Doğru Erkek :)
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış,
kadın lambayı kum...ların içinden çıkarmış, ovalamış.
Lambadan cin çıkmış ve;
-'Sadece bir dilek hakkin var, iyi düşün öyle dile' demiş.
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak:
-'Bütün dünyada zulmün, savasın, açlığın bitmesini istiyorum.
Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun?
Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını,
her yere barisin gelmesini diliyorum' diyivermiş.
Cin haritaya bakmış ve dehşetle;
- 'Tanrı askına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar.
Tamam, isimde iyiyim ama o kadar da değil!
Bunu yapılabileceğimi sanmıyorum.
Başka bir dilekte bulun' diye bağırmış.
Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;
- 'Hayatim boyunca doğru bir erkek bulamadım.
Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadik olacak erkek diliyorum' demiş.
Cin derin derin bir iç çekmiş:
-Uzat su kahrolası haritayı..!!!
Yaşlı kadın oldukça dini bütün bir insanmış. Her sabah kapısının önüne çıkar ve ...yüksek sesle dua edermiş:
-"ALLAHIM bize verdiklerin için sana şükürler olsun"
O’nun bu duasının ardından, her seferinde yan komşusunun sesi duyulurmuş:
- "Tanrı yok kadın. Tanrı yok diyorum sana !"
Yaşlı teyze bu olaya ne kadar sinirlense de, belki bir gün gerçeği anlar ümidiyle sabreder, komşularına örnek olmak, için de her sabah duasına devam edermiş. Ancak; O ne kadar sabırlı ve azimliyse, kötü komşusu da, o kadar azimliymiş.
Bir akşam, komşusu yaşlı teyzeye bir oyun etmeye karar vermiş. Hiç üşenmeden kalkıp markete gidip, bir sürü meyve sebze ekmek vs. alıp torbalara doldurmuş ve yaşlı teyzenin kapısının önüne bırakmış.
Ertesi sabah teyze kapıyı açıp da yiyecekleri görünce çok şaşırmış ve sevinçle bağırmış:
- "Sana şükürler olsun ALLAHIM. Bu gönderdiğin yiyecekler için sana şükürler olsun!!!"
Ağacın arkasından O’nu seyreden ve gördüğü manzara karşısında müthiş keyiflenen komşusu kazandığı zaferi herkese ilan etmek istercesine seslenmiş:
- "Tanrı yok kadın. Tanrı yok dedim sana. O yiyecekleri ben alıp bıraktım kapıya!"
Yaşlı teyze kafasını kaldırıp sesin geldiği yöne bakmış ve hiç istifini bozmamış:
-"ALLAH.IM sana ne kadar şükretsem azdır. Hem bu yiyecekleri göndermişsin hem de parasını şeytana ödetmişsin”:)
üzülmezmi canım mahvoldu benim yanımda belli etmemeye çalıştı ama iştehmm tmm kuzummmm aklansın paklansın bariii cumaya başlıycaksaaaa..
bide tabi annesine üzülmüştür....
melikeeemm kayınvaliden neyden vefat etti cnm?
aminn canımmadıyla yaşasın rabbim tüm güzellikleri ona versin allah haepimizden razı olsun canım benim inşallah hepimize versin rabbim
kkızlar acuk gülün istedimmmmmmmm
üzülmezmi canım mahvoldu benim yanımda belli etmemeye çalıştı ama işte
kalpkrizi geçirdi canım aniden
2 defa daha önce geçirmişti hep diyodu 3.de beni götürür diyordu öle olduu
aminn canımm
bu arada aramıza hoşgeldin tatlım
hoşbulduk canım başınız saolsun rabbim başka acı göstermesin
kkızlar acuk gülün istedimmmmmmmm
üzülmezmi canım mahvoldu benim yanımda belli etmemeye çalıştı ama işte
kalpkrizi geçirdi canım aniden
2 defa daha önce geçirmişti hep diyodu 3.de beni götürür diyordu öle olduu
aminn canımm
bu arada aramıza hoşgeldin tatlım
çok güzel komkler saol...
gerçekten çok üzücü ve aniden olmuş rabbim mekanını cennet etsin inş...cnm napacaksın fani dünya biri doğar biri ölür rabbimin hikmetiii kurban olduğum rabbim imanla ölmeyi nasip etsiiinnn
elifcim sen tedavi görüyormuşsun yanılmıyorsam allah olumlu sonuçlarla karşılaştırsın canım
öle canım aminn inşalahhhhh
be çıkıyorum kızlarr evi biraz daha toplayım öpüyorum hepinizi hayırlı günlerrr
elifcim sen tedavi görüyormuşsun yanılmıyorsam allah olumlu sonuçlarla karşılaştırsın canım
evet cnm elifin transferi bilem yapıldı sonucu bekliyoruz işte hepimiz burda halaylar çekecezzz
ben geldim kızlar ne var ne yok
ben geldim kızlar ne var ne yok
ayy inşallah canım halaylarda çekerizdans da ederiz bağırır çağırırız
gittim geldim canım yürüyüş yapmam gerektiği için öğle saatlerinde kendimehoşgeldin ipeeemm işte bizde bizde bi değişiklik yokkk sen naptın kayınvalidene gittinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?