabımı yerleştirmektir ıyyyyyy çok sıkıcı beee
benn bırıktırırımmm cnmm 3gundee bırıkıyooo boşverr daha saglıklıı hemm hayattaa bılaşık yımamam makınaa varkenn bananeee yaaaaa:84::84::84::84:
amannn o zmnn sızdeee çok bılaşık yıkamıyosun benımm çok çıkıyooo yaaaaaa hadii ben kaçarrrrr iş başınaaa byyyyyyyy:80::80::80::80:iyi maşşallah cnm yaa keşke bende biriktirebilsem amma yok anam yok ben biriktiremiyorum dedimya anca misafir gelince yoksa onun dışında hep elimde yıkıyorummmmmm
amannn o zmnn sızdeee çok bılaşık yıkamıyosun benımm çok çıkıyooo yaaaaaa hadii ben kaçarrrrr iş başınaaa byyyyyyyy:80::80::80::80:
hu huuu ben deldim ama kimse yok galiba:26::26::26:
merhaba nuraycııııııııııım ben burdayımmmmm
merhaba canım ee napıosun bakalım ya bende işler yapınca eltim çağırdı oraya çıktım ancak geldim gelir gelmezde buraya damladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?