Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm şekerlerrr nasılsınız bakalım rüyalarınız hayır olsun kamer aplacım ve demet datlım bisizinkileri okudum hayır olsun inşalah demek benim paşayı gördün haa yerim kıs seni
hepinizden Allah razı olsun şekerlerr biliyorum hepinizinde durumu müsait olsa okuyacağını
demetçim tubişim Allah razı olsun dilinize sağlık
kociş dışarı çıktı bende bebişi uyuttum size bakım didim
bu arada yetişemiyorum ya evleri b.... götürüyorr

melike allah analı babalı büyütsün bahtından güldürsün inş.adını ne koydunuz cnm...

melikemmmm hoşgeldin beaaa nasılsın cnm rica ederim cnm ne demek rabbim kabul etsin inş...
paşayı yirim ben yaaa rüyam bi güzeldkiiiii yaaa uyandığımda amaaa rüyaymış diye üzüldüm wallaaa
eşin izinlimiki cnm benim...

anam anam ne güzel sohbet ediyolar ha maşallah size demet ve nuray

hoşgeldin elif nörüyon bacımmm

canım geçmiş olsun güle güle büytü bebişini allah analı babalı büyütsün

melike allah analı babalı büyütsün bahtından güldürsün inş.adını ne koydunuz cnm...
saol canım Allah razı olsunn darısı başına inşalah hayırlı haberlerini okurumm yunus kağan oldu canım
inşalah bi gün gerçekten görmek nasib olur canım
güzeş yüreğine sağlık
evet canım izinli cuma günü başlıcak işee
şimcik traş olmaya gitti
canım geçmiş olsun güle güle büytü bebişini allah analı babalı büyütsün

saol canım Allah razı olsunn darısı başına inşalahh

Yaşlı kadın oldukça dini bütün bir insanmış. Her sabah kapısının önüne çıkar ve ...yüksek sesle dua edermiş:
-"ALLAHIM bize verdiklerin için sana şükürler olsun"
O’nun bu duasının ardından, her seferinde yan komşusunun sesi duyulurmuş:
- "Tanrı yok kadın. Tanrı yok diyorum sana !"
Yaşlı teyze bu olaya ne kadar sinirlense de, belki bir gün gerçeği anlar ümidiyle sabreder, komşularına örnek olmak, için de her sabah duasına devam edermiş. Ancak; O ne kadar sabırlı ve azimliyse, kötü komşusu da, o kadar azimliymiş.
Bir akşam, komşusu yaşlı teyzeye bir oyun etmeye karar vermiş. Hiç üşenmeden kalkıp markete gidip, bir sürü meyve sebze ekmek vs. alıp torbalara doldurmuş ve yaşlı teyzenin kapısının önüne bırakmış.
Ertesi sabah teyze kapıyı açıp da yiyecekleri görünce çok şaşırmış ve sevinçle bağırmış:
- "Sana şükürler olsun ALLAHIM. Bu gönderdiğin yiyecekler için sana şükürler olsun!!!"
Ağacın arkasından O’nu seyreden ve gördüğü manzara karşısında müthiş keyiflenen komşusu kazandığı zaferi herkese ilan etmek istercesine seslenmiş:
- "Tanrı yok kadın. Tanrı yok dedim sana. O yiyecekleri ben alıp bıraktım kapıya!"
Yaşlı teyze kafasını kaldırıp sesin geldiği yöne bakmış ve hiç istifini bozmamış:
-"ALLAH.IM sana ne kadar şükretsem azdır. Hem bu yiyecekleri göndermişsin hem de parasını şeytana ödetmişsin”:)

hmm tmm kuzummmm aklansın paklansın bariii cumaya başlıycaksaaaa..
bide tabi annesine üzülmüştür....
melikeeemm kayınvaliden neyden vefat etti cnm?

Doğru Erkek :)
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış,
kadın lambayı kum...ların içinden çıkarmış, ovalamış.
Lambadan cin çıkmış ve;
-'Sadece bir dilek hakkin var, iyi düşün öyle dile' demiş.
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak:
-'Bütün dünyada zulmün, savasın, açlığın bitmesini istiyorum.
Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun?
Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını,
her yere barisin gelmesini diliyorum' diyivermiş.
Cin haritaya bakmış ve dehşetle;
- 'Tanrı askına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar.
Tamam, isimde iyiyim ama o kadar da değil!
Bunu yapılabileceğimi sanmıyorum.
Başka bir dilekte bulun' diye bağırmış.
Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;
- 'Hayatim boyunca doğru bir erkek bulamadım.
Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadik olacak erkek diliyorum' demiş.
Cin derin derin bir iç çekmiş:
-Uzat su kahrolası haritayı..!!!

adıyla yaşasın rabbim tüm güzellikleri ona versin allah haepimizden razı olsun canım benim inşallah hepimize versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…