ben kk yeniyim tedavi görüyorum şimdi transfer gününü bekliyorum
hayırlısıyla inşallah bi sıkıntı olmazsa beşinci gün olacak transfer
memnun oldum piiiinaarrrrrr
evet şuan döllenmiş embiriyolarım var aradılar fakat dr yapmıycak transferi istambula gidiyormuş diyer dr yapacak kafam karışık kısmetse pazar günü olacak bana dua edindöllenmiş mi cnmmmmm telefon açtılar mı sannaaaa
ben de memnun oldum öp bakkem elimi:127:ne de olsa 13 yaş güççüğümsün
hoşgeldin cnm sanada hayırlı cumalar nasılsın??
hmmmneyyyse sustuım ben
kızma hemen ya korku sardı işte bir anda ama ne desem boş alah bilir ne gelrse ondan gelir o da başımızın tacıdır değilmi allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin
hoşgeldin tostiiiinasılsın canımm
tosti can hoşgeldin quzumm
evet şuan döllenmiş embiriyolarım var aradılar fakat dr yapmıycak transferi istambula gidiyormuş diyer dr yapacak kafam karışık kısmetse pazar günü olacak bana dua edin
hmm diğer topikte bununla ilgili paylaşımlar var oraya sorayım olmazsa fatoun elini öperimgeç bilem kaldınşu çizelgeyi yapmayı beceremiyorum:44: yohsam ben sanaa enn soytarısından yapacaktım bir tane bu işlerden fatoş ve melike anlıyor..istersen özellerine son adet tarihini yaz onlar hazırlar sana
aboooooooooooooowwwwwwwToplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
asi38,esra1989,iipekk34+,Kedersiz+,yasemin2413,xay sex+,s.tugba+,bebekdls+,papatya_ozmen,duru81+
nireye gidersin tubişim bak tamn senlik bişey var burdaa
hoşgördük sağolun kızlar hamdolsun iyiyim sizlerde iyisiniz inş.
kedersizim bende 200 alayın pınar arkadasımız içinde pınar kimmmrumuz ne
hoşgördük sağolun kızlar hamdolsun iyiyim sizlerde iyisiniz inş.
kedersizim bende 200 alayın pınar arkadasımız içinde pınar kimmmrumuz ne
hayırlısı olsun canım ben de test günümü bekliyorum:26::26::26:
hmm diğer topikte bununla ilgili paylaşımlar var oraya sorayım olmazsa fatoun elini öperim
aboooooooooooooowwwwwwwanaaaaaaaaaaaamm oda nesii
HEY SEX+ NABERSİN NE ALEMDESİN NE FANTEZİLERDESİN DE BAKEM GELGEL BERİ GEL YANIMA YAMACIMA GEL HEEHOOOYTTTTTTTTT
hayırlısı olsun canım ben de test günümü bekliyorum:26::26::26:
allah yardımcın olsun canım allah meeklerini boş çıkarmasın hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallahh tedavi olmana isin vermiş yüce allah tedavinide hayırlı sonlandırsın inşallahevet şuan döllenmiş embiriyolarım var aradılar fakat dr yapmıycak transferi istambula gidiyormuş diyer dr yapacak kafam karışık kısmetse pazar günü olacak bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?