sonra değişirsin yordum şimdi seni nasıl olur ultrason kağıdında 2 kasuım yazıyo netten hesaplayıncada 27 ekim çıkıyocnmmm gormedımmmmm yaaa değiştiremmiiii adet tarihinden hesaplıyıcıda 15 kasım çıktıııı
tamam gardaşım denerim yaparımm çok saol bebemmsütünü sırtına sıkıp ovala rahatlatacak büyüklerimizden öyle duydum hep
şifa olsunn quzumkızlar ben müsade istesem valla ilacın saatide bi hayli geçti çenemi açtım bidaha kapatamadım
hadi hayırlısı quuzm hayırlı haberler ver inşalahhcnmm çok çokk azz bi ümitt ulturasonda yok dediiiii kan istemediiiiiiiiiivarsaada adet olmazsın o zmn gel dediiii:26::26::26:
hoşbuldum datlımmmhoşgeldin melikeeeeeem paşan nasıl??
evet aplam omzuma koyunca susuyorr tamam datlımmm çok saol aplacımmm 10 dk uyuyor uyanıyor geri apla yaamelikecim normal şu aralar öyle ağlaması güvende olmak istiyo omuzuna koayabilirisn birde emer gibi pozisyonda kucağında iler geri hafif sallayabilirsin canım
tubişim güle güle
ben bir lavaboya gidem yoksa burası
taşmı taşıdı sankim yorulsun ..yapsın işi nesonra değişirsin yordum şimdi seni nasıl olur ultrason kağıdında 2 kasuım yazıyo netten hesaplayıncada 27 ekim çıkıyo
istersen sen az önce girdiğin yerin linkini ver ben buraya kopyalayayım sen yap
cnmmm gormedımmmmm yaaa değiştiremmiiii adet tarihinden hesaplıyıcıda 15 kasım çıktıııı
ALLAH RAZI OLSUN AĞZINIZA YÜRĞİNİZE SAĞLIK... tefriciyeyi yetiştirmek için giremedim şimdi duası okunur açayım dedim kaçırmışımnerde kaldın sen baekm..duanı okuduk .Allah kabul etsin canım..sen bitirdin dimi aldıklarını
saol cnm sanada hayırlı cumalar eeeee son kaç gün kaldı cnm???[/
valla kuzu çarşamba test günüm inş..
abowww koş koşş sidik yapacan ortalığı şimci
evet aplam omzuma koyunca susuyorr tamam datlımmm çok saol aplacımmm 10 dk uyuyor uyanıyor geri apla yaa
ALLAH RAZI OLSUN AĞZINIZA YÜRĞİNİZE SAĞLIK... tefriciyeyi yetiştirmek için giremedim şimdi duası okunur açayım dedim kaçırmışım
saol cnm sanada hayırlı cumalar eeeee son kaç gün kaldı cnm???[/
valla kuzu çarşamba test günüm inş..
canım ya inşalahh güsel haberler verirsinn
abowww koş koşş sidik yapacan ortalığı şimci
tamam gardaşım denerim yaparımm çok saol bebemm
şifa olsunn quzum
hadi hayırlısı quuzm hayırlı haberler ver inşalahh
hoşbuldum datlımmm
iyi quzumm çok şükürr sen nasılsınn
evet aplam omzuma koyunca susuyorr tamam datlımmm çok saol aplacımmm 10 dk uyuyor uyanıyor geri apla yaa
ne dedi sana körolasıca
iyim cnm bende biraz önce bi arkadaş vardı acık lafladık gitti o kayınvvalidemle konuştuk biraz önce moralimi bozduuuuuuuuuuuuuuu
oyy kıyamam evet aplam bende altını ilk değiştirirken bastı çığlığı son -ra sonra alıştııohh rahatladım cicim
çünkü karnındayken alıştığı sesleri arıyor onları duyunca rahatlıyor
bak biz eve ilk geldiğimiz gündü altını ilk defa aççcaz soyduk aman yarabbi bastı çığlığııı ama ne ağlamak doktora sorduk çıplak kalınca korkmuş güvende hissedemediğinden ağlamış
iyim cnm bende biraz önce bi arkadaş vardı acık lafladık gitti o kayınvvalidemle konuştuk biraz önce moralimi bozduuuuuuuuuuuuuuu
kızlar bende çıksam iiy olacak biri çat kapı çıkıp gelse şaşırıp kalacak ortalığı topluyayım biraz ..size hoş sohbetler
amanınboooo ciddi ciddi yazmış çizelgeye
kızlar bende çıksam iiy olacak biri çat kapı çıkıp gelse şaşırıp kalacak ortalığı topluyayım biraz ..size hoş sohbetler
kolay gelsin datlımmm
benim evde ölee
bende çıkım yapıyım gelen giden olur komşular gelir öpüldünüzzzzzzzzzzzz
aaa salakmı bu doktor ultrasonda neyi görecektiki ..içiyormusun peki o ilacı :26:
alll tubikimm bunu begenırsın inşallahhhhhh
http://lbdf.lilypie.com/Jgw1p2.png[/QUO
kız o yazı ne allah seni eşim gşrğürse sıçar valla ama çizelge süper peki nereye ne yapacam ben bun nasıl becericemki o yazıyı yok et fatoşşşşşşşşşşşş lütfeeeeeeeeennnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?