Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

olmamışmmııı hayırlısı olsun ne yapalım ilaçlarla herşeyyoluna girer inşallah oda ummadık bi anda müjdesini verir tez zamanda inş...tabi tüm arkadaşlarım için geçerli bu dileğim se napan kuzucuk
ne oliyiiiiiiiiiiii:26:

bebkdls bugün senin için başlıyacaz tefrciye'ye ..
isminle dua edip başlıyacaz duaya ismini yazarmısn

Son düzenleme:

napayım beaaaa işte uğraşıyorum bilmiyorum beni delirtmek istiyolar herallll nise boşverrrr tubişim sen nasılsınnnn

slm hayırlı cumalar canlarımmmm herkes nasılş sevo ipem nurcan asi ooo ev sahileri toplanmış sabah kayfesimi içiyonuz bakem

sabah doktorum programını izledim bebek anne karnındayken 6 ve 8. haftalarda ne olmuşsa çocuk prpblemli olmuş yürüyemiyo kafasını tutamıyo gibi gibi işte çoküzüldüm ama acaba demektende alamadım kendimi şimdide o kafamı kemiriyoo allaaaaaahhh korusun sağlıklı hayırkı olsun evlatlarımız mübarek günler yüzü suyu hürmetine güzel allahımmmmm

eeee deyişverin bakem çıkıcam az sonra bantların değişme günü önce banyo yapmam lazım

napayım beaaaa işte uğraşıyorum bilmiyorum beni delirtmek istiyolar herallll nise boşverrrr tubişim sen nasılsınnnn
aman sakin ol bebitommm boşver aldırma ama bu papatya hangisi onu merak ettim benim bi arkadaş üye olmuştu papatya03 tü bu o değil demi
seninki nerde de bakayım sevgili melmaa arkadaşımızı göremiyprum iki gündür sohbet edesim varda

yok yok kahve ney içmiyoz bizzzzzzzzz
şimdik gene canın çeker pipisi yamuk bebeni bize vermeye kalkan yok yooooooookkkkk biz kahve içmiyoz hiç bişe içmiyoz boş boş konuşuyoz işteeee

ahhh ahh allahım sen bu çatlağımıza akıl fikir ver :97::97::97::97::97::97::97::97::97:

yok cnm bu sadece papatya senin didiğin deeeellll yok anam melme gelmedi işte o günden soraaaa küstümü neeee:26::26::26:

Kedersiz+,asi38,s.tugba+,yasemin2413,bebekdls,iipekk34,papatya_ozmen,duru81,
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar

yok yok kahve ney içmiyoz bizzzzzzzzz
şimdik gene canın çeker pipisi yamuk bebeni bize vermeye kalkan yok yooooooookkkkk biz kahve içmiyoz hiç bişe içmiyoz boş boş konuşuyoz işteeee

ahhh ahh allahım sen bu çatlağımıza akıl fikir ver :97::97::97::97::97::97::97::97::97:
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn bugünlerde en çok buna ihtiyacım varr

eyer kabul ederseniz bende okuya bilirim 100 adet tefriciye
kabul ederiz canım neden etmiyelim .Allah razı olsun

hoşgeldin ...allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin böyle şeyleri düşünmemek lazım allah hç kimseyi böyle şeylerle sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…