Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

pınar için salavatı tefriciye

papatya.....100

pınarcım ben adetliyim canım temizlendikten sonra okumak istiyorum

yok cnm bu sadece papatya senin didiğin deeeellll yok anam melme gelmedi işte o günden soraaaa küstümü neeee:26::26::26:
hmmmneyyyse sustuım ben
çok şükür iyiyim canım ..havadis olmaz olurmu yukarda yazmışsın havadisi
kızma hemen ya korku sardı işte bir anda ama ne desem boş alah bilir ne gelrse ondan gelir o da başımızın tacıdır değilmi allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Kedersiz+,asi38,s.tugba+,yasemin2413,bebekdls,iipekk34,papatya_ozmen,duru81,
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
hoşgeldin tostiiiinasılsın canımm

ben kk yeniyim tedavi görüyorum şimdi transfer gününü bekliyorum

ne zaman toplanmıştı senin yumoşların papatya neden daha transferin olmadı:26::26:
inş..cnm şu selalar yüzü suyu hürmetine inş...transferi olan ve olacak arkadaşalrımızın bebişleri sıkı sıkı tutunsun inş...(AMİN)

allah kabul etsinnnnn

hoşgeldin ...allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin böyle şeyleri düşünmemek lazım allah hç kimseyi böyle şeylerle sınamasın
amiiiinnnn hayatım yürekten aminn

pınar için 300 de bana yazarmısınız

bu arada nurcan artık bi çizelge istesem çokmu erken olur

hoşgeldin ...allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin böyle şeyleri düşünmemek lazım allah hç kimseyi böyle şeylerle sınamasın

hayırlısıyla inşallah bi sıkıntı olmazsa beşinci gün olacak transfer

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)

asi38,esra1989,iipekk34+,Kedersiz+,yasemin2413,xaysex+,s.tugba+,bebekdls+,papatya_ozmen,duru81+,

kızlar duayı ne zaman yapacaksınız ben çıkıcam

geç bilem kaldın şu çizelgeyi yapmayı beceremiyorum:44: yohsam ben sanaa enn soytarısından yapacaktım bir tane bu işlerden fatoş ve melike anlıyor..istersen özellerine son adet tarihini yaz onlar hazırlar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…