Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hımm demek seninde içine irkek doğuyo bende bamya olacak diyorumm

anladım canım hayırlısı olsun o zaman pazar günü diğer dr a yaptır istersen sen bilirsin içinden nasıl geçiyosaa öle davran

hımm demek seninde içine irkek doğuyo bende bamya olacak diyorumm
ondan değil canım yani güzel bişi anlamında yazdım benim şuanki düşüncenm acaba sağlıklı olacakmı kucağıma alabilecekmiyim

çizelge ne yazayım cnmm bide muhtemelen dogum tarıhın ne
ımm şey deki anasını danasına merhaba değil tabiki ne bileyim ayy heyecan yaptım ne yazsankii özlemimi dindirdin hoşgeldin babannen ölsün dedenin köyüne tükürem olabilr
ya sen ayarla ama güzel bişey yap doğum tarihimi ımm 27 ekim 2 kasım aradsı biiş

kızlar bana müsade koçişim gelecek yaprak sarma yaptım aşkıma çurba yapmama lazım salata yapmam lazım ayran cırpmam lazım karnı acıkan buyursun gelsin

sen çok yaşaaa erden bulursun böyle lafları

oğluşun nasıl quzum uyutmuyormu anneciğini uyy yerim onu ben
uyutmuyor bidenem ya sabaha karşı bi uyanıyor o uynanış bebeiğe koyunca kıyameti kopartıyorrr
acayip gazlı yaa kıpkırmızı oluyorr
ye teyzesii
kızlar bana müsade koçişim gelecek yaprak sarma yaptım aşkıma çurba yapmama lazım salata yapmam lazım ayran cırpmam lazım karnı acıkan buyursun gelsin

kolay gelsin canımm

aşkolasın tosti sevdiğim ne varsa sıralamışsın bende et aldırayımda bend esarayım madem
inşallah canımm hayırlısıyla inşallahhh
oyy maşallah sizeeee

ne zamandır canım sarma çekiyii ama üşengeçliğimden yapamıyorumm :97:
afiyet olsun size canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…