bişi kalmamış şafak doğan güneş sizde bizde 2 ay var daha ama ondan sonrada korkarım zaten alıyacağın 7 ay daha fik fik yok allah kızmetederde kucağımıza alırsak herLDE 2 ayda öle olmaz sonra ben adamın biyerini görünce oda ne derim unutmuş olurum yani
abuuuuuuu tugbiş bişey olmaz kız su 4 ayını falan atlat ucundanda olsa gösstersonra gösterecek koca bulmazsın mazallah
hımm demek seninde içine irkek doğuyo bende bamya olacak diyorummbişi kalmamış şafak doğan güneş sizde bizde 2 ay var daha ama ondan sonrada korkarım zaten alıyacağın 7 ay daha fik fik yok allah kızmetederde kucağımıza alırsak herLDE 2 ayda öle olmaz sonra ben adamın biyerini görünce oda ne derim unutmuş olurum yani
tamam yap transfertarihim 8 şubat
son atedim 20 ocak
ama yakışıklı şirin bişi olsun olarmı bebitommm
son adetim 20 ocakson adet tarihinn cnmm yanii haftanaa goree kaç haftalıksınnnnn
ben kayseri tüp bebek merkezinde yaptırıyorum dr turgut aydın o istersen bu günde yaparım dedi ben 5 ci gün istiyorum benim ilk denemem tutmuştu erken doğum yaptım onda 5 ci gün transferiydi ikinci de 3 cü gün koydu tutmadı
evet evet bu tam senin oğluşuna göre
ondan değil canım yani güzel bişi anlamında yazdım benim şuanki düşüncenm acaba sağlıklı olacakmı kucağıma alabilecekmiyimhımm demek seninde içine irkek doğuyo bende bamya olacak diyorumm
ucundan göster çek her,fin aklı çıksın olmaz öle ya tam ya hiç ben bebeği uyutur saffetime koşarımbişi kalmamış şafak doğan güneş sizde bizde 2 ay var daha ama ondan sonrada korkarım zaten alıyacağın 7 ay daha fik fik yok allah kızmetederde kucağımıza alırsak herLDE 2 ayda öle olmaz sonra ben adamın biyerini görünce oda ne derim unutmuş olurum yani
abuuuuuuu tugbiş bişey olmaz kız su 4 ayını falan atlat ucundanda olsa gösstersonra gösterecek koca bulmazsın mazallah
evet evet bu tam senin oğluşuna göre
gardaşım hoşgeldinn
ondan değil canım yani güzel bişi anlamında yazdım benim şuanki düşüncenm acaba sağlıklı olacakmı kucağıma alabilecekmiyim
offf at şu kötü düşünceleri kafanda ..inşallah hayırlı sağlık eli ayağı düzgün bir tosunun olacakkucundan göster çek her,fin aklı çıksın olmaz öle ya tam ya hiç ben bebeği uyutur saffetime koşarım
ımm şey deki anasını danasına merhabaçizelge ne yazayım cnmm bide muhtemelen dogum tarıhın ne
ondan değil canım yani güzel bişi anlamında yazdım benim şuanki düşüncenm acaba sağlıklı olacakmı kucağıma alabilecekmiyim
ucundan göster çek her,fin aklı çıksın olmaz öle ya tam ya hiç ben bebeği uyutur saffetime koşarım
alacan bidenemm sağlıklaa inşalahh
yalnız doğumdan sonra insan korkuyorr ilişkiden şahsen ben çok korkuyorumm kociş şimdi gün sayıyorr ama bide bana sorr bu arada bugün 20günlük oldukk
oğluşun nasıl quzum uyutmuyormu anneciğinihoşbuldum gardaşım
sen çok yaşaaaımm şey deki anasını danasına merhabadeğil tabiki ne bileyim ayy heyecan yaptım ne yazsankii özlemimi dindirdin hoşgeldin babannen ölsün dedenin köyüne tükürem olabilr
ya sen ayarla ama güzel bişey yap doğum tarihimi ımm 27 ekim 2 kasım aradsı biiş
uyutmuyor bidenem ya sabaha karşı bi uyanıyor o uynanış bebeiğe koyunca kıyameti kopartıyorrroğluşun nasıl quzum uyutmuyormu anneciğiniuyy yerim onu ben
kızlar bana müsade koçişim gelecek yaprak sarma yaptım aşkıma çurba yapmama lazım salata yapmam lazım ayran cırpmam lazım karnı acıkan buyursun gelsin
aşkolasın tosti sevdiğim ne varsa sıralamışsın bende et aldırayımda bend esarayım mademkızlar bana müsade koçişim gelecek yaprak sarma yaptım aşkıma çurba yapmama lazım salata yapmam lazım ayran cırpmam lazım karnı acıkan buyursun gelsin
inşallah canımm hayırlısıyla inşallahhh
oyy maşallah sizeeee
ne zamandır canım sarma çekiyii ama üşengeçliğimden yapamıyorumm :97:kızlar bana müsade koçişim gelecek yaprak sarma yaptım aşkıma çurba yapmama lazım salata yapmam lazım ayran cırpmam lazım karnı acıkan buyursun gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?