melike hoşgeldin canım
tosti güle güle
slmmm kıslarrrrrrrrrrr asi cnmm bunu yazmasaydınn demıyecektımm sızeee buyuk ıhtımal yokturr ama yınedee yazayım doktor kan tahlılı ıstemedııı intıhap içinde ilaç verecek tı ıgne verdııı neden acepp sonrasındsadaaa senın yumurtalarına guvenmıyorum ama adet sokturucun bıttıkten 2 gün sonra adet olmazsan gel o zmn gebesındırr dedııı egerr varsadaa iğnedeee adet sokturucudeee bişeyy yapmaz bebegee sakın takmaa dedii yokturrr ama yınede içimde 1 ümit yok deil hahahaha
sütünü sırtına sıkıp ovala rahatlatacak büyüklerimizden öyle duydum hepuyutmuyor bidenem ya sabaha karşı bi uyanıyor o uynanış bebeiğe koyunca kıyameti kopartıyorrr
acayip gazlı yaa kıpkırmızı oluyorr
ye teyzesii
kolay gelsin canımm
ne diyon gıııııııııııııııııııııııııı
bebekdls sağol sanada banada hayırlısı allah korktumuza uğratmasın ben gidiyorum daha kahvaltı yapmadım
slm kızlar geçmişe hiç bakamadım nasılsınızz ne var ne yok yeni heberler varmı herkeş nasıl bakım
ama bebeklisi yokmuyduuu kızıcan biliyorumbana şimdi ne olur kızmaaaaaalütfeeeeeeennnn ipeminki leydiminki çok güzellll benim başımda bi leylek var zatenbenn bunu yaptımmm alınnn sızınn gosterdıklerınızıı sonradan gördüm
http://lbdf.lilypie.com/5xqFp2.png
aaa salakmı bu doktor ultrasonda neyi görecektiki ..içiyormusun peki o ilacı :26:cnmm çok çokk azz bi ümitt ulturasonda yok dediiiii kan istemediiiiiiiiiivarsaada adet olmazsın o zmn gel dediiii:26::26::26:
cnmm çok çokk azz bi ümitt ulturasonda yok dediiiii kan istemediiiiiiiiiivarsaada adet olmazsın o zmn gel dediiii:26::26::26:
ama bebeklisi yokmuyduuu kızıcan biliyorumbana şimdi ne olur kızmaaaaaalütfeeeeeeennnn ipeminki leydiminki çok güzellll benim başımda bi leylek var zaten
nerde kaldın sen baekm..duanı okuduk .Allah kabul etsin canım..sen bitirdin dimi aldıklarınıhayırlı cumalar bacılar nasılsınız......
ımm şey deki anasını danasına merhabadeğil tabiki ne bileyim ayy heyecan yaptım ne yazsankii özlemimi dindirdin hoşgeldin babannen ölsün dedenin köyüne tükürem olabilr
ya sen ayarla ama güzel bişey yap doğum tarihimi ımm 27 ekim 2 kasım aradsı biiş
hayırlı cumalar bacılar nasılsınız......
ama bebeklisi yokmuyduuu kızıcan biliyorumbana şimdi ne olur kızmaaaaaalütfeeeeeeennnn ipeminki leydiminki çok güzellll benim başımda bi leylek var zaten
abowww koş koşş sidik yapacan ortalığı şimcitubişim güle güle
ben bir lavaboya gidem yoksa burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?